2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bisey görmüyorsun merak etme sadece konuşmaları duyuyorsun örtü var kısa bi sürede de minicik tatlı bi kuzu gösteriyorlar

Su an iyiyim sukur ❤ ama karnim sert yine biraz. Bi anda tum belirtiler olusunca dogumla ilgili baya bi kortum. Sanciyida hic yasamasigimdan bilmedigimden. Gecti sukur ❤❤
Geçmiş olsun kuzum iyiden iyiye başlamış Seninki de alıştırmalara ben de azönce ılıkduş aldım sabah 8den berı çok kasılıyorum ama geçmedi tekrsr alacagım gecmezse gıtmeyı düşünüyorum. baska sancım yok neysekı

Bisey görmüyorsun merak etme sadece konuşmaları duyuyorsun örtü var kısa bi sürede de minicik tatlı bi kuzu gösteriyorlar
Cahillik cok zor kuzum hastane cantasina sampuandir havludur koymak gerekiyormu dus almamiza izin veriyorlarmi yoksa dikislerden dolayi belli sure beklemekmi gerekiyor

Git canim ihmal etme bizide haberdar et

Cahillik cok zor kuzum hastane cantasina sampuandir havludur koymak gerekiyormu dus almamiza izin veriyorlarmi yoksa dikislerden dolayi belli sure beklemekmi gerekiyor
Bana ilk dogumda bir hafta su değirme demişti doktor ama şimdi şu geçirmeyen bant vs varmış ama sezaryen de hastanede duş almak zor agrin sizin olur ayakta zor duruyorsun ilk saatler,normal dogumda yapıyorlar ama sanırım isterlerse.

aynı sey ise oluyo canım ıcımde bıseyler cekılıyo damarlar sanki gerılıyo ıcımde. dönemıyorum aglıyorum nerdeyse uyurken de bebek bıryere toplanıyor ıster ıstemez bu da semsert yapıyor karnımızı onlar da uyuyor ya. ıster ıstemez ne tarafa dönersek yerçekiminden dolayı onlar da toplanıyor orda işte

Kızlar hastane çantanızda kendiniz için kaç takım pijama gecelik Vs koydunuz? Bir aksilik olmazsa normal doğum bekliyoruz.
1 adet uzun kollu pijama tk
1 adet kısa kollu pijama tk
1 adet uzun kollu gecelik
1 adet askılı gecelik+ sabahlık (hırka şeklinde)
1 adet joker sabahlık (hepsinin üstüne olacak ebatta.

Yeterli mi sizce özellikle deneyimli anneler

Çok iyi oldu söylediğiniz kafama takılmıştı . Nesrin fenere gidiyorum ben . Doğum katını biliorum akşam ağrı ile gitmiştik bir sefer doğum katından oda açıp nat ile baktılar çok ilgililerdi

Ben dönüyorum ya bi o yana bi bu yana benim dizlerim çok ağrıyo sadece belim zaten hep ağrıdığı için onu saymıyorum artıkın

Saol canim benim ❤ artik az kaldi sabir diycez ne yapalim

Vakitleri yaklasti iyice hele senin kuzum iyice iyice yani. Aman ihmal etme yinede sen gecmezse git aynen ❤

Ben o agriyla dusa bile girmek istemem en iyisi eve geldigimiZde almak dusumuzu uzun sure hastanede kalacak olursak ki allah korusun ozamanda esim evden alir gelir cok uzak degil 15 dk yol

İki gecedir oluyor bu iki dk bir saga bir sola donuyorum her dondugumde bagira cagira kuZm esimi uyutmadim iki gundur ama sabaha yakin hafifliyorum ozaman deliksiz uyuyabiliyorum karnimdaki ayni cocuk neden gece farkli sabah farkli agirlikta oluyor anlayamadim sanki 50kilo torba koymuşlar gibi bagittiriyor :-(

Ben dönüyorum ya bi o yana bi bu yana benim dizlerim çok ağrıyo sadece belim zaten hep ağrıdığı için onu saymıyorum artıkın
Bel agrisi cok fena eskiden omuzlarima esim
Masaj yapardi kus gibi rahatlar uyurdum simdi iki uc kere yapiyor banamisin demiyor sanki ikiye ayiriyorlar gunduZ tüy gibi hafifim gece oldumu allahim nerde agri aci varsa beni buluyor cok zor safak sayiyoruz son 27 bugun yeni yilda dogurmayi planliyorum öyle anlaştik oglusumla dedim gebertirim seni bu yilda gelme 1-2-3....11 ocakta gelebilirsin okadarinada karismim dedim cani 1ile 11 arasinda nezaman isterse gelebilir

Merhaba kızlar doktordan geldim şimdi. 25 Aralık'a gün verdi. Gününden önce gelmesin kuzum. Bebeğin çantası hazır ama benim çantada hala eksiğim var. İzne de ayrıldım bu arada. Evdeyim artık.
Allah kurtarsin canim insallah beklenen tarihte gelir sez icinmi gun aldiniz ikinci bebekmiydi senin ?

Tebrik ederim canım
Sağlıkla büyüsün minik
en geç 1 haftada ağrıların bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…