2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hangi markayı önerirsin peki? Gerçi cırtlı olursa şimdiden almak daha kolay olur heralde bedeni kendimize göre ayarlayabiliriz. Cırtlı olmayanlar nasıl alınır ki doğum öncesi
marka bilmiyorum canim ama cirtli daha iyi sikiligini kendin ayarlaya biliyosun cirtli oldugu icin o korse zayiflama urunu almostik onun icerisinde gelmisti

gozunayfin canim hayirli olsun prensesin

oda cok tuhafmis

o bizdede var 40 li kadin 40 li bebek yalniz birakilmaz sznkide degisik ve guzelmis

Aa bu da degisikmis:) ben de batil bunlar yaa diyorum ama dediğin gibi zararı yok diye yapiyorum..seviyorum böyle geleneksel seyleri:)

Ikindi olayini bilmiordum ama diger her sey var bizde de:)bebeklerimiz sagliklica dogsun da insallah 40 banyolarini konusalimmm bakin benim kizin/oglanin kirki uctu diyee♡♡:)

Bizimde öyle olacakmış canım şuan 1.600 normal doğum ,zamlı fiyatını da söylemediler. Ama çok farketmez diyor gidenler. Size zam miktarı söylendi mi
Bizede zam miktarından bahsetmedilrr hiç belli olmuyor dediler bu sene 2 kez zam gelmiş yıl içerisinde o yuzden çok fazla fark olmaz dediler 2 zamla 250 TL oynamış muhtemelen 100 200 oynar die düşünüyorum en fazla medikalparka gidiyorum ben normal doğum 2750 sezeryan 3000 şuanda

Ikindi olayini bilmiordum ama diger her sey var bizde de:)bebeklerimiz sagliklica dogsun da insallah 40 banyolarini konusalimmm bakin benim kizin/oglanin kirki uctu diyee♡♡:)

Gunaydinn kizlarr ❤❤ dun hic biseyim yokken gece karnimda kramp gibi can yakan daha once yasamadigim biseyler oldu 2 3 kere. Hemen ardindan cok affedersiniz istifra ve ishal durumu yasadim. Karnim tas gibi o arada kipir kipir olan kizim semsert oldu bisey mi dokundu bilmiyorum gerci normalden farkli biseyde yoktu. Oyle biseyler iste

Canım kasılma bu. Karnın sertleşiyor. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş böyle kasılmalarla

Simdi gecti mi peki..gecenlerde 2 3 gun arayla bana da olmustu ya..sonra bidaha olmadi

Canım kasılma bu. Karnın sertleşiyor. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş böyle kasılmalarla
Olabilir olabilir kuzum bende acaba o kramp gibi sey sanci mi diye de dusundum bide bi anda istifra ve ishal de cikinca ustunede sertlesme. Onlarda dogum belirtisi olabikir diye okumustum biraz korktum yani hayirlisi artik ❤

Simdi gecti mi peki..gecenlerde 2 3 gun arayla bana da olmustu ya..sonra bidaha olmadi
Su an iyiyim sukur ❤ ama karnim sert yine biraz. Bi anda tum belirtiler olusunca dogumla ilgili baya bi kortum. Sanciyida hic yasamasigimdan bilmedigimden. Gecti sukur ❤❤

Sez olursa ben izleyemem kusarim bisiler gorsem
Orda ay nekadar zormuş dogum yapmak
Gece sagdan sola donerken inliyorum sabaha yakin yumusuyor galiba ama gece cok kotuyduk her dondugumde bagirdim icin esimi uyutMadim sanki karnimda taş varda donemiyorum sizdede oluyormu o

Maşallah azmine araa ara belki vazgecen olur bizimde 27 gun kaldi çok panik olmaya basladim erkek bebegi diyorum gelmez belki bi an diyorum ya gelirse ben napacam yeni yilda gelsin suan hic hazir degilim agrilar uyutmuyo gece bunyeye cok geldi hamislik bir ufurmelik canim vardi iyi dayandim yine bugun dogum yapan yok dimi kuzum

Gunaydin kizlar
bsebse gecmis olsun canim kusma ishal durmazsa dr a gorun canim
Benimde uykularim cok kötü saga donsem sagdan vuruyor sola donsem soldan vuruyor toplanıyor tas gibi oglumda da hatırlıyorum her gecen hafta bir onceki haftayi aratiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…