2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tebrik ederim canım
Sağlıkla taburcu olmanızı dilerim.
Sağlıkla büyüsün minik

Tebrik ederim canım
Sağlıkla büyüsün miniğin
Bak göreceksin çok hızlı kilo alacak benim de ilk kızım 2.400 doğmuştu

Hafta sonuna iş bırakmayayım bu defa da eşimle vakit geçirelim diye düşünüp haftaiçinden temizlik çamaşır ütü herşeyi yaptım ama noldu şirkette toplantı var şehir dışındaki mağaza müdürleriyle olan aylık toplantıya denk geldi gece 12 den aşağı eve gelmez hatta bitmezse yarın bile giderler hayattaki şansım

Olsun kuzum esin toplantisi varmis bak okadar is guc birikseydi haftaya beklicektin isler daha cok birikecekti ne guzel ayaklarini uzata uzata otur senin isinde zor dogum baslasa adam eve gelene kadar sen doguracan ama hastane yakin olması avantajin var vede genelde sancilar gece giriyor nedense hiç gunduz sancim basladi diyen yok nedense hep gece dayanilmaz agrilarla hastaneye gidiyorlar

Agzina saglik bacim zaten valizde yer yoktu biri gereksiz desede goturmesem
Diye bakiyordum dikişler sizlar ben ayaga kalkmayi bile planlamiyorum )

Hava güzelse çık dışarı yürüyüş yap

Yok yok artık sezeryenin hemen ertesi günü banyo yapılıyor hatta doktor kendi demişti eczaneden su geçirmeyen tek kullanımlık bantlar oluyor onlardan alıp yıkanabilir diye soylemişti, tabi hastanede yıkanmasak 2 günde kokmayız da eve gelince yıkanırız aklınızda bulunsun :)

Eşimin iş yeri de 20 dk lık mesafede şimdi sancım tutsa ben daha başımı kapatıp montumu giyene kadar gelir yani korkmuyorum o yüzden sadece şehir dışındayken bebek gelmesin diye dua ediyorum bi de Çorum’a direk uçak da yok Amasya’ya gidip oradan falan gelecek o gelene kadar doğururum ben peki bendeki cesaret 37 haftalık hamile olacağım ve evde tek durmayı göze alıyorum

Ne kadar düşünceli bir veli :)
Çok güzelmiş güle güle kullanın.

Aylar sonra ilk defa bugün kuaföre geldim .
Ombre yaptırıyorum. İnşallah istediğim gibi olur
Ben de Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi saçımın rengi berbat allahtan kapalıyım rezillik yoksa :) bende ombre istiyorum bakalım olacak mı hep kızıl tonlarını kullandım ben yüzüme de yakışıyor ama kızıl acayip pis bişiy sürekli akmasından bıktım kapalı olmanın avantajları olmazsa kimse görmüyor zAten

Bizimki bir hafta onde. Ama bizim zaten sezeryan. Yalnız ilk gebeliğimde de öndeydi ama normal doğuma engel teşkil eder falan dememişti doktorum. Başka sebeplerden sezeryan olmuştum.

Benim saç önler beyaz arkalar koyu. Kızılderili gibi dolaştım aylarca .
Bir de her gören ay ne güzel hiç boyatma demez mi
Salı günü doğum günüm ve bebeğim için çekim yaptıracağız. Güzelleşme zamanı geldi

@bilm
Canım bizde de sarı yazma kullanırlar adettir.
Ama yanlışmis öğrendiğim kadarıyla.
Hatta peygamber efendimiz yenidogan bebeğe beyaz kullanılmasını tavsiye edermis.
Hani sarılik olunca da hastanede beyaz florasan gibi ışığın altında yatırırlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…