- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Tebrik ederim canımKızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Tebrik ederim canımKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Ben o agriyla dusa bile girmek istemem en iyisi eve geldigimiZde almak dusumuzu uzun sure hastanede kalacak olursak ki allah korusun ozamanda esim evden alir gelir cok uzak degil 15 dk yol
Kuzum ben daha önce dogum yapmadim ama eltim sabaha karsi hastaneye gitti ogun 18:00 gibi eve geldiler normal dogum olmuştuNormal dogumda dogumdan sonra ayni gun mu cikiyorsunuz canim
Olsun kuzum esin toplantisi varmis bak okadar is guc birikseydi haftaya beklicektin isler daha cok birikecekti ne guzel ayaklarini uzata uzata otur senin isinde zor dogum baslasa adam eve gelene kadar sen doguracan ama hastane yakin olması avantajin var vede genelde sancilar gece giriyor nedense hiç gunduz sancim basladi diyen yok nedense hep gece dayanilmaz agrilarla hastaneye gidiyorlarHafta sonuna iş bırakmayayım bu defa da eşimle vakit geçirelim diye düşünüp haftaiçinden temizlik çamaşır ütü herşeyi yaptım ama noldu şirkette toplantı var şehir dışındaki mağaza müdürleriyle olan aylık toplantıya denk geldi gece 12 den aşağı eve gelmez hatta bitmezse yarın bile giderler hayattaki şansım
Agzina saglikBana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
Hava güzelse çık dışarı yürüyüş yapHafta sonuna iş bırakmayayım bu defa da eşimle vakit geçirelim diye düşünüp haftaiçinden temizlik çamaşır ütü herşeyi yaptım ama noldu şirkette toplantı var şehir dışındaki mağaza müdürleriyle olan aylık toplantıya denk geldi gece 12 den aşağı eve gelmez hatta bitmezse yarın bile giderler hayattaki şansım
Yok yok artık sezeryenin hemen ertesi günü banyo yapılıyor hatta doktor kendi demişti eczaneden su geçirmeyen tek kullanımlık bantlar oluyor onlardan alıp yıkanabilir diye soylemişti, tabi hastanede yıkanmasak 2 günde kokmayız da eve gelince yıkanırız aklınızda bulunsun :)Bana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
Hayırlı olsun canımSağ olun kızlar Allah razı olsun şükür iyiyiz çocuğum gün sonra kulak testi için tekrar gitmemiz lazım mışBenim de bir türlü gazım çıkmadı
Eşimin iş yeri de 20 dk lık mesafede şimdi sancım tutsa ben daha başımı kapatıp montumu giyene kadar gelir yani korkmuyorum o yüzden sadece şehir dışındayken bebek gelmesin diye dua ediyorum bi de Çorum’a direk uçak da yok Amasya’ya gidip oradan falan gelecek o gelene kadar doğururum benOlsun kuzum esin toplantisi varmis bak okadar is guc birikseydi haftaya beklicektin isler daha cok birikecekti ne guzel ayaklarini uzata uzata otur senin isinde zor dogum baslasa adam eve gelene kadar sen doguracan ama hastane yakin olması avantajin var vede genelde sancilar gece giriyor nedense hiç gunduz sancim basladi diyen yok nedense hep gece dayanilmaz agrilarla hastaneye gidiyorlar
Ne kadar düşünceli bir veli :)kızlar battaniye alacaktım ya bir türlü bulamadım yaptırdıgımız hastane çıkışımıza uygun.. trıko battanıyelere bakıyordum pamuk cokca var diye. bugün eşimin öğrencısının annesi gelmiş okula ve bu battaniyeyı süslemiş bizim için kadını tanımam etmem ama oğlunu tanıyorum yaptıgımız etkınlıklerden. Çok duygulandım ve bnu kullanmaya karar verdım renklerımız de uyuyor pudra çıkışımız ile. Ama pembe kurdela yerıne daha pudra bır kurdela takmayı düşünüyorum çıkışımza uygun. ya da kenarlara ponpon ısmımızın rengnde bordo :) kullanmak ıstedım okdr düşünmüş.bizi sızce olur mu arkasıı da elyaf ıckısmı
Ben de Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi saçımın rengi berbat allahtan kapalıyım rezillik yoksa :) bende ombre istiyorum bakalım olacak mı hep kızıl tonlarını kullandım ben yüzüme de yakışıyor ama kızıl acayip pis bişiy sürekli akmasından bıktımAylar sonra ilk defa bugün kuaföre geldim .
Ombre yaptırıyorum. İnşallah istediğim gibi olur
Bizimki bir hafta onde. Ama bizim zaten sezeryan. Yalnız ilk gebeliğimde de öndeydi ama normal doğuma engel teşkil eder falan dememişti doktorum. Başka sebeplerden sezeryan olmuştum.Kızlar selamlar bizimde bugun muayenemiz vardı 34+1 2400 kg 45 cm olmusuz kilomuz haftasıyla uyumlu yalnız kafası 2 hafta önde çıktı ve Dr um normal doğumda zorlanabileceğimi söyledi ama çatı muayenesi yapmadan net birşey söyleyemem dedi çatı muayenesini de 38.haftada yapıcakmş biraz moralim bozuldu. 2 hafta sonra randevum inşallah vücutta kafayı yakalar kendimi hep normale adapte etmiştim sabahtan beri sezeryan nasıl olacak die düşünmeden edemiyorumvarmı bebeğinin baş çevresi hafta sına göre önde giden
Benim saç önler beyaz arkalar koyu. Kızılderili gibi dolaştım aylarca .Ben de Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi saçımın rengi berbat allahtan kapalıyım rezillik yoksa :) bende ombre istiyorum bakalım olacak mı hep kızıl tonlarını kullandım ben yüzüme de yakışıyor ama kızıl acayip pis bişiy sürekli akmasından bıktımkapalı olmanın avantajları olmazsa kimse görmüyor zAten
Canım bizde de sarı yazma kullanırlar adettir.Carsiya ciktim bugun rezene aldim sari ve kirmizi yazma aldim bizde 40 i cikana kadar besiginin uzerine ortulur sarilik ve al dusmesin diye adettir sizlerde adetler nelerdir ha birde bizde 40 imiz cikana kadar evden disari cikilmaz tabi onemli gerekli durum olmadikca bizde adetler boyle sizlerde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?