2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence yeterli canım.

Kızlar çok giremiyorum siteye girdikçe de ancak yazıları okuyabiliyorum. Doğum yapan herkesi tek tek tebrik edemesem de kalbim hep sizinle ne güzel meleklerinize kavuştunuz inşallah hemen toparlanırsınız güzel anneler .

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın canım

Ben koksam bile en fazla iki gün kalacam hastanede banyoya girmem:))))
Zaten doğum sonrası banyo felan gelmiyo insanın aklına :)))

Maşallah yavruna sağlıkla evinize geçin inşallah

Spinalmi oldu doğum canım sen nasılsın

Bende gitmek istiyorum saç kesimi için rapunzel gibi oldu saçlarım. Ne zaman gitmek istesem çevremdekiler hamileyken saç kesilmez diyo tamamen batıl inanç bence, artık dayanamayacağım:)
Ben iki gebeligimde de kestirdim bunlar batıl inanç

İlk oğlumda sezeryanda 3. Gün banyo izni vardı bende bebek havlusu bebek için koydum kendime sadece yüz havlusu koydum banyo yapmadim ben özel hastanede doğum yapmama rağmen

Odalar gEnis mi ben.ilk.doğumumu medicana da yapmıştım bu.kez dr um.ille memorial da yapalım. Diyor gidip görmedim bu hafta gidicem

Kuzum ben daha önce dogum yapmadim ama eltim sabaha karsi hastaneye gitti ogun 18:00 gibi eve geldiler normal dogum olmuştu

Ama keske kalinsa daha iyi olur. Ben 3 gece kaldim, 1 gece daha kalabilirdim ama iyiydim eve gectim. Yemek derdi yoktu, arada ebeler bebege bakiyolardi ilk 3-4 gun icin hastanede oldugunda kimseye ihtiyacin olmuyo hep uyuyosun,uzaniyosun yemegin onune geliyo:) ama galiba sigorta kalmayi karsilamiyor biri yazmisti geceligi 3bin lira diye coook pahali

Sezaryen doğumda banyo yasağı yok.
İlk doğumumda 2. gün hastane banyo yaptırdı.
O bölgeye su geçirmez özel bir bant yapıştırılıyor.

Kızlar çatı muayenesinde bi cm açıklığım çıktı 35+1 deyim sürekli yatarak 2 hafta daha içerde kalmasını sağlayabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…