Bence yeterli canım.Kızlar hastane çantanızda kendiniz için kaç takım pijama gecelik Vs koydunuz? Bir aksilik olmazsa normal doğum bekliyoruz.
1 adet uzun kollu pijama tk
1 adet kısa kollu pijama tk
1 adet uzun kollu gecelik
1 adet askılı gecelik+ sabahlık (hırka şeklinde)
1 adet joker sabahlık (hepsinin üstüne olacak ebatta.
Yeterli mi sizce özellikle deneyimli anneler
Kızlar ya sinemaya gitmek şu dönemde zarar verir mi yüksek ses ve o kadar sure aynı pozisyonda oturmak falan ?
İnşaAllah canım aslında benimde bir kaç haftadır ara ara çıkıp iniyor ve geçen hafta önlem olsun diye hafif bir ilaç başlamamıza rağmen çok yükselmeler oldu eve geldim geleli iyiyim umarım ki böyle devam eder ne güzel sen atlatmışsın doktorların en korktuğu şey yüksek tansiyon..
Bende gitmek istiyorum saç kesimi için rapunzel gibi oldu saçlarım. Ne zaman gitmek istesem çevremdekiler hamileyken saç kesilmez diyo tamamen batıl inanç bence, artık dayanamayacağım:)Aylar sonra ilk defa bugün kuaföre geldim .
Ombre yaptırıyorum. İnşallah istediğim gibi olur
Daha neler duyacağız yarabbiiiiBende gitmek istiyorum saç kesimi için rapunzel gibi oldu saçlarım. Ne zaman gitmek istesem çevremdekiler hamileyken saç kesilmez diyo tamamen batıl inanç bence, artık dayanamayacağım:)
Müslüme gittim. Ağla ağla ağla...Bir sıkıntı olmaz canım ata Demirerin hedefim sensine gittik bu günde Müslume gitmeyi düşünüyoruz
Ben koksam bile en fazla iki gün kalacam hastanede banyoya girmem:))))Yok yok artık sezeryenin hemen ertesi günü banyo yapılıyor hatta doktor kendi demişti eczaneden su geçirmeyen tek kullanımlık bantlar oluyor onlardan alıp yıkanabilir diye soylemişti, tabi hastanede yıkanmasak 2 günde kokmayız da eve gelince yıkanırız aklınızda bulunsun :)
Bende gitmek istiyorum . Firsat bulursam.dr izin verdi :) renk olur biraz..Aylar sonra ilk defa bugün kuaföre geldim .
Ombre yaptırıyorum. İnşallah istediğim gibi olur
Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sizleri de bir avazda sağlıcakla yavrulariniza kavuştursun inşallah
Kızım gayet iyi teyzeleri bugün emzirmeye başlayacağım Allah'ın izniyle. Solunumla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Antibiyotik tesavisini 7 güne tamamlayıp taburcu etmeyi düşünüyorlar.
Ben durumumdan dolayı Zeynep Kamilde doğum yaptım, doğum sonu servisi çok yoğun kirli odalar havasız ama bebek yoğun bakım, ameliyathaneler, ilgi alaka çok iyi. İyi ki bebeğim benimle servise gelmemiş. Gelseydi enfeksiyonu serviste kapardi zaten.
Aranızda devlette doğum yapacak olursa bebeği koruyacak şekilde tedbir alın.
Ben iki gebeligimde de kestirdim bunlar batıl inançBende gitmek istiyorum saç kesimi için rapunzel gibi oldu saçlarım. Ne zaman gitmek istesem çevremdekiler hamileyken saç kesilmez diyo tamamen batıl inanç bence, artık dayanamayacağım:)
İlk oğlumda sezeryanda 3. Gün banyo izni vardı bende bebek havlusu bebek için koydum kendime sadece yüz havlusu koydum banyo yapmadim ben özel hastanede doğum yapmama rağmenBana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
Canım ben arayıp sorduğumda iki gece yatış bebeğin ilk muayenesi ilk aşısı 3350 tl dediYeni doğan yoğun bakımı var . Ancak hastane aşırı pahalı benim özel sağlık sigortam yok o yüzden bebek erken vs doğarsa yada küveze girerse diye korkmuyo diğilim geceliği 3000 bebek için sanırım
Merhaba, doktorunuz kim acaba :)) Memorial Ankara hastanesinde masa veriliyor hatta bende ebatları da mevcut 140x70.. Ben de memorial’e gidiyorum özellikle rica ettiğinizde doğum katına çıkarıp odaları gösteriyorlar..
Kuzum ben daha önce dogum yapmadim ama eltim sabaha karsi hastaneye gitti ogun 18:00 gibi eve geldiler normal dogum olmuştu
Aynen canım tuvalete zor gidiyorsun duş aklına gelmez zatenBen o agriyla dusa bile girmek istemem en iyisi eve geldigimiZde almak dusumuzu uzun sure hastanede kalacak olursak ki allah korusun ozamanda esim evden alir gelir cok uzak degil 15 dk yol
Sezaryen doğumda banyo yasağı yok.Bana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
Amonyaksız boya kullan canım . Beyazlar tam kapanmıyor ama buna da şükürBende gitmek istiyorum . Firsat bulursam.dr izin verdi :) renk olur biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?