- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Olsun bacim insallah esin yanindayken gelin kuzumuz o bilir babasi yokken gelmezEşimin iş yeri de 20 dk lık mesafede şimdi sancım tutsa ben daha başımı kapatıp montumu giyene kadar gelir yani korkmuyorum o yüzden sadece şehir dışındayken bebek gelmesin diye dua ediyorum bi de Çorum’a direk uçak da yok Amasya’ya gidip oradan falan gelecek o gelene kadar doğururum benpeki bendeki cesaret 37 haftalık hamile olacağım ve evde tek durmayı göze alıyorum
Masallah geceligi ucbin neymiş o bir yanlisin olmasin kuzum 7yildizli otel bile o fiyat degilAma keske kalinsa daha iyi olur. Ben 3 gece kaldim, 1 gece daha kalabilirdim ama iyiydim eve gectim. Yemek derdi yoktu, arada ebeler bebege bakiyolardi ilk 3-4 gun icin hastanede oldugunda kimseye ihtiyacin olmuyo hep uyuyosun,uzaniyosun yemegin onune geliyo:) ama galiba sigorta kalmayi karsilamiyor biri yazmisti geceligi 3bin lira diye coook pahali
Evet canım 2. bebek. Sezeryan için gün aldık. Vaktinden önce de gelebilir tabi.Allah kurtarsin canim insallah beklenen tarihte gelir sez icinmi gun aldiniz ikinci bebekmiydi senin ?
Kilo boy paylaştın mı canım göremedim.. senin son 10 benim son 20 hadi hayırlısıyla gelsinler artıkın..Evet canım 2. bebek. Sezeryan için gün aldık. Vaktinden önce de gelebilir tabi.
Ne için verildi canm bu fiyat . Biz doğum paketi aldım testler muayneler doğum bebeğin ilk aşı ve muayenesi içinde sezeryan 8.750 sen ne için aldınCanım ben arayıp sorduğumda iki gece yatış bebeğin ilk muayenesi ilk aşısı 3350 tl dedi
Bugün doktorla bir muhabbete daldık ki kilo boy söylemedi ben de sormayı unuttum :) Herşey yolunda dedi. En son gittiğimde kilosu için 2900 demişti ama.Kilo boy paylaştın mı canım göremedim.. senin son 10 benim son 20 hadi hayırlısıyla gelsinler artıkın..
Masallah geceligi ucbin neymiş o bir yanlisin olmasin kuzum 7yildizli otel bile o fiyat degil
İstersen yirmigun kalcanim herhangi bir sikinti yoksa kendin çikiyorsun yok ben azdaha kalmak istiyorum dersen parasini verdikten sonra kimse birsey demez
Kaç günde bir gidiyorsun canımBugün doktorla bir muhabbete daldık ki kilo boy söylemedi ben de sormayı unuttum :) Herşey yolunda dedi. En son gittiğimde kilosu için 2900 demişti ama.
Kızlar küvez ücretini. Geceliği 3000 miş . Bi arkadaş doğum yaptı bebek sarılıktan yatıcaktı hastanede 3000 demişler onlrda başka hastanede yatırdılarDimi ya dur Ben o yorumu bulup bir sorayim 3bin ne demek gercekten 7 yildizli otel falan olmasi lazim:)) anladim canim tercih meselesi o zaman kalip kalmamak
Masallah geceligi ucbin neymiş o bir yanlisin olmasin kuzum 7yildizli otel bile o fiyat degil
İstersen yirmigun kalcanim herhangi bir sikinti yoksa kendin çikiyorsun yok ben azdaha kalmak istiyorum dersen parasini verdikten sonra kimse birsey demez
Kızlar küvez ücretini. Geceliği 3000 miş . Bi arkadaş doğum yaptı bebek sarılıktan yatıcaktı hastanede 3000 demişler onlrda başka hastanede yatırdılar
Ya yanlış anlamayın beni tabiki bebeklerimiz için feda olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım orası ayrı ama 8.750 de çok değil mi sanki başka bir rahatsızlığınız mi hani iyi hastane olsun bişiy olursa diye mi düşünüyorsunuzNe için verildi canm bu fiyat . Biz doğum paketi aldım testler muayneler doğum bebeğin ilk aşı ve muayenesi içinde sezeryan 8.750 sen ne için aldın
Bende dedim ne oluyor yilbasinda 7yildizli denize 0 manzarasi ile ustelik galageceside vardi o bile iki kisilik oda 800 liraydiDimi ya dur Ben o yorumu bulup bir sorayim 3bin ne demek gercekten 7 yildizli otel falan olmasi lazim:)) anladim canim tercih meselesi o zaman kalip kalmamak
Nerede yaşıyorsun canım soğuk bir yer galiba bu kadar tulum çok geldi. Ev sobaliysa olur . Hamilelik sıcağıyla bunlar fazla geldi. Lohusayken donarım artik:)))Kizlar benim cimcimenin esyalarinin bir kismikiyafetlerinin bir kismi daha utulenecek. bunlarida utuledim ama olduklari yerde burusmuslar :))
Pişik kremi hep koyuyorlar ama ilk günler lazım olmuyor diyen de var. Ben havluyu koydum normal görünüyor suanlik doğum , rahatlamak için dus çok iyi oluyor, fırsat bulursam alırım diyeBugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar
Nerede yaşıyorsun canım soğuk bir yer galiba bu kadar tulum çok geldi. Ev sobaliysa olur . Hamilelik sıcağıyla bunlar fazla geldi. Lohusayken donarım artik:)))
@bilm
Canım bizde de sarı yazma kullanırlar adettir.
Ama yanlışmis öğrendiğim kadarıyla.
Hatta peygamber efendimiz yenidogan bebeğe beyaz kullanılmasını tavsiye edermis.
Hani sarılik olunca da hastanede beyaz florasan gibi ışığın altında yatırırlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?