2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olsun bacim insallah esin yanindayken gelin kuzumuz o bilir babasi yokken gelmez

Masallah geceligi ucbin neymiş o bir yanlisin olmasin kuzum 7yildizli otel bile o fiyat degil
İstersen yirmigun kal canim herhangi bir sikinti yoksa kendin çikiyorsun yok ben azdaha kalmak istiyorum dersen parasini verdikten sonra kimse birsey demez

Evet canım 2. bebek. Sezeryan için gün aldık. Vaktinden önce de gelebilir tabi.
Kilo boy paylaştın mı canım göremedim.. senin son 10 benim son 20 hadi hayırlısıyla gelsinler artıkın..

Kızlar sezeryandan sonra bazı doktorlar ilk 10 gün banyo yasak diyor. Ama banyo yapmasan da süt gelmiyor kolay kolay. Su geçirmez bantlardan alıp banyo yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım ilk doğumum da. Çok da rahatlamıştım banyo yaptığımda. Tavsiye ederim yani.

Kilo boy paylaştın mı canım göremedim.. senin son 10 benim son 20 hadi hayırlısıyla gelsinler artıkın..
Bugün doktorla bir muhabbete daldık ki kilo boy söylemedi ben de sormayı unuttum :) Herşey yolunda dedi. En son gittiğimde kilosu için 2900 demişti ama.

Dimi ya dur Ben o yorumu bulup bir sorayim 3bin ne demek gercekten 7 yildizli otel falan olmasi lazim:)) anladim canim tercih meselesi o zaman kalip kalmamak

Bugün doktorla bir muhabbete daldık ki kilo boy söylemedi ben de sormayı unuttum :) Herşey yolunda dedi. En son gittiğimde kilosu için 2900 demişti ama.
Kaç günde bir gidiyorsun canım

Dimi ya dur Ben o yorumu bulup bir sorayim 3bin ne demek gercekten 7 yildizli otel falan olmasi lazim:)) anladim canim tercih meselesi o zaman kalip kalmamak
Kızlar küvez ücretini. Geceliği 3000 miş . Bi arkadaş doğum yaptı bebek sarılıktan yatıcaktı hastanede 3000 demişler onlrda başka hastanede yatırdılar

Buldum buldum ben yanlis anlamisim yeni dogan bakim unitesi icin geceligi 3binmis erken dogan bebekler icin. Nasil yanlis anlamisim

Ne için verildi canm bu fiyat . Biz doğum paketi aldım testler muayneler doğum bebeğin ilk aşı ve muayenesi içinde sezeryan 8.750 sen ne için aldın
Ya yanlış anlamayın beni tabiki bebeklerimiz için feda olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım orası ayrı ama 8.750 de çok değil mi sanki başka bir rahatsızlığınız mi hani iyi hastane olsun bişiy olursa diye mi düşünüyorsunuz

Bende dedim ne oluyor yilbasinda 7yildizli denize 0 manzarasi ile ustelik galageceside vardi o bile iki kisilik oda 800 liraydi
Kuzum hastane en son asama artik duruma gore kaliriz veya taburcu ederler ben acikcasi eve gelmek istiyorum hemen kuzumu alip gelim disardan siparis veriz yemegide yeterki evde olim evimiz az bebek koksun

Kizlar benim cimcimenin esyalarinin bir kismi kiyafetlerinin bir kismi daha utulenecek. bunlarida utuledim ama olduklari yerde burusmuslar :))

Eklentiler

• 20181215_145339.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 20181215_145353.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 20181215_145614.webp
    130,2 KB · Görüntüleme: 94
Kizlar benim cimcimenin esyalarinin bir kismi kiyafetlerinin bir kismi daha utulenecek. bunlarida utuledim ama olduklari yerde burusmuslar :))
Nerede yaşıyorsun canım soğuk bir yer galiba bu kadar tulum çok geldi. Ev sobaliysa olur . Hamilelik sıcağıyla bunlar fazla geldi. Lohusayken donarım artik:)))

Bugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar

Bugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar
Pişik kremi hep koyuyorlar ama ilk günler lazım olmuyor diyen de var. Ben havluyu koydum normal görünüyor suanlik doğum , rahatlamak için dus çok iyi oluyor, fırsat bulursam alırım diye

Nerede yaşıyorsun canım soğuk bir yer galiba bu kadar tulum çok geldi. Ev sobaliysa olur . Hamilelik sıcağıyla bunlar fazla geldi. Lohusayken donarım artik:)))

Isvicredeyim canim dogru tahmin ettin cok soguk burasi:) evim kaloriferli, cok sicak tutmuyorum ama 21-22 derece. Ama cok sik havalandiriyorum yoksa nem cok azaliyor. Ben zibin,pijama uzerine bir tane tulum giydiririm diye dusundum. Uyurkende kolsuz uyku tulumunun icine koyarim, o cok kalin degil. Digerleri disarisi icin:))

Ilk yiğenim sırf ablamin k.validesinin bu sarı yazma sevdasından sarılık ilerlemis ebeler evleri gezmeye geliyor acil gidin hastaneye demişler yavrum kac gun kalmıştı hastanede .Faydası hic yok yani geçen varsa da bunun sayesinde zannediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…