- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Bugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar
Canın ben doktorum o hastanede olduğu için gidiyorum . Bu 4. Gebeliğim ilk ikisini kaybettik 3. Gebeliğimde çok yardımcı oldu önce allahtan sonra onun sayesinde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım . Gerçekten yüksek bir fiyat bizi birazda zorluyo ama elden gelen bu . Düşününcede çok gelmiyo bugün herhangi bir özel hastanede muayne ücreti 100 150 lira testler tahliller var . Doğumda 3500 feln yakınımdaki çoğu hastanede . Totalde 2000 3000 fazla ödüyoruz sanırımYa yanlış anlamayın beni tabiki bebeklerimiz için feda olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım orası ayrı ama 8.750 de çok değil mi sanki başka bir rahatsızlığınız mi hani iyi hastane olsun bişiy olursa diye mi düşünüyorsunuz
Nasıl geçti muayenen canım ne dedi doktorun?Benim de senin gibiydi tansiyonum genelde düşük olurdu hatta bir kere tansiyon düşüklüğünden bayılmışım ilk defa böyle yüksek çıktı zaten şu an hastaneye gidiyorum doktora mutlaka danışacağım ben en azından 37 yi gördüm inşallah sende görürsün canım sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı
Vakitleri yaklasti iyice hele senin kuzum iyice iyice yani. Aman ihmal etme yinede sen gecmezse git aynen ❤
ben koydum canım çünkü adı zaten pişik önleyici. pişik olmadan önce kullanılması gerektiğini düşünüyorun. Yani en azından ılk gun surme derlerae de sonrakı süreçte hergün olmasa da gün aşırı sürerim önlesin diyeBugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar
Haftada bir canım.Kaç günde bir gidiyorsun canım
T tanem-tane20 Canım haber vermemi istemiştin. :) 36+6' yız. Kızım 2500 gram, 48 cm olmuş. Çok şükür bir sorun yok. Haftaya çatı muayenesi için çağırdı. 37. haftada yapıyoruz dedi. Nst'de de sancı çıkmadı. :) Şimdilik bu kadar. :)
Fl değeri oluyor canım. Ultrason kağıdında yazabilir. Onu 7 ile çarpıyor diye biliyorum. Yaklaşık boyu ortaya çıkıyor. Doktorum en başından beri söylüyor yani 5 cm iken bile söylemişti.Boyunu nasil olcuyorlar bebegin? bana hic boy soylemiyolar sadece kilo :|
He şey mi bu paket fiyat mıydı kontroller falan başından beri hepsi dahiler iyi o zaman, bizim ki ortalama bir hastane sezeryen 2 bin tl ama artı bi gece yatış daha 600 tl hadi 3 bin dedik biz, ama başından beri muaneye ücretleri zAten 5 bini geçmiştirCanın ben doktorum o hastanede olduğu için gidiyorum . Bu 4. Gebeliğim ilk ikisini kaybettik 3. Gebeliğimde çok yardımcı oldu önce allahtan sonra onun sayesinde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım . Gerçekten yüksek bir fiyat bizi birazda zorluyo ama elden gelen bu . Düşününcede çok gelmiyo bugün herhangi bir özel hastanede muayne ücreti 100 150 lira testler tahliller var . Doğumda 3500 feln yakınımdaki çoğu hastanede . Totalde 2000 3000 fazla ödüyoruz sanırım
maşallah kızına canım. Ben de 21 aralık sabahı çatı muayenesı olacagım cok heyecan var oyüzden ınsallah doguma elverişliyizidr ikimiz deT tanem-tane20 Canım haber vermemi istemiştin. :) 36+6' yız. Kızım 2500 gram, 48 cm olmuş. Çok şükür bir sorun yok. Haftaya (21 Aralık'ta) çatı muayenesi için çağırdı. 37. haftada yapıyoruz dedi. Nst'de de sancı çıkmadı. :) Şimdilik bu kadar. :)
Benim ilk doğumda oldu aynısı 37.haftada dr doğumu yaptı.Nasıl geçti muayenen canım ne dedi doktorun?
P Puddingmuf şu an baktım canım. Fl 70.4 mm yazıyor kâğıtta. 7 ile çarpınca 49.2 cm çıkıyor. Yaklaşık değerini bu şekilde anlayabilirsin. :)
Benim 36+3de 2.500 ölçtü az dedi.T tanem-tane20 Canım haber vermemi istemiştin. :) 36+6' yız. Kızım 2500 gram, 48 cm olmuş. Çok şükür bir sorun yok. Haftaya (21 Aralık'ta) çatı muayenesi için çağırdı. 37. haftada yapıyoruz dedi. Nst'de de sancı çıkmadı. :) Şimdilik bu kadar. :)
Bence çok saçma da zaten:) kıla tüye kaldıysa zaten herşey agda filan da yaptırmasın kimseBen iki gebeligimde de kestirdim bunlar batıl inanç
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Kimisi kırmızı kimisi sarı diyor , okuduğum kitaplarda, izlediğim videolarda da fikirler farklı , kullanmiycam ben bu yüzden yazma ortersemde kırmızı, pembe tonları orterim daha mantıklı geliyor bana çocuk sarı olursa hem kendini belli eder :)Ilk yiğenim sırf ablamin k.validesinin bu sarı yazma sevdasından sarılık ilerlemis ebeler evleri gezmeye geliyor acil gidin hastaneye demişler yavrum kac gun kalmıştı hastanede .Faydası hic yok yani geçen varsa da bunun sayesinde zannediliyor
Hadi gozun aydin kuzum sevindim masallah prenses rahati iyi sancinizda yokT tanem-tane20 Canım haber vermemi istemiştin. :) 36+6' yız. Kızım 2500 gram, 48 cm olmuş. Çok şükür bir sorun yok. Haftaya (21 Aralık'ta) çatı muayenesi için çağırdı. 37. haftada yapıyoruz dedi. Nst'de de sancı çıkmadı. :) Şimdilik bu kadar. :)
İyi geçti canım tansiyonumu iki üç defa ölçü hep normal çıktı idrar testinde hiç bir şey çıkmadı çok şükür anlık bi yükselme olmuş olabilir dedi haftaya da çatı muayenesi olacak ona göre karar verilecek nasıl olacağına bakalım inşallah seninki de iyi olur canım dualarım seninleNasıl geçti muayenen canım ne dedi doktorun?
Sezeryan da 10 gün yasak mı. .. ben iki gün sonra yaptim banyo ilk dogumdaBana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?