2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar

Dus icin bence havlu koy canim dus almak isteyecegini dusunuyorum. pisik kremi cok sart degil ama. Pamukla silersen pisikte olmaz ins. Islak mendiller cok pisik yapiyor

Canın ben doktorum o hastanede olduğu için gidiyorum . Bu 4. Gebeliğim ilk ikisini kaybettik 3. Gebeliğimde çok yardımcı oldu önce allahtan sonra onun sayesinde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım . Gerçekten yüksek bir fiyat bizi birazda zorluyo ama elden gelen bu . Düşününcede çok gelmiyo bugün herhangi bir özel hastanede muayne ücreti 100 150 lira testler tahliller var . Doğumda 3500 feln yakınımdaki çoğu hastanede . Totalde 2000 3000 fazla ödüyoruz sanırım

Nasıl geçti muayenen canım ne dedi doktorun?

Vakitleri yaklasti iyice hele senin kuzum iyice iyice yani. Aman ihmal etme yinede sen gecmezse git aynen ❤
Bugün ben de hastane çantasına giriştim biraz. Havlu koyup koymama konusunda çok kararsız kaldım. Bir de pişik kremi falan lazım mı? Ben bebeğe krem vs koymadım koymak lazım mı kızlar
ben koydum canım çünkü adı zaten pişik önleyici. pişik olmadan önce kullanılması gerektiğini düşünüyorun. Yani en azından ılk gun surme derlerae de sonrakı süreçte hergün olmasa da gün aşırı sürerim önlesin diye

Boyunu nasil olcuyorlar bebegin? bana hic boy soylemiyolar sadece kilo :|

Boyunu nasil olcuyorlar bebegin? bana hic boy soylemiyolar sadece kilo :|
Fl değeri oluyor canım. Ultrason kağıdında yazabilir. Onu 7 ile çarpıyor diye biliyorum. Yaklaşık boyu ortaya çıkıyor. Doktorum en başından beri söylüyor yani 5 cm iken bile söylemişti. Ultrasonda kemik boyuna bakıyor. Dediğim gibi fl diye bir değer var. Onun 7 katı.

P Puddingmuf şu an baktım canım. Fl 70.4 mm yazıyor kâğıtta. 7 ile çarpınca 49.2 cm çıkıyor. Yaklaşık değerini bu şekilde anlayabilirsin. :)

He şey mi bu paket fiyat mıydı kontroller falan başından beri hepsi dahiler iyi o zaman, bizim ki ortalama bir hastane sezeryen 2 bin tl ama artı bi gece yatış daha 600 tl hadi 3 bin dedik biz, ama başından beri muaneye ücretleri zAten 5 bini geçmiştir

maşallah kızına canım. Ben de 21 aralık sabahı çatı muayenesı olacagım cok heyecan var oyüzden ınsallah doguma elverişliyizidr ikimiz de

Benim ilk doğumda oldu aynısı 37.haftada dr doğumu yaptı.
32.haftada yükselmeler başlamıştı. 37.den fazla dr durmadı.
Şimdi de tabi temkinliyiz her gün tansiyon ölçüyorum.
Dr 14/9 gördüğün anda beni arıyorsın dedi.
Sen kaçıncı haftadasın

Benim 36+3de 2.500 ölçtü az dedi.
Pek umursamıyorum ilk kızım da kilo almıyordu
Günümüz aynı seninle merak ettim dr ne dedi

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun

Kimisi kırmızı kimisi sarı diyor , okuduğum kitaplarda, izlediğim videolarda da fikirler farklı , kullanmiycam ben bu yüzden yazma ortersemde kırmızı, pembe tonları orterim daha mantıklı geliyor bana çocuk sarı olursa hem kendini belli eder :)

Hadi gozun aydin kuzum sevindim masallah prenses rahati iyi sancinizda yok
muanelerinizde boylelikle bir haftaya dustu galiba bizde pazartesi gidecegiz 36+3 te bakalim kilomuz ne alemde

İyi geçti canım tansiyonumu iki üç defa ölçü hep normal çıktı idrar testinde hiç bir şey çıkmadı çok şükür anlık bi yükselme olmuş olabilir dedi haftaya da çatı muayenesi olacak ona göre karar verilecek nasıl olacağına bakalım inşallah seninki de iyi olur canım dualarım seninle

Sezeryan da 10 gün yasak mı. .. ben iki gün sonra yaptim banyo ilk dogumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…