2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pişik kremi hep koyuyorlar ama ilk günler lazım olmuyor diyen de var. Ben havluyu koydum normal görünüyor suanlik doğum , rahatlamak için dus çok iyi oluyor, fırsat bulursam alırım diye

Ben de o yüzden düşündüm. Otel havlularını falan kullanamam hiç. En iyisi koyayım dursun. Zaten saçlar kızıl akıyo :))

Dus icin bence havlu koy canim dus almak isteyecegini dusunuyorum. pisik kremi cok sart degil ama. Pamukla silersen pisikte olmaz ins. Islak mendiller cok pisik yapiyor

Evet isteyebilirim doğru diyosun. Koydum şimdi bi banyo havlusu. Pişik kremi koymayayım o zaman. Zaten koca kutu büyük almıştım

:)) tamamen batıl inanç: ) insallah olmasınlar da formaliteden kullanın sadece bana da k.validem aldı bir sey demedim oyle inanıyor

Ben de koyayım dedim ama kocaman kutu aldım ağır geldi koymasam mı dedim olmadı küçük bi kutunun içerisine biraz ayırır koyarım

Çok iyi oldu söylediğiniz kafama takılmıştı . Nesrin fenere gidiyorum ben . Doğum katını biliorum akşam ağrı ile gitmiştik bir sefer doğum katından oda açıp nat ile baktılar çok ilgililerdi
Aa ne tesadüf, ben de kendisine gidiyorum.. baldan tatlı doktor vallahi :))

Odalar gEnis mi ben.ilk.doğumumu medicana da yapmıştım bu.kez dr um.ille memorial da yapalım. Diyor gidip görmedim bu hafta gidicem
Bence yeterli odaların genişliği.. banyosu falan baya büyüktü. Medicana’yı bir türlü sevemedim ben. Kalite, konfor olarak gerçekten Memorial gördüğüm en iyi hastanelerden biri. Şu an memleketteyim geçenlerde burda bir doktora gitmek zorunda kaldım özel hastane olmasına rağmen Memorial’deki konforu bulamadım :) Aynı şekilde Koru hastanesine de Medical Park’a da gitmişliğim var ama bana göre hiçbiri Memorial değil. Şiddetle tavsiye edilir :)

Kuzum sariliyi almasi icin sari örtuluyor kirmizi al basmasi deniyor lohusa kadina musallat olunmasi diye ikisi farkli olay
Gercekmidir degilmidir bilmiyorum ama genelde bebege sarı örtuyorlar altin takarlar sariligi alsin diye

Saol canim içimi rahatlattin :)

Ben her gun surmeyi planliyorum gecede zeytinyagi surecegim tek pisik olmasin kuzum bi tanidigin bebisi oldu o ciyak ciyak bagirisi hala kulagimda

maşallah kızına canım. Ben de 21 aralık sabahı çatı muayenesı olacagım cok heyecan var oyüzden ınsallah doguma elverişliyizidr ikimiz de
Aa :) İnşallah hayırlısı olur canım. Sezeryan da normal de nasıl bilmiyorum ilk gebelik. Normal istiyorum ben de. Umarım hangisi daha uygunsa hem bizim hem bebeğimiz için o olur.

Benim 36+3de 2.500 ölçtü az dedi.
Pek umursamıyorum ilk kızım da kilo almıyordu
Günümüz aynı seninle merak ettim dr ne dedi
Bana normal dedi canım. :) Hep öyle dedi bugüne kadar. Normalde burada paylaşan arkadaşlardan da 100 200 gram geride çıkıyor bebeğim. Ama bana çektiğini söyledi. Çünkü ben uzun boylu zayıf yapiliyim. 176 Ya 52 kiloydum hamilelikten once. Şu an da sadece gobegime aldım mesela. Kilo alamıyorum. Hizli metabolizmam var. Kızım da öyle olacakmış. Ama bir arkadasim normal kilodaydi. 28 kilo aldi hamileliginde. 40+3te iken doğum yaptı bebeği 2500 gramdı yani.. Ben toplam 13 kilo aldim. Bizim 36. haftada bu şekilde. Bence çok çok normal. :)

Hadi gozun aydin kuzum sevindim masallah prenses rahati iyi sancinizda yok
muanelerinizde boylelikle bir haftaya dustu galiba bizde pazartesi gidecegiz 36+3 te bakalim kilomuz ne alemde
Evet canım artık haftada bire düştü. Zaten birşey kalmadı artık. :) Hadi güzel haberlerle.. :)

Kızlar bende 21 aralıkta çatı muayenesi olacağım inşallah benimki de elverişlidir yoksa sezaryen günü vereceğim dedi
benımkı de canm ben biraz ısrar ettm normal ıstıyrm sezeryan korkutuyo aksıne benı dıye yanı o hıssı yasamak ıstıyorum dedim merak etme uygunsan zaten ızın verıcem ama degılsen rıske atamam zorlamanın anlamı yok yırtıklar olmasın dedı. kimisi dar oldugu halde zorlyormus doguma ıste bukonuda bılgılendırdı inşallah hepımızın müsaiittir yapısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…