2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bende 21 aralıkta çatı muayenesi olacağım inşallah benimki de elverişlidir yoksa sezaryen günü vereceğim dedi
Üçümüzün de çatı muayenesi günü aynı. :) Inşallah güzel haberlerle geliriz. Doğum zamanımız da aynı. Benim de 6 Ocak. :)

E bebekte fiyatlar daha uygundu 60tl di sanirsam ama bu korse farklimi bilmiyorum
ben de bugün alısverısteydım yine. Küvöz eteği için malzeme aldım ama yoruldum tabi yine azcık cıksam da. Korse de baktım ama ıstedıgım.gb bulamadım netten alacagım ben de araştırıyorum 2gündür yaa sezeryan sonrası ozel korse de varmıs dogum sonrasına özel de oyüzden catı muayenesını beklıyorum

Ben her gun surmeyi planliyorum gecede zeytinyagi surecegim tek pisik olmasin kuzum bi tanidigin bebisi oldu o ciyak ciyak bagirisi hala kulagimda
ablam her bez degısımınde gerek yok demıstı benim aklımda hergün olarak kalmıs haklısın canım hergun yınelemek lazım her bezde olmasa da ama ben de ona her bezde sürerm demıstım yanı ozellıkle minikken önemli bence de

E bebekte var canim dogum sonrasi korseler ama incelemedim küvöz etegini hastaneye mi gotureceksin canim

Öyle aksamlarida dogal zeytin yagi sur o cok iyi geliyormus tenlerine

Bugün kontrolümüz vardı. 3.130 gram 50 cm olmuş miniş Maalesef inadı babasına çekmiş iki eliyle birden yüzünü kapatmıştı göstermedi yine Her şey normal görünüyor. Normal doğumu bekliyoruz diye yineledi doktorum. Günde 1 fincan rezene çayı iç sütünü desteklemesi için ve göğüs ucu kremini kullan dedi. Ben sordum normal doğumu kolaylaştırmak için neler yapabilirim diye. Herkes bir şey söyler hurma ye, merdiven çık vs diye ama her şey doğum esnasında senin hormonlarınla ilgilidir, östrojen hormonunu vücudun ne kadar salgılarsa açılman doğumun o kadar kolay olur dedi. İki hafta içerisinde doğurursan iyi dedi, daha fazla uzarsa bebeğin kilosu normal doğuma uygun olmayabilir dedi

Spor hocan kendine göre yöntem bulmuş sanıyor ki herkeste durum aynı olur :) Benim arkadaslarımın 1 yıl içinde karnı dümdüz oldu. Hiç bişe kullanmadılar spor bile yapmadılar. 9 ayda vücudumuz değişiyor doğal olaral eski haline gelmesi de uzun sürebiliyor. Korse falan hikaye yememize içmemize dikkat ettikten sonra kilo fln kalmaz. Başka bi arkadasım hala hamile gibi kocaman göbeği var. Hamurlı çok yiyorum benim yüzümden inmiyor diye söylüyor zaten

Bizim minikler aynı gidiyor hep :) Bakalım doğumumuz da aynı gün olacak mı

Kizlar steril pamuk aldiniz mi? Gobek bagini temiz tutmak icin demlenmis ilik caya batirip hafif hareketlerle silmek cok iyi geliyor, enfeksiyon riskinide onluyor. Bide gozlerini falan silmek icinde cok iyi ayni yontem. Ebeler tavsiye etmislerdi bana. Siyah ya da yesil cayda farketmiyomus

Gözün aydın sağlıkla büyüsün minik

yerimm miniği maşallah. ya ben burdakı takvımımı sata göre ayarlıcam nolur nolmaz yum bılınmedıgı ıcn gelısıme bakıoduk ama. Canım rezene ben de baslıcam senın catı muayenesi olmuş muydu

İyi düşün canım sıkma kendini. Dikkatli de ol tabi. Sağlıcakla alırsın kucağına

Benim beyazim yokta keyfi boyaticam.boyatmasammi o zaman ya
ben hayatımda hiç boyatmadım sacımı sadece dugun zamanı uclarda az ısıltı vardı onlar da gectı halıyle zaten epey acık kumral sacım anca beyazlarım çıkarsa ılerde boya sürerüm diyorum. ama şimdi de ısıltı hevesım.var uclarına mevlıdde de guzel.olur dıye dusunuyrm cok cok az attırsam doğumdan önce ?ondan bı zarar olur mu kı dıbe uygulama olmuyo.sonucta dimii

yerimm miniği maşallah. ya ben burdakı takvımımı sata göre ayarlıcam nolur nolmaz yum bılınmedıgı ıcn gelısıme bakıoduk ama. Canım rezene ben de baslıcam senın catı muayenesi olmuş muydu
Benim çatı muayenesi geçen hafta olmuştu canım. Normal doğum için müsait demişti o zaman da. Bir aksilik olmazsa doğum esnasında, sorun yok gibi inşallah

Üçümüzün de çatı muayenesi günü aynı. :) Inşallah güzel haberlerle geliriz. Doğum zamanımız da aynı. Benim de 6 Ocak. :)
benım de sata gore 7 ocak takvımı degıstremedm bıturlü neden olmuyor yahu. 36+2de 2876gram 50cmdık bız de smdı 3ü bulmus muyuzdur acep:) bakalm cuna kac cıkıcak mınnak kızım benım.boy kısa esım 188 babasına cekmıs dıyor dr hep

Her vücut bir değildir ama önlem almakta fayda var bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…