2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım benimki de böyle söyledi hatta benimki tüp bebek yoluyla hamile kaldığım için hep sezaryen diyordu ben normal istediğim için haftaya çatı muayenesi olacak ne ufak darlıkta gün veririm dedi tabi böyle bir durumda bende riske alamam zaten üç yıldır bir evladım olsun diye uğraştım çok şükür ki Rabbim nasip etti oldu kucağıma almama hiç bir şey kalmadı inşallah çatı musait olurda biz de normal doğumu yaşarız evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız canım

Evet aynı gidiyoruz şimdi farkettim kilosu dursun artık diyorum yoksa sezaryene dönecek iş. Onu da hiç istemiyorum korkuyorum
Son 1 haftada iyi kilo almış bebek. Bence de daha fazla almasın bu sefer gittiğimde korktum ben de daha çok alır mı diye. Doktorum 2 hafta içinde gelirse sorun olmaz dedi bakalım

Pişik kremi bir tüp bile bitirmedik 22 ay bez kullandı kızım kızardığı anda sürdüm ki yarısı hala durur düzenli değiştirilir ve uygun bez kullanılırsa pişik olmaz canım bi kaç kişi yazmışta sana cevap yazayım genel olsun dedim =)

Çok güzel olmuş güle güle kullanın minnoşla :)

Son 1 haftada iyi kilo almış bebek. Bence de daha fazla almasın bu sefer gittiğimde korktum ben de daha çok alır mı diye. Doktorum 2 hafta içinde gelirse sorun olmaz dedi bakalım
Gelebilir canım 40 hafta 9 ay 10 gün demek normal doğum vakti 37 den sonra başlıyor =)

Benimki de bi haftada 300 gram almış. Doktorum 4 kiloya kadar normal doğurturum dedi de ben üç buçuk atmaya başladım gerçi bi haftalık ölçümler ne kadar doğru olcak. Yanılma payı da var. Hakkımızda hayırlısı

Anladım canım. Evet senin vücut yapına benziyor olabilir:)
İlk kızım 37.haftada 2.400 doğmuştu.
Bu da 3 kiloyu bulmayacak sanırım:)

Lohusa şerbeti için nasıl bardaklar aldınız kızlar? Kocaman kadehleri sevmedim. Renkli karton bardaklar nasıl olur? Her gelene de bu şerbetten vermek gerekiyo mu onu da bilmiyorum gerçi

Canım ben sezeryan oldum. Eve geldiğimde direk banyoya girdim. Zaten o dikisli yere su gecirmeyen özel bir bant koyuyorlar. Hiç sikinti olmadi bende.

Olmuyo canim...yani zarari olmuyor..ben ombre isilti rofle :) her turlu kullaniyorum . Kendi sacimin ustune..simdi sarilarim cok asagi indi en son hamile kalmadan once boyatmistim.. dra sordumda boyatabilirsin dedi.

Aynen. Ben hiç pisik önleyici krem kullanmadım. Akdenizliyiz bizde zeytinyağı bol. Kuruyunca ondan sürdüm ısıtıp hafiften. Kızarınca da sağolsun Hametan.. :) en mucizevi ve içeriği saf olan kremlerden.

Bugun hep disardaydim.. 7 gibi eve girdim.ama karnimin kasilmasi.gecmedi simdide kalcama agri giriyo..
Yoruluncami oluyo.bunlar..karnim tas gibi
Sorma canım. Bizde bugun bütün eve halı baktik. Sonra Portbebe falan baktim. 5 bucuktan beri evdeyim ama hala karnım taş gibi ve belimde mahvolmuş durumda...

E bebegin sitesine baktım da 140 yazıyor ya da orda vermemis 60 tl olanı dr zahide de reklamını yapınca biraz da inceledim iyi gibi duruyor burdaki
Kuzum 60tldi magazadaki persembe gunu gittik daha avm kapanmiyor olsa bakacaktim kapaniyor diye fiyat baktim ciktik

Anladım canım. Evet senin vücut yapına benziyor olabilir:)
İlk kızım 37.haftada 2.400 doğmuştu.
Bu da 3 kiloyu bulmayacak sanırım:)
Bence normal. :) Yarım kilo kadar alsa yeter diyorum. Hani doğunca 500 gram eksik çıkıyor falan deniliyor ya o yüzden. 2500 dogsa yeterli. :)) Kolay doğar hem.

Masallah sizin bebekler nasil kilo aliyor nazar degmesin kirkbinkere masallah bizim sipalar 2kusurlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…