Bizim minikler aynı gidiyor hep :) Bakalım doğumumuz da aynı gün olacak mı
Aynen canım benimki de böyle söyledi hatta benimki tüp bebek yoluyla hamile kaldığım için hep sezaryen diyordu ben normal istediğim için haftaya çatı muayenesi olacak ne ufak darlıkta gün veririm dedi tabi böyle bir durumda bende riske alamam zaten üç yıldır bir evladım olsun diye uğraştım çok şükür ki Rabbim nasip etti oldu kucağıma almama hiç bir şey kalmadı inşallah çatı musait olurda biz de normal doğumu yaşarız evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız canımbenımkı de canm ben biraz ısrar ettm normal ıstıyrm sezeryan korkutuyo aksıne benı dıye yanı o hıssı yasamak ıstıyorum dedim merak etme uygunsan zaten ızın verıcem ama degılsen rıske atamam zorlamanın anlamı yok yırtıklar olmasın dedı. kimisi dar oldugu halde zorlyormus doguma ıste bukonuda bılgılendırdı inşallah hepımızın müsaiittir yapısı
Aynen canım inşallah üçümüzde güzel haberlerle geliriz bakalım hangimiz erken doğuracakÜçümüzün de çatı muayenesi günü aynı. :) Inşallah güzel haberlerle geliriz. Doğum zamanımız da aynı. Benim de 6 Ocak. :)
Son 1 haftada iyi kilo almış bebek. Bence de daha fazla almasın bu sefer gittiğimde korktum ben de daha çok alır mı diye. Doktorum 2 hafta içinde gelirse sorun olmaz dedi bakalımEvet aynı gidiyoruz şimdi farkettimkilosu dursun artık diyorum yoksa sezaryene dönecek iş. Onu da hiç istemiyorum korkuyorum
Pişik kremi bir tüp bile bitirmedik 22 ay bez kullandı kızım kızardığı anda sürdüm ki yarısı hala durur düzenli değiştirilir ve uygun bez kullanılırsa pişik olmaz canım bi kaç kişi yazmışta sana cevap yazayım genel olsun dedim =)ablam her bez degısımınde gerek yok demıstı benim aklımda hergün olarak kalmıs haklısın canım hergun yınelemek lazım her bezde olmasa da ama ben de ona her bezde sürerm demıstım yanı ozellıkle minikken önemli bence de
Çok güzel olmuş güle güle kullanın minnoşla :)halımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadıkızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam
Gelebilir canım 40 hafta 9 ay 10 gün demek normal doğum vakti 37 den sonra başlıyor =)Son 1 haftada iyi kilo almış bebek. Bence de daha fazla almasın bu sefer gittiğimde korktum ben de daha çok alır mı diye. Doktorum 2 hafta içinde gelirse sorun olmaz dedi bakalım
Son 1 haftada iyi kilo almış bebek. Bence de daha fazla almasın bu sefer gittiğimde korktum ben de daha çok alır mı diye. Doktorum 2 hafta içinde gelirse sorun olmaz dedi bakalım
Ya hadi inşallah gelsinler sağlıcaklaGelebilir canım 40 hafta 9 ay 10 gün demek normal doğum vakti 37 den sonra başlıyor =)
Anladım canım. Evet senin vücut yapına benziyor olabilir:)Bana normal dedi canım. :) Hep öyle dedi bugüne kadar. Normalde burada paylaşan arkadaşlardan da 100 200 gram geride çıkıyor bebeğim. Ama bana çektiğini söyledi. Çünkü ben uzun boylu zayıf yapiliyim. 176 Ya 52 kiloydum hamilelikten once. Şu an da sadece gobegime aldım mesela. Kilo alamıyorum. Hizli metabolizmam var. Kızım da öyle olacakmış. Ama bir arkadasim normal kilodaydi. 28 kilo aldi hamileliginde. 40+3te iken doğum yaptı bebeği 2500 gramdı yani.. Ben toplam 13 kilo aldim. Bizim 36. haftada bu şekilde. Bence çok çok normal. :)
Canım ben sezeryan oldum. Eve geldiğimde direk banyoya girdim. Zaten o dikisli yere su gecirmeyen özel bir bant koyuyorlar. Hiç sikinti olmadi bende.Bana göre hastaneye banyo malzemesi götürmek boşuna.
Çünkü sezeryan da zaten bi hafta yada 10 gün banyo yasak.
Nırmal doğumda da hersey yolundaysa hastanede kalmıyosun.
Ayrıca bakalım banyo ya girip rahat rahat duş alcak vakit ortam olcakmı:)))
Olmuyo canim...yani zarari olmuyor..ben ombre isilti rofle :) her turlu kullaniyorum . Kendi sacimin ustune..simdi sarilarim cok asagi indi en son hamile kalmadan once boyatmistim.. dra sordumda boyatabilirsin dedi.ben hayatımda hiç boyatmadım sacımı sadece dugun zamanı uclarda az ısıltı vardı onlar da gectı halıyle zaten epey acık kumral sacım anca beyazlarım çıkarsa ılerde boya sürerüm diyorum. ama şimdi de ısıltı hevesım.var uclarına mevlıdde de guzel.olur dıye dusunuyrm cok cok az attırsam doğumdan önce ?ondan bı zarar olur mu kı dıbe uygulama olmuyo.sonucta dimii
Aynen. Ben hiç pisik önleyici krem kullanmadım. Akdenizliyiz bizde zeytinyağı bol. Kuruyunca ondan sürdüm ısıtıp hafiften. Kızarınca da sağolsun Hametan.. :) en mucizevi ve içeriği saf olan kremlerden.Pişik kremi bir tüp bile bitirmedik 22 ay bez kullandı kızım kızardığı anda sürdüm ki yarısı hala durur düzenli değiştirilir ve uygun bez kullanılırsa pişik olmaz canım bi kaç kişi yazmışta sana cevap yazayım genel olsun dedim =)
Sorma canım. Bizde bugun bütün eve halı baktik. Sonra Portbebe falan baktim. 5 bucuktan beri evdeyim ama hala karnım taş gibi ve belimde mahvolmuş durumda...Bugun hep disardaydim.. 7 gibi eve girdim.ama karnimin kasilmasi.gecmedisimdide kalcama agri giriyo..
Yoruluncami oluyo.bunlar..karnim tas gibi
Kuzum 60tldi magazadaki persembe gunu gittik daha avm kapanmiyor olsa bakacaktim kapaniyor diye fiyat baktim ciktikE bebegin sitesine baktım da 140 yazıyor ya da orda vermemis 60 tl olanı dr zahide de reklamını yapınca biraz da inceledim iyi gibi duruyor burdaki
Yorulunca stres yapınca olur ben azcik evde dolmansam hemen başlıyor kasilmalarBugun hep disardaydim.. 7 gibi eve girdim.ama karnimin kasilmasi.gecmedisimdide kalcama agri giriyo..
Yoruluncami oluyo.bunlar..karnim tas gibi
Bence normal. :) Yarım kilo kadar alsa yeter diyorum. Hani doğunca 500 gram eksik çıkıyor falan deniliyor ya o yüzden. 2500 dogsa yeterli. :)) Kolay doğar hem.Anladım canım. Evet senin vücut yapına benziyor olabilir:)
İlk kızım 37.haftada 2.400 doğmuştu.
Bu da 3 kiloyu bulmayacak sanırım:)
Masallah sizin bebekler nasil kilo aliyor nazar degmesin kirkbinkere masallah bizim sipalar 2kusurlardaBugün kontrolümüz vardı. 3.130 gram 50 cm olmuş minişMaalesef inadı babasına çekmiş iki eliyle birden yüzünü kapatmıştı göstermedi yine Her şey normal görünüyor. Normal doğumu bekliyoruz diye yineledi doktorum. Günde 1 fincan rezene çayı iç sütünü desteklemesi için ve göğüs ucu kremini kullan dedi. Ben sordum normal doğumu kolaylaştırmak için neler yapabilirim diye. Herkes bir şey söyler hurma ye, merdiven çık vs diye ama her şey doğum esnasında senin hormonlarınla ilgilidir, östrojen hormonunu vücudun ne kadar salgılarsa açılman doğumun o kadar kolay olur dedi. İki hafta içerisinde doğurursan iyi dedi, daha fazla uzarsa bebeğin kilosu normal doğuma uygun olmayabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?