2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen buzamana kadar boyatmadiysan hamisken hic riske atma kuzum

Evet canım hamileliğin başından beri testler tahliller doğum hepsi bu fiyat

Bence normal. :) Yarım kilo kadar alsa yeter diyorum. Hani doğunca 500 gram eksik çıkıyor falan deniliyor ya o yüzden. 2500 dogsa yeterli. :)) Kolay doğar hem.

Zaten bebeklerin kac kilo dogduklari, daha sonra nasil bir boy/kilo araliginda olacaklarinin referansi olmuyor. Minik dogup cok guzel gelisme kaydeden bebekler hayli fazla. hani aya gore gelisim tablosunda hep maksimumu yakaliyorlar:) o yuzden dogum kilosu bence cok onemli degil. Saglikla dogsunlar ♡

Lohusa şerbeti için nasıl bardaklar aldınız kızlar? Kocaman kadehleri sevmedim. Renkli karton bardaklar nasıl olur? Her gelene de bu şerbetten vermek gerekiyo mu onu da bilmiyorum gerçi
ya canm sorma benm kv emrıvakı yaptı ben sürahı cesmelı almadm sonradan da kullanırım dıye karaf surahı aldım evımdekı kırılmıstı o neyse de dore desenı var. bardagı da mika alcaktım ona takım.olsun dıye tuttrdu dore cizgılı aldı. iyı sen al dedm aldı ben de dedım sonradan bn ayaklı kadeh kullanmam sende kalsın dıye. aöa neoldu bardaklar geldı begenmedı :)) mika alsam daha guzel olurdu bence cok da guzel olur sonradan kalıcagna al rahat bı bardak

Aslinda hala calisiyorm hafta icide yuruyorum hep hareketim var ama.demekki gezince daha cok yoruluyorum
Canım ben baya ağırlastim epey kilo aldım karnım da baya büyük o yüzden artık azcik ayakta dolansam karnın taş gibi oluyor belim kivraniyor artik sen de cok yorulma vaktin yaklaşıyor:)

Aa ne tesadüf, ben de kendisine gidiyorum.. baldan tatlı doktor vallahi :))
Aynen canım dünya tatlısı . Çok çok iyi bi doktor . Benim 7 senelik doktorum aile gibi olduk artık masa konusunu iyiki söyledin sürekli kafamda bi soru işaretiydi . Sen paketmi aldın özel sigortan mı var

kızlar küvöz eteğimi yaptım 3saat sürdü. Bıdaha bısey yapmıcaktım sözde ama nette ve carsıda baktım 80,100tl falan acıkcası vermek ıstemedim gittim organze tül aldım 3metre ve lastık 2metre bana 18tlye mal oldu:) ucundakı kurdelayı da gorenler hatırlar gecenlerde yapmıstım ıgne ıle tutturdum onu da

Eklentiler

• 20181215_234936.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 94
  • 20181215_234616.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 20181215_234450.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 90
ya canim masallah prenses gbi buyuyecek insallah eline saglik cok guzel olmuslar bayildim cok uygun ayrica gule gule kullandirmak nasip etsin rabbim

Çok hos olmuş canim :)) ben hastane icin bir sey hazırlamayacağım doğumda sadece annem ve eşim olacak farkli ilde olunca gerek duymadım

İşte karışmasalar keşke ne güzel olacak :)) ben de mikalardan bakıyorum ama ya çok küçük ya da çok büyük. Tam istediğim gibi bulamadım

Çok hos olmuş canim :)) ben hastane icin bir sey hazırlamayacağım doğumda sadece annem ve eşim olacak farkli ilde olunca gerek duymadım
keske sadece annem esım fln olsa ya ımda bıdunya ınsanı nasıl goresım gelck hcbılmıyorum.sagol kuzum❤

Her vücut bir değildir ama önlem almakta fayda var bence :))
Bencede önlem alınmalı, zaten sezaryen olursa kesinin üzerine bi yığılma oluyo zamanla geçiyo ordaki şekil bozukluğu ama geçene kadar insanı rahatsız ediyo,ben kist için açık ameliyat olduğumda sezaryen kesiği şeklinde açmışlardı çok zayıf olmama hiç göbeğim olmamasına ragmen ki spor geçmişimde var hemen sonrasındaki kesinin üstüne yığılma görüntüsü çok rahatsız etmişti beni. Şimdi ister istemez bir miktar yağlandık karın kaslarındaki deformasyonu da düşünürsek zamanla toparlansa bile ilk etapta ortaya çıkacak görüntü yinede hoşnutsuzluk yaratır en azından bende durum öyle olacak ondan bende tedbir alınmasından yanayım :)

Ne güzel olmuş kız eline sağlık

Canım ben baya ağırlastim epey kilo aldım karnım da baya büyük o yüzden artık azcik ayakta dolansam karnın taş gibi oluyor belim kivraniyor artik sen de cok yorulma vaktin yaklaşıyor:)
Napim is bitmiyoki..ben gitmesem olmuyo guya yormuyorum her firsatta dinleniyorum filan ama.bence kiloylada alakasi yok.artik.ileri haftalardayiz..bebegimiz uyariyor bizi :))

Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 T tanem-tane20 edosko herkesten fikir bekliyorum :)

Eklentiler

• 20181215_224420.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 113
  • 20181215_224426.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20181123-183205.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20181123-182627.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 110
Senin isinde zor bardaga kadar karisirmi bir insan pes istersen cocugu sen dogur vereyimde dogurma zahmetindede bulunmamis olurum annecim deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…