- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Sen buzamana kadar boyatmadiysan hamisken hic riske atma kuzumben hayatımda hiç boyatmadım sacımı sadece dugun zamanı uclarda az ısıltı vardı onlar da gectı halıyle zaten epey acık kumral sacım anca beyazlarım çıkarsa ılerde boya sürerüm diyorum. ama şimdi de ısıltı hevesım.var uclarına mevlıdde de guzel.olur dıye dusunuyrm cok cok az attırsam doğumdan önce ?ondan bı zarar olur mu kı dıbe uygulama olmuyo.sonucta dimii
Benim biraz duzelmeye basladi..ama.yurumek hic iyi gelmiyor onu anladim.. cok yurumekSorma canım. Bizde bugun bütün eve halı baktik. Sonra Portbebe falan baktim. 5 bucuktan beri evdeyim ama hala karnım taş gibi ve belimde mahvolmuş durumda...
Aslinda hala calisiyorm hafta icide yuruyorum hep hareketim var ama.demekki gezince daha cok yoruluyorumYorulunca stres yapınca olur ben azcik evde dolmansam hemen başlıyor kasilmalar
Evet canım hamileliğin başından beri testler tahliller doğum hepsi bu fiyatHe şey mi bu paket fiyat mıydı kontroller falan başından beri hepsi dahiler iyi o zaman, bizim ki ortalama bir hastane sezeryen 2 bin tl ama artı bi gece yatış daha 600 tl hadi 3 bin dedik biz, ama başından beri muaneye ücretleri zAten 5 bini geçmiştir
Bence normal. :) Yarım kilo kadar alsa yeter diyorum. Hani doğunca 500 gram eksik çıkıyor falan deniliyor ya o yüzden. 2500 dogsa yeterli. :)) Kolay doğar hem.
Anldım cnm sen tuncay beye gidiyordu. DimiBenim doktorum dışardan gelecek sadece hastanede iki gece yatış parası bebeğin ilk.muayenesi ilk aşısı anestezi ücreti 3350 tl ücret verdiler.
ya canm sorma benm kv emrıvakı yaptı ben sürahı cesmelı almadm sonradan da kullanırım dıye karaf surahı aldım evımdekı kırılmıstı o neyse de dore desenı var. bardagı da mika alcaktım ona takım.olsun dıye tuttrdu dore cizgılı aldı. iyı sen al dedm aldı ben de dedım sonradan bn ayaklı kadeh kullanmam sende kalsın dıye. aöa neoldu bardaklar geldı begenmedı :)) mika alsam daha guzel olurdu bence cok da guzel olur sonradan kalıcagna al rahat bı bardakLohusa şerbeti için nasıl bardaklar aldınız kızlar? Kocaman kadehleri sevmedim. Renkli karton bardaklar nasıl olur? Her gelene de bu şerbetten vermek gerekiyo mu onu da bilmiyorum gerçi
Canım ben baya ağırlastim epey kilo aldım karnım da baya büyük o yüzden artık azcik ayakta dolansam karnın taş gibi oluyor belim kivraniyor artik sen de cok yorulma vaktin yaklaşıyor:)Aslinda hala calisiyorm hafta icide yuruyorum hep hareketim var ama.demekki gezince daha cok yoruluyorum
Aynen canım dünya tatlısı . Çok çok iyi bi doktor . Benim 7 senelik doktorum aile gibi olduk artık masa konusunu iyiki söyledin sürekli kafamda bi soru işaretiydi . Sen paketmi aldın özel sigortan mı varAa ne tesadüf, ben de kendisine gidiyorum.. baldan tatlı doktor vallahi :))
ya canim masallah prenses gbi buyuyecek insallah eline saglik cok guzel olmuslar bayildim cok uygun ayrica gule gule kullandirmak nasip etsin rabbimkızlar küvöz eteğimi yaptım 3saat sürdü. Bıdaha bısey yapmıcaktım sözde ama nette ve carsıda baktım 80,100tl falan acıkcası vermek ıstemedim gittim organze tül aldım 3metre ve lastık 2metre bana 18tlye mal oldu:) ucundakı kurdelayı da gorenler hatırlar gecenlerde yapmıstım ıgne ıle tutturdum onu da
kızlar küvöz eteğimi yaptım 3saat sürdü. Bıdaha bısey yapmıcaktım sözde ama nette ve carsıda baktım 80,100tl falan acıkcası vermek ıstemedim gittim organze tül aldım 3metre ve lastık 2metre bana 18tlye mal oldu:) ucundakı kurdelayı da gorenler hatırlar gecenlerde yapmıstım ıgne ıle tutturdum onu da
ya canm sorma benm kv emrıvakı yaptı ben sürahı cesmelı almadm sonradan da kullanırım dıye karaf surahı aldım evımdekı kırılmıstı o neyse de dore desenı var. bardagı da mika alcaktım ona takım.olsun dıye tuttrdu dore cizgılı aldı. iyı sen al dedm aldı ben de dedım sonradan bn ayaklı kadeh kullanmam sende kalsın dıye. aöa neoldu bardaklar geldı begenmedı :)) mika alsam daha guzel olurdu bence cok da guzel olur sonradan kalıcagna al rahat bı bardak
keske sadece annem esım fln olsa ya ımdaÇok hos olmuş canim :)) ben hastane icin bir sey hazırlamayacağım doğumda sadece annem ve eşim olacak farkli ilde olunca gerek duymadım
Bencede önlem alınmalı, zaten sezaryen olursa kesinin üzerine bi yığılma oluyo zamanla geçiyo ordaki şekil bozukluğu ama geçene kadar insanı rahatsız ediyo,ben kist için açık ameliyat olduğumda sezaryen kesiği şeklinde açmışlardı çok zayıf olmama hiç göbeğim olmamasına ragmen ki spor geçmişimde var hemen sonrasındaki kesinin üstüne yığılma görüntüsü çok rahatsız etmişti beni. Şimdi ister istemez bir miktar yağlandık karın kaslarındaki deformasyonu da düşünürsek zamanla toparlansa bile ilk etapta ortaya çıkacak görüntü yinede hoşnutsuzluk yaratır en azından bende durum öyle olacak ondan bende tedbir alınmasından yanayım :)Her vücut bir değildir ama önlem almakta fayda var bence :))
kızlar küvöz eteğimi yaptım 3saat sürdü. Bıdaha bısey yapmıcaktım sözde ama nette ve carsıda baktım 80,100tl falan acıkcası vermek ıstemedim gittim organze tül aldım 3metre ve lastık 2metre bana 18tlye mal oldu:) ucundakı kurdelayı da gorenler hatırlar gecenlerde yapmıstım ıgne ıle tutturdum onu da
He o zaman çok normal canım ben yanlış anlamışım sadece Doğum için sanmıştım :)Evet canım hamileliğin başından beri testler tahliller doğum hepsi bu fiyat
Napim is bitmiyoki..ben gitmesem olmuyoCanım ben baya ağırlastim epey kilo aldım karnım da baya büyük o yüzden artık azcik ayakta dolansam karnın taş gibi oluyor belim kivraniyor artik sen de cok yorulma vaktin yaklaşıyor:)
Senin isinde zor bardaga kadar karisirmi bir insan pes istersen cocugu sen dogur vereyimde dogurma zahmetindede bulunmamis olurum annecim deseydinya canm sorma benm kv emrıvakı yaptı ben sürahı cesmelı almadm sonradan da kullanırım dıye karaf surahı aldım evımdekı kırılmıstı o neyse de dore desenı var. bardagı da mika alcaktım ona takım.olsun dıye tuttrdu dore cizgılı aldı. iyı sen al dedm aldı ben de dedım sonradan bn ayaklı kadeh kullanmam sende kalsın dıye. aöa neoldu bardaklar geldı begenmedı :)) mika alsam daha guzel olurdu bence cok da guzel olur sonradan kalıcagna al rahat bı bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?