2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 T tanem-tane20 @edosko herkesten fikir bekliyorum :)
canımm çok guzell olmusss. ya duvar kagıdınla kombının de harıka ve bence kesınlıkle koyu olan ton duvara gönderme olur nasıl buldun bırebor tonn:)

Senin isinde zor bardaga kadar karisirmi bir insan pes istersen cocugu sen dogur vereyimde dogurma zahmetindede bulunmamis olurum annecim deseydin
ayy sorma ben alayım muhabbetınden cıktı ben dedım tanesı 1,2 tllklerden alcam snra kullanmıcagm seye para vermemdedım sonra bıraz ısrar ettı aman dedım esıme alsın tmm gorecem trendyoldan bulmus aldı sonra geldı busefer pek begenmedım dıyo e sen buldunn ben de pek begenmedım.dedm. neyse dun aksam bıde sacma sapan suslemeye calısmıs yanlıs anlama da bn sade suslıcem anne bu cok abartı kısaca olmamıs fln yazdm okdr da degıl yaniii

aminn canımm irbirimize dualarımız kabul olsun canım inşallah epey beklemısken kesınlıkle sen de dınle.dr.unu ne derse kabul et ben de oyle yapacagım

O dogursun zahmete girme sen hiç kiz yanliş zamanda dunyaya gelmis senin kv kendi cocuklarina yapamadi ne varsa senin cocukta yapacak bizimki isinde gucunde eve bile gelmiyor bir sokak asagimizda ama seninki tam kaynana

ya canim masallah prenses gbi buyuyecek insallah eline saglik cok guzel olmuslar bayildim cok uygun ayrica gule gule kullandirmak nasip etsin rabbim
canım ya çok sağolasın negüzel kalbin var❤❤mutlu ettın bızı kızımla begenmene sevındım

Ben 33+2deyim şuanda canım,
Sanada çok geçmiş olsun her an yükselirmi korkusu çok zor.
Benim sürekli 13/9 dünden beri ara ara 14/9da oldu biz doktorumla 14/9u sınır anlaştık. Bunun üzerine çıkaraa veya bir iki saat 14/9dan inmezse doğum çantanı al gel dedi.. Küvezde büyür bebek benim için senin canın önemli dedi ben çok şiştim ödemden son iki günde çok dua ediyorum geçsin diye. Günde 5tane tansiyon ilacı verdi onlara rağmen 13/9u gördük ya :'(

sadece bıkez ısıltı yaptım dugun oncesı o da cok hafıftı. ama ısıltı zararı olur mu dıbe uygulanmıyormus ya olmaz dıyolar kuzum uc kısmnda kalacagı ıcın
Dibe bile boya yaptiranlar. Var hamilelikte kuzumda karar senin yine hic boya degirmemisinya saclarina ben oyuzden dedim onun kokusu bile mafediyor insani cok agir kokusu birde kiş cAm kapi kapali daha agir kokuyor saatlerce azicik islem icin basinda boya bekliyorsun normalde belim agrirdi benim hamislikte dusunemiyorum bile ben hamile oldumu bilmiyordum mutfak fayans aralarini zehir gibi temizleyiciyle temizledim allah korudu yavrumu sac boyasi birsey yapmazda yazin istedin gibi boyat hatta ombre cok yakisir uzun saca cok guzel oluyor karar senin etrafimda din boyasi yaptiran bile var o yonden icin rahat olsun

Allah yardimcin olsun bacim daha once tansiyon varmiydi hamileliktemo ciktı birde yanlis anlamazsan tansiyon yukseldigini nasil anliyorsun bir carpinti titreme gozde kararma nebilim belli ediyormu
Kendini

Allah yardimcin olsun bacim daha once tansiyon varmiydi hamileliktemo ciktı birde yanlis anlamazsan tansiyon yukseldigini nasil anliyorsun bir carpinti titreme gozde kararma nebilim belli ediyormu
Kendini
Canım hamilelikten önce bende düşük tansiyon vardı 8/6 gibi rakamlae görürdüm hatta bayılcak gibi olurdum o yüzden tansiyon aleti aldık eve tuzlu ayranla geçirirdim günlerimi doktorlar herzaman der düşük ten korkma yüksek zarar. Tabii hiç aklıma böyle birşey yaşiyacağım gelmedi. 33+2deyim 33e kadar hiç tansiyon yüksekliği yaşamadım hep 11lerde çıkardı..
Nasıl anlıyorsun canım.. Şiddetli baş ağrısı oluyor bende birde mide bulantısı gözlerim bir tuhaf görüyor o anda ama herzaman belirti vermiyor genel anlamda ödem başladı tansiyon yükseldi yükseleli yani bende böyle belli etti kendini şimdi saat başı ölçüm yapıp not alıyoruz. 1gün 1 gündür dedi doktorum ona güvenerekten nereye kadar giderse böyle hayırlısı diyelim...

Hali sence hangi renk kuzum:) sağol sağlıkla gelsinlerde :)
Kuzum bilemedimki gri olana bakiyorum bu diyorum beyaza koyu renk daha iyi gider sonra
Maviyi aciyorum yok bu daha yumusak rengi daha hos diyorum ikiside okadar guzelki rengi bilemedim yani hangini alirsan al pisman olmazsin ikiside cok guzeller cok yakisir ama sana tavsiyem fon perdenle halin ayni renk olsun dusunuyormusum fon bilmiyorum ama dusunuyorsan perde modellerinede bak ona gore daha cabuk karar verirsin

Aynen hayirlisi sıkma canini bu durumu yasayan cok kisi var bu saaten sonra dogum yapsan bile bir sıkıntı allahin izniyle yasamazsin sadece bebisin
Karninda degil gozun onunde olacak bizi gecersin bile kiloda boyda hayirlisi olsun insallah herseyin normale döner sıkıntili gunlerin gecer bacim

Gri olan mi sence yani kuzum mavi mi anlamadım onu :) teşekkür ederizzz:))
canım odada baska nerede mavı tonu kullanıcaksın? o açık mavi de cokguzel ama gri tonu daha yakın yer tonuna ve duvarkagıdınla tonaj nerdeyse hele bır de füme tonları fon perde kullanırsan of dyorum:) ve ben yanlıs görmuyorsam o gri hafıf maviye de kacıyor. ve mumkunse genelde zemın tonu ıle yakın renk tercıh edılmelı bence tam bütünlük olur ben onu yapamadım cnku meşe tonuydu yerlerım

O dogursun zahmete girme sen hiç kiz yanliş zamanda dunyaya gelmis senin kv kendi cocuklarina yapamadi ne varsa senin cocukta yapacak bizimki isinde gucunde eve bile gelmiyor bir sokak asagimizda ama seninki tam kaynana
glb oyle canım tamam.heves edılır de teklif edılır sonra ısrar edılmez Allahın işi ıste bana evde gıymek ıcı in hedıye pıjama almıs esıme atmıs nasıl dye esım de bana gosterdı guzelmıs olur dedım lacıvert kadıfe polardı. sonra ozgeye sen dwmeden gosterdm ben demıs madem ole keske benm begendıgım seyı sıparıs etseydı ama begendım allah ıcın bıde Dagıden almıs guzeldı neysekı tabı ben bılsem üçlü polar secerdm ben de hep sanslyımdır genelde bole konularda aklım neyde kalırsa ona dönulür. sonra ne mi oldu asla pjamamın yakası gecmedı boynumdan gerı gıttı smdı 3lü takım bakıcam onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…