- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Perde de gri var yine kullanicakmiyim bilemedim takip görmem lazım benimde gönlüm o yüzden griye gidiyor açıkçası bide odada herşey açık renk şuan yer parkelerde açık renk bide tekli bi baza var onun üstünde de açık grili bi örtü aldım onunda fotosunu atarım şuan üstü çok dolu duvar kagidinda da gri çizgiler var aslında:)canım odada baska nerede mavı tonu kullanıcaksın? o açık mavi de cokguzel ama gri tonu daha yakın yer tonuna ve duvarkagıdınla tonaj nerdeyse hele bır de füme tonları fon perde kullanırsan of dyorum:) ve ben yanlıs görmuyorsam o gri hafıf maviye de kacıyor. ve mumkunse genelde zemın tonu ıle yakın renk tercıh edılmelı bence tam bütünlük olur ben onu yapamadım cnku meşe tonuydu yerlerım
Gri tül perde olarak fon kullanırım diye almıştım kuzum takip görmem lazım beşik duvarkağıdı fon 3 kuşu2nasil durucak eğer kullanırsam bende gri diye düşündüm çok mu koyi dedim sonra odada herseg acik renk zaten bide kullanış pislenme acısından da iyi olur tekli yatağın üstünede girili bi örtü aldım :) onu da göz önünde bulundurursak gri mi dersin :)Aynen hayirlisi sıkma canini bu durumu yasayan cok kisi var bu saaten sonra dogum yapsan bile bir sıkıntı allahin izniyle yasamazsin sadece bebisin
Karninda degil gozun onunde olacak bizi gecersin bile kiloda boyda hayirlisi olsun insallah herseyin normale döner sıkıntili gunlerin gecer bacim
Guzel gunlerde kullanin insallah duvar kagidi gri gibi duruyor ona uygun olan haliyi sec bencrKızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Aslında çok çok açık mavi ama gri boyuna çizgiler ve dokusunda da içinde griler var ondan griye daha yakın duruyor şuan gri dediler genelde :)Guzel gunlerde kullanin insallah duvar kagidi gri gibi duruyor ona uygun olan haliyi sec bencr
Bizim de 8 bini geçiyor ne yazık ki Ankara galiba sizin de. Fiyatlar zaten çok yüksek burada bence.Canın ben doktorum o hastanede olduğu için gidiyorum . Bu 4. Gebeliğim ilk ikisini kaybettik 3. Gebeliğimde çok yardımcı oldu önce allahtan sonra onun sayesinde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım . Gerçekten yüksek bir fiyat bizi birazda zorluyo ama elden gelen bu . Düşününcede çok gelmiyo bugün herhangi bir özel hastanede muayne ücreti 100 150 lira testler tahliller var . Doğumda 3500 feln yakınımdaki çoğu hastanede . Totalde 2000 3000 fazla ödüyoruz sanırım
acık renkler var ve duvarda da koyu tonlar canım bence grı kullanmalısın yer zemınıne yakın bırenk ton olarak ve kagıda da. Ben olsam grıyı secerdım aksesuarlarında da mavı kullanırsın sımdo grı mavıye nazaran daha soft renk oldugu ıcın bence aksesuarlarda mavı tercıh et halıda griPerde de gri var yine kullanicakmiyim bilemedim takip görmem lazım benimde gönlüm o yüzden griye gidiyor açıkçası bide odada herşey açık renk şuan yer parkelerde açık renk bide tekli bi baza var onun üstünde de açık grili bi örtü aldım onunda fotosunu atarım şuan üstü çok dolu duvar kagidinda da gri çizgiler var aslında:)
Evet ankara cnmBizim de 8 bini geçiyor ne yazık ki Ankara galiba sizin de. Fiyatlar zaten çok yüksek burada bence.
Kizlar bn doğum yaptim@1oglak1koc @kubrafatih @Fatma Ersin Elif B Bonibonlukek @Zuhal budak polat @nursena nerdesiniz bebisler nasıl siz nasılsıniz
Odanız hayırlı uğurlu olsun. :)Ikisi dr mutlaka uyar ama, ben sondaki bebe mavi olanı beğendim. Çok tatlı bir renk. :)Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Canım merhaba, hastane ücreti hariç doktoruna ne kadar ücret ödeyeceksin acabaBenim doktorum dışardan gelecek sadece hastanede iki gece yatış parası bebeğin ilk.muayenesi ilk aşısı anestezi ücreti 3350 tl ücret verdiler.
İyi dileklerin duaların için sağolasın canım benim çok fazla durabilecek gibi gelmiyor bana her an doğumun olabilir benim.. 2190gramdı enson belki bi 2500olur enazından da daha güzel tutunur hayataAynen hayirlisi sıkma canini bu durumu yasayan cok kisi var bu saaten sonra dogum yapsan bile bir sıkıntı allahin izniyle yasamazsin sadece bebisin
Karninda degil gozun onunde olacak bizi gecersin bile kiloda boyda hayirlisi olsun insallah herseyin normale döner sıkıntili gunlerin gecer bacim
hemen neden kötü düşünüyosun canım ben de 2gun yasadım bunu ama gectı sonra. Ilactan olablr hemen kötu dusunme bı bak bi yokla arada oluyorKızlar kaşınmaya başladım gecenin bu saatinde de kaşıntıyla uyandım progestan kullanıyorum o yapmış olabilir mi diye düşündüm sonra karaciğer aklıma geldi gündüz gidip mutlaka test yaptıracağım
Cok guzel canimKızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Aaa hoşgeldi bebek nasılsınız şimdi canımKizlar bn doğum yaptim
Kizlar bn doğum yaptim
Evet bi arkadaş daha yazmıştı benimki de nerdeyse sadece akşam yatarken hareket ediyordu gunlerdir ,dünden beri tekrar hareketlendi,doktorlar yeri daraldığı için normal diyormuş hareket ediyorsa korkma ama hiç hissetmezden git tabiKızlar bebek harekleri çok azaldı son 2 gümdür . Normalde çok hareketliydi ama şuan daha az hareket ediyor . Pazartesi kontrolüm var bugün gitsem doktorum yok sadece nst bakıp yokllarlar . Neden azaldı sizinde böyle oldumu
Bana hiç demediler di bant var yapmak istersen onlardan yapıştır yap diye.bi hafta yapma demişlerdi.Canım ben sezeryan oldum. Eve geldiğimde direk banyoya girdim. Zaten o dikisli yere su gecirmeyen özel bir bant koyuyorlar. Hiç sikinti olmadi bende.
Kizlar bn doğum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?