2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Perde de gri var yine kullanicakmiyim bilemedim takip görmem lazım benimde gönlüm o yüzden griye gidiyor açıkçası bide odada herşey açık renk şuan yer parkelerde açık renk bide tekli bi baza var onun üstünde de açık grili bi örtü aldım onunda fotosunu atarım şuan üstü çok dolu duvar kagidinda da gri çizgiler var aslında:)

Gri tül perde olarak fon kullanırım diye almıştım kuzum takip görmem lazım beşik duvarkağıdı fon 3 kuşu2nasil durucak eğer kullanırsam bende gri diye düşündüm çok mu koyi dedim sonra odada herseg acik renk zaten bide kullanış pislenme acısından da iyi olur tekli yatağın üstünede girili bi örtü aldım :) onu da göz önünde bulundurursak gri mi dersin :)

Bizim de 8 bini geçiyor ne yazık ki Ankara galiba sizin de. Fiyatlar zaten çok yüksek burada bence.

acık renkler var ve duvarda da koyu tonlar canım bence grı kullanmalısın yer zemınıne yakın bırenk ton olarak ve kagıda da. Ben olsam grıyı secerdım aksesuarlarında da mavı kullanırsın sımdo grı mavıye nazaran daha soft renk oldugu ıcın bence aksesuarlarda mavı tercıh et halıda gri ama tabıkı mavı de olur da ben olsam grı yapardım

İyi dileklerin duaların için sağolasın canım benim çok fazla durabilecek gibi gelmiyor bana her an doğumun olabilir benim.. 2190gramdı enson belki bi 2500olur enazından da daha güzel tutunur hayata

Kızlar kaşınmaya başladım gecenin bu saatinde de kaşıntıyla uyandım progestan kullanıyorum o yapmış olabilir mi diye düşündüm sonra karaciğer aklıma geldi gündüz gidip mutlaka test yaptıracağım

hemen neden kötü düşünüyosun canım ben de 2gun yasadım bunu ama gectı sonra. Ilactan olablr hemen kötu dusunme bı bak bi yokla arada oluyor

Kızlar bebek harekleri çok azaldı son 2 gümdür . Normalde çok hareketliydi ama şuan daha az hareket ediyor . Pazartesi kontrolüm var bugün gitsem doktorum yok sadece nst bakıp yokllarlar . Neden azaldı sizinde böyle oldumu

Evet bi arkadaş daha yazmıştı benimki de nerdeyse sadece akşam yatarken hareket ediyordu gunlerdir ,dünden beri tekrar hareketlendi,doktorlar yeri daraldığı için normal diyormuş hareket ediyorsa korkma ama hiç hissetmezden git tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…