- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Kızlar günaydın, banyo olayını ben de sordum. Doğum yapmayı planladığım Hastanede hastabakıcılar sezeryan olsa bile ertesi gün gelip yıkanmana yardımcı olup, duş aldırıyorlarmış. Banyo yapılabiliyor yani.Bana hiç demediler di bant var yapmak istersen onlardan yapıştır yap diye.bi hafta yapma demişlerdi.
Canım günaydın hiç panik yapma. Ben senden öğrenmiştim hatta karaciğerle ilgili bir problem olabilir diye. Bende tüm belirtiler vardı hatırlarsan ama tüm değerlerim düzgün çıktı. Yediklerimiz çok etkiliyor. Beni muhtemelen yumurta etkiledi. Demir ilacı kullanıyorsan o da sevep oluyormuş bilgin olsunKızlar kaşınmaya başladım gecenin bu saatinde de kaşıntıyla uyandım progestan kullanıyorum o yapmış olabilir mi diye düşündüm sonra karaciğer aklıma geldi gündüz gidip mutlaka test yaptıracağım
Canım günaydın, hiç panik yapma. Bende gelişim geriliği şüphesi vardı hala da var. Hem perinatolog hem de kendi dr um bebek hareketleri çok önemli demişti. Özellikle akşam yemekten sonra soluna yat, 1 saat içinde 10 kez oynuyorsa çok iyi, 5-6 kere oynuyorsa da gayet iidir dedi her iki doktor da. Bu şekilde takip et istersnKızlar bebek harekleri çok azaldı son 2 gümdür . Normalde çok hareketliydi ama şuan daha az hareket ediyor . Pazartesi kontrolüm var bugün gitsem doktorum yok sadece nst bakıp yokllarlar . Neden azaldı sizinde böyle oldumu
Ne şanslısın. Benim çocukluğumdan itibaren varBenim beyazim yokta keyfi boyaticam.boyatmasammi o zaman ya
Fıkır için cokk sağol kuzum gözümde canlanır gibi oldu :)acık renkler var ve duvarda da koyu tonlar canım bence grı kullanmalısın yer zemınıne yakın bırenk ton olarak ve kagıda da. Ben olsam grıyı secerdım aksesuarlarında da mavı kullanırsın sımdo grı mavıye nazaran daha soft renk oldugu ıcın bence aksesuarlarda mavı tercıh et halıda griama tabıkı mavı de olur da ben olsam grı yapardım
Evet onun rengide cokk tatlı bi mavi :)Odanız hayırlı uğurlu olsun. :)Ikisi dr mutlaka uyar ama, ben sondaki bebe mavi olanı beğendim. Çok tatlı bir renk. :)
Teşekkür ederim kuzumm degerlendiricemCok guzel canim..hali icin oyumu griden yana kullniyorum :)
hayırlı olsun canım bize detayları anlat mutlaka neden erken oldu noldu bebiş iyimi sen iyimisin bekliyoruz :)Kizlar bn doğum yaptim
Hayırlı olsun canım. Bebiş nasıl sen nasılsın?Kizlar bn doğum yaptim
Bir zaman her an yükselir mi korkusu oluyor.Ben 33+2deyim şuanda canım,
Sanada çok geçmiş olsun her an yükselirmi korkusu çok zor.
Benim sürekli 13/9 dünden beri ara ara 14/9da oldu biz doktorumla 14/9u sınır anlaştık. Bunun üzerine çıkaraa veya bir iki saat 14/9dan inmezse doğum çantanı al gel dedi.. Küvezde büyür bebek benim için senin canın önemli dedi ben çok şiştim ödemden son iki günde çok dua ediyorum geçsin diye. Günde 5tane tansiyon ilacı verdi onlara rağmen 13/9u gördük ya :'(
Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 T tanem-tane20 @edosko herkesten fikir bekliyorum :)
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın :)kızlar küvöz eteğimi yaptım 3saat sürdü. Bıdaha bısey yapmıcaktım sözde ama nette ve carsıda baktım 80,100tl falan acıkcası vermek ıstemedim gittim organze tül aldım 3metre ve lastık 2metre bana 18tlye mal oldu:) ucundakı kurdelayı da gorenler hatırlar gecenlerde yapmıstım ıgne ıle tutturdum onu da
Balli gelin seni aslinda birinin senin icinglb oyle canım tamam.heves edılır de teklif edılır sonra ısrar edılmez Allahın işi ıste bana evde gıymek ıcı in hedıye pıjama almıs esıme atmıs nasıl dye esım de bana gosterdı guzelmıs olur dedım lacıvert kadıfe polardı. sonra ozgeye sen dwmeden gosterdm ben demıs madem ole keske benm begendıgım seyı sıparıs etseydı ama begendım allah ıcın bıde Dagıden almıs guzeldı neysekı tabı ben bılsem üçlü polar secerdm ben de hep sanslyımdır genelde bole konularda aklım neyde kalırsa ona dönulür. sonra ne mi oldu asla pjamamın yakası gecmedı boynumdan gerı gıttı smdı 3lü takım bakıcam onu da
Çok güzel olmuş güle güle kullanın :) Ben açık mavi halıyı beğendimKızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 T tanem-tane20 @edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Hayırlı olsun canım nasılsınız şimdiKizlar bn doğum yaptim
Canım genetik olabilir diye 2 ablamda da çıkmıştı, benim önceki gebeliğimde de çıkmıştı bunda 7. Aya kadar sürekli kontrol ettirdim ben yoktu durduk yere birden ellerim ayaklarım deli gibi kaşındım gece boyuhemen neden kötü düşünüyosun canım ben de 2gun yasadım bunu ama gectı sonra. Ilactan olablr hemen kötu dusunme bı bak bi yokla arada oluyor
Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm varCanım günaydın hiç panik yapma. Ben senden öğrenmiştim hatta karaciğerle ilgili bir problem olabilir diye. Bende tüm belirtiler vardı hatırlarsan ama tüm değerlerim düzgün çıktı. Yediklerimiz çok etkiliyor. Beni muhtemelen yumurta etkiledi. Demir ilacı kullanıyorsan o da sevep oluyormuş bilgin olsun
Geçmiş olsun canım.Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var
teşşekkür ederim canımmçok güzel olmuş canım güle güle kullanın :)
Tabi canım ben şikayet amaçlı demedım asla onu aksam. Sağolsunlar düşünüolarr yanı Allah razı olsun Ama ıste nedense hep ıstedıgım şeye dönuyor mevzular kalbim mi temızneBalli gelin seni aslinda birinin senin icin
Birseyler almasi seni dusunerek guzel birsey sende begendigini alabilirsinde bazen diretmesi cildirtiyordur pijamaya kadar karismasi bardaklar hele birde kullanmadini gorurse yandin gelin lafindanda kurtulunmazbu aada bizim adimizda özge
Ozman devsm ederse bence de görün canımm riske atmamak lazım kontrolun hangi gün?Canım genetik olabilir diye 2 ablamda da çıkmıştı, benim önceki gebeliğimde de çıkmıştı bunda 7. Aya kadar sürekli kontrol ettirdim ben yoktu durduk yere birden ellerim ayaklarım deli gibi kaşındım gece boyu
buarada progestandan olabılır yanı şöyle ki adalat crono kullandım ya 2hafta ben. O yaptı bana sonra bırakınca bıkaç kez progestan da ıctım 1kez yıne kasıntıdan uyuyamadım.. Ama yumurta da günde 2tüketiyorum burda bır arkadaşımız dedi dr.u demiş yumurta da yapar dıye. Sımdı sadece demire ve vıtaminlere devam edıyorum ama yumurta da yiyorum Kaşınmıyorum artık. Bende progestan yapmıs olabılır. Yan etkilere bak kuzumDemir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?