2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bana hiç demediler di bant var yapmak istersen onlardan yapıştır yap diye.bi hafta yapma demişlerdi.
Kızlar günaydın, banyo olayını ben de sordum. Doğum yapmayı planladığım Hastanede hastabakıcılar sezeryan olsa bile ertesi gün gelip yıkanmana yardımcı olup, duş aldırıyorlarmış. Banyo yapılabiliyor yani.

Canım günaydın hiç panik yapma. Ben senden öğrenmiştim hatta karaciğerle ilgili bir problem olabilir diye. Bende tüm belirtiler vardı hatırlarsan ama tüm değerlerim düzgün çıktı. Yediklerimiz çok etkiliyor. Beni muhtemelen yumurta etkiledi. Demir ilacı kullanıyorsan o da sevep oluyormuş bilgin olsun

Canım günaydın, hiç panik yapma. Bende gelişim geriliği şüphesi vardı hala da var. Hem perinatolog hem de kendi dr um bebek hareketleri çok önemli demişti. Özellikle akşam yemekten sonra soluna yat, 1 saat içinde 10 kez oynuyorsa çok iyi, 5-6 kere oynuyorsa da gayet iidir dedi her iki doktor da. Bu şekilde takip et istersn

Fıkır için cokk sağol kuzum gözümde canlanır gibi oldu :)

Bir zaman her an yükselir mi korkusu oluyor.
Aynı benim doktorum da böyle yapmıştı ilk doğumda. 15/8 oldu doğuma aldı.

Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 T tanem-tane20 @edosko herkesten fikir bekliyorum :)

Çok hoş olmuş gule güle kullan canim Allah içini bebek sesiyle doldursun :)) bence gri olan diğeri açık kalır mobilyalarin da acık renk biraz koyuluk olsun

çok güzel olmuş canım güle güle kullanın :)

Balli gelin seni aslinda birinin senin icin
Birseyler almasi seni dusunerek guzel birsey sende begendigini alabilirsinde bazen diretmesi cildirtiyordur pijamaya kadar karismasi bardaklar hele birde kullanmadini gorurse yandin gelin lafindanda kurtulunmaz bu aada bizim adimizda özge

hemen neden kötü düşünüyosun canım ben de 2gun yasadım bunu ama gectı sonra. Ilactan olablr hemen kötu dusunme bı bak bi yokla arada oluyor
Canım genetik olabilir diye 2 ablamda da çıkmıştı, benim önceki gebeliğimde de çıkmıştı bunda 7. Aya kadar sürekli kontrol ettirdim ben yoktu durduk yere birden ellerim ayaklarım deli gibi kaşındım gece boyu

Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var

@Hb0216 hayırlı olsun her şey yolunda mı?
Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var
Geçmiş olsun canım.
Nasıl oldun
Gidecek misin acile falan?

çok güzel olmuş canım güle güle kullanın :)
teşşekkür ederim canımm
Tabi canım ben şikayet amaçlı demedım asla onu aksam. Sağolsunlar düşünüolarr yanı Allah razı olsun Ama ıste nedense hep ıstedıgım şeye dönuyor mevzular kalbim mi temızne senle mi adaştık bız kızz
Ozman devsm ederse bence de görün canımm riske atmamak lazım kontrolun hangi gün?

buarada progestandan olabılır yanı şöyle ki adalat crono kullandım ya 2hafta ben. O yaptı bana sonra bırakınca bıkaç kez progestan da ıctım 1kez yıne kasıntıdan uyuyamadım.. Ama yumurta da günde 2tüketiyorum burda bır arkadaşımız dedi dr.u demiş yumurta da yapar dıye. Sımdı sadece demire ve vıtaminlere devam edıyorum ama yumurta da yiyorum Kaşınmıyorum artık. Bende progestan yapmıs olabılır. Yan etkilere bak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…