- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Amin amin inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip eder Rabbim inşallah:) fikir için çok sağol arkadaşım:)Çok hoş olmuş gule güle kullan canim Allah içini bebek sesiyle doldursun :)) bence gri olan diğeri açık kalır mobilyalarin da acık renk biraz koyuluk olsun
Amin amin insallahhh canım rabbim nasip eder oğlumu da bu odaya getirmeyi inşallah :) fikir için çok teşekkürlerr :)Çok güzel olmuş güle güle kullanın :) Ben açık mavi halıyı beğendim
Evet ya o acidan sansliyim.. gec beyazliyo annem babaminda oleydi..Ne şanslısın. Benim çocukluğumdan itibaren var
Kesim yap , biraz aralara ışıltı katsın kuaförün. Süper olur. O ışıltıyı da bitkiselle yaptırırsan saçın yıpranmaz
Evet canımAnldım cnm sen tuncay beye gidiyordu. Dimi
Bana hastaneden cikmadan evvel koydular zaten. Mikroplardan falan korumak için ayni zamanda. 40 gün çıkarmadik zaten o bandi.Bana hiç demediler di bant var yapmak istersen onlardan yapıştır yap diye.bi hafta yapma demişlerdi.
Alanlari daraldı zaten normal. Aynen bahsettigin gibi hissediyorum .bazen sol tarafıma cok şiddetli yirtacakmis gibi vuruyor. Bosluguma dogru. Surekli wcye çıkma hissi 28.haftadan beri var zaten :/Sizede gün içinde bebeğiniz sanki karnınıza sıgmıyomuş gibi haraket editomu.yani sol tarafa sanki bası saga daha ayakları yan şekilde gerildikçe geriliyo gibi ittiriyo gibi kendini.bazen zar zor haraket ediyo sanki diyorum alanı dar gibi gwliyo.bazende böyle itiyo gibi geriliyo gibi haraketler.
Bide sol kasıkta haraketlilik sanki içinde gzeniyo gibi hafif hafif.yürürken sertlik ve tuvaletim gelmiş gibi baskı adım atmakta bile zorluk.
İki gün yattım hastanede ozmn oluyodu ama eve geldiğimde bişey yoktu.oda bant değil sargı beziydi hastanedeki.Bana hastaneden cikmadan evvel koydular zaten. Mikroplardan falan korumak için ayni zamanda. 40 gün çıkarmadik zaten o bandi.
Bebek hareketleri azaldığı icin kac kez acile gittiğimi hatirlamiyorum. Her seferinde cok sukur ki nst de hareketleri artmisti. Bi sorun yoktur muhtemelen ama icin rahat etsin diye gitmekte fayda varKızlar bebek harekleri çok azaldı son 2 gümdür . Normalde çok hareketliydi ama şuan daha az hareket ediyor . Pazartesi kontrolüm var bugün gitsem doktorum yok sadece nst bakıp yokllarlar . Neden azaldı sizinde böyle oldumu
Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Geçmiş olsuun, Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar bn doğum yaptim
Pamuk hali kuzum shagy yada post gibi değil yani uçuşan yada arasına bisey girecek şekilde değil teşekkür ederim:)Canim oda takimina bayildim tr nin mobilyalari zaten cok guzel. Cekmeceli alman cok iyi olmus. Halilar tuylu mu sanki?
Amin kuzum inşallah sağlıkla kullansınlar babasına da bi sorayim bakayım ne dicek :)Papatyamaviss hayirli olsun canim gule gule kullansin prensesin insallah mobilyalari cok guzel bence halisini gri degilde mavi almalisin gri duvardada var gri ve bebe mavisi uyumuna bayilirim harika olur bence
Yarın hastaneyi arayacağım gece kaşıntım daha fazlaydı şuan da o kadar yok sanki gene ellerimin içi ve ayaklarım çok kaşınıyor ama vücudumda hafifledi@Hb0216 hayırlı olsun her şey yolunda mı?
Geçmiş olsun canım.
Nasıl oldun
Gidecek misin acile falan?
Benim de oluyor poposu sağ tarafımda ayaklarıyla itip beni bazen çok fena gerdiriyor sığmıyor sanki içime artık :))Sizede gün içinde bebeğiniz sanki karnınıza sıgmıyomuş gibi haraket editomu.yani sol tarafa sanki bası saga daha ayakları yan şekilde gerildikçe geriliyo gibi ittiriyo gibi kendini.bazen zar zor haraket ediyo sanki diyorum alanı dar gibi gwliyo.bazende böyle itiyo gibi geriliyo gibi haraketler.
Bide sol kasıkta haraketlilik sanki içinde gzeniyo gibi hafif hafif.yürürken sertlik ve tuvaletim gelmiş gibi baskı adım atmakta bile zorluk.
kızımın sürekli yaptıgı hareket muhtemelen gerindiiğini düşünyoruz biz de eşimlee. aynı anda sol asagıda kafa sagda ayak belıyor hop dıyeSizede gün içinde bebeğiniz sanki karnınıza sıgmıyomuş gibi haraket editomu.yani sol tarafa sanki bası saga daha ayakları yan şekilde gerildikçe geriliyo gibi ittiriyo gibi kendini.bazen zar zor haraket ediyo sanki diyorum alanı dar gibi gwliyo.bazende böyle itiyo gibi geriliyo gibi haraketler.
O gerilme olayı bende çok sık oluyor canım yanıyor baya baya Bi anda yapıyor çünkü neye uğradığımı şaşırıyorum ayakları hep göbeğim de zaten tekmeliyor. Hamileliğin en çok bu yönünü özlicem herhalde :)kızımın sürekli yaptıgı hareket muhtemelen gerindiiğini düşünyoruz biz de eşimlee. aynı anda sol asagıda kafa sagda ayak belıyor hop dıyebıde gezdırmeler karnımda elını ayagını bazen dırsegını koyuyor yukseltı yapıyorr. o sertlik de kasılma canım muhtemelen. karnın sertleştiginde de hafifce sancı girer hepsi normal büyüdükçe sığamıyorlar❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?