2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım dünya tatlısı . Çok çok iyi bi doktor . Benim 7 senelik doktorum aile gibi olduk artık masa konusunu iyiki söyledin sürekli kafamda bi soru işaretiydi . Sen paketmi aldın özel sigortan mı var
Benim çalıştığım kurum tarafından özel sigortam var, annelik teminatı da var. Onu kullanarak gidiyorum herhangi bir ücret ödemiyorum :) Sadece doğumun bir kısmını kendim karşılamam gerekecek bakalım o da normal/sezaryen değişiyor.

Ben hamileliğimi özlemeyeceğim herkes aynısını diyor bu günlerini çok özlersin hamileyken foto video bol bol çek diyorlar bebişim yanımdayken kokusu burnumda elleri ellerimdeyken niye karnımdaki halini özleyeyim ki diyorum :)))

Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var
Canım dr una sormadan bırakma. Yumurtayı bırak istersen bir kaç gün kontrole gidene kadar. Ben günde 2 yumurta yiyordum, demir hapı da 2 tane alıyorum. Bir kaç gün daha bekle yada arayıp sor dr una. Bana bir krem verdi, rahatlattı baya.

Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesef Umarım beğenilir

Eklentiler

• 69C58AAF-5C25-4C64-B0D9-44F8B033A03F.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 8FF906F7-DC30-4B0F-8E63-E7585CE06CD4.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 120
Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesef Umarım beğenilir
Dar olsun cokta guzel iyi gunlerde kullanin besik kapinin yanina dogru sigarmi anlayamadim sanki ortalik daha cok acilir

Magnezyumunun prospektüsünu okudum kaşıntı döküntü yapabilir o zaman bırakın kullanmayı yazıyordu dün hiç içmedim Bugün de içmedim, Demir hapını da almadım sabah alıyordum normalde, yumurta da yemedim bakalım devam edecek mi kaşıntılar

Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20 edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Ay ben bunu nasıl kaçırmışım :)) kızzz çok güzel olmuş minnakının odası güle güle büyüt bebişini içinde :) benim fikrim maviş halıdan yana gri olursa odada başka renk olmayacak gibi düşündüm hem gri mavi uyumu çok hoş birbirini okşayan renkler böyle :) bi kaç dekoratif tablo abajur falan yine maviş renklerde tamam olur o zaman :)

Hayirli olsun. Bende pembe pek sevmiyorum. Kiyafetlerinde bile dogru duzgun pembe yok :) cok hos olmus odaniz. Yalniz beşiği pencereye dayayip kapinin olduğu yone önündeki minik masa olmadan koltuğu koyarsanız daha islevsel olur gibi..

Sifonyerin üstüne çerçeve düşünüyorum 3 tane orası çok boş kaldı birşeyler ayarlicam artıkın :))) yaa nasıl kacirirsinn aşk olsun

İşlevsel demenizden anladım ki mimarsınız ve evet bingo cam boydan boya ofis tarzı olduğundan biraz soğuk oluyor o sebepten bu şekilde koyduk açıkçası Bir de tam beşiğin sağında kalorifer peteği var beşiği önüne koyup onu da kapatmak istemedim :) Fotoğrafla sanırım daha net açıklayabilirim Çok sağolun öneriniz için keşke odamız bir iki m2 daha büyük olsaymış

Eklentiler

• 5B0FB458-69C5-4AAF-B67C-23CE243A3B8F.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar kasıklarımda iğne iğne batmalar var biraz da belim ağrımaya başladı ya niye olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…