Benim çalıştığım kurum tarafından özel sigortam var, annelik teminatı da var. Onu kullanarak gidiyorum herhangi bir ücret ödemiyorum :) Sadece doğumun bir kısmını kendim karşılamam gerekecek bakalım o da normal/sezaryen değişiyor.Aynen canım dünya tatlısı . Çok çok iyi bi doktor . Benim 7 senelik doktorum aile gibi olduk artık masa konusunu iyiki söyledin sürekli kafamda bi soru işaretiydi . Sen paketmi aldın özel sigortan mı var
Ben hamileliğimi özlemeyeceğim herkes aynısını diyor bu günlerini çok özlersin hamileyken foto video bol bol çek diyorlar bebişim yanımdayken kokusu burnumda elleri ellerimdeyken niye karnımdaki halini özleyeyim ki diyorum :)))O gerilme olayı bende çok sık oluyor canım yanıyor baya baya Bi anda yapıyor çünkü neye uğradığımı şaşırıyorum ayakları hep göbeğim de zaten tekmeliyor. Hamileliğin en çok bu yönünü özlicem herhalde :)
Canım dr una sormadan bırakma. Yumurtayı bırak istersen bir kaç gün kontrole gidene kadar. Ben günde 2 yumurta yiyordum, demir hapı da 2 tane alıyorum. Bir kaç gün daha bekle yada arayıp sor dr una. Bana bir krem verdi, rahatlattı baya.Demir ilacı da kullanıyorum evet ve hergun bir haşlanmış yumurta yiyorum progestan da kullanıyorum ne biliyim bıraksam mı onları hafta içi kontrolüm var
Dar olsun cokta guzel iyi gunlerde kullanin besik kapinin yanina dogru sigarmi anlayamadim sanki ortalik daha cok acilirBiz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Maalesef, hemen yanında petek var.. peteğin önüne de emzirme koltuğu koyduk :) Küçücük odayı anca böyle değerlendirebildikDar olsun cokta guzel iyi gunlerde kullanin besik kapinin yanina dogru sigarmi anlayamadim sanki ortalik daha cok acilir
Magnezyumunun prospektüsünu okudum kaşıntı döküntü yapabilir o zaman bırakın kullanmayı yazıyordu dün hiç içmedim Bugün de içmedim, Demir hapını da almadım sabah alıyordum normalde, yumurta da yemedim bakalım devam edecek mi kaşıntılarCanım dr una sormadan bırakma. Yumurtayı bırak istersen bir kaç gün kontrole gidene kadar. Ben günde 2 yumurta yiyordum, demir hapı da 2 tane alıyorum. Bir kaç gün daha bekle yada arayıp sor dr una. Bana bir krem verdi, rahatlattı baya.
Ay ben bunu nasıl kaçırmışım :)) kızzz çok güzel olmuş minnakının odası güle güle büyüt bebişini içinde :) benim fikrim maviş halıdan yana gri olursa odada başka renk olmayacak gibi düşündüm hem gri mavi uyumu çok hoş birbirini okşayan renkler böyle :) bi kaç dekoratif tablo abajur falan yine maviş renklerde tamam olur o zaman :)Kızlar bugün odamız kuruldu tabi heryer dağınık hala artık hafta içi sil temizle yerleştirtir yaparım:) sizce halılardan hangi rengi birde @Kartanesii8892 @tanem-tane20edosko herkesten fikir bekliyorum :)
Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Çok güzel canım güle güle kullanın :)Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Çok teşekkür ederizBen buna bayıldım çok güzel olmuş odanız ❤ güle güle kullanın ailece :)
Hayirli olsun. Bende pembe pek sevmiyorum. Kiyafetlerinde bile dogru duzgun pembe yok :) cok hos olmus odaniz. Yalniz beşiği pencereye dayayip kapinin olduğu yone önündeki minik masa olmadan koltuğu koyarsanız daha islevsel olur gibi..Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Cok guzel cok begendim . Tikis tikis durmuyor gayet guzel canimBiz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Sifonyerin üstüne çerçeve düşünüyorum 3 tane orası çok boş kaldı birşeyler ayarlicam artıkın :))) yaa nasıl kacirirsinn aşk olsunAy ben bunu nasıl kaçırmışım :)) kızzz çok güzel olmuş minnakının odası güle güle büyüt bebişini içinde :) benim fikrim maviş halıdan yana gri olursa odada başka renk olmayacak gibi düşündüm hem gri mavi uyumu çok hoş birbirini okşayan renkler böyle :) bi kaç dekoratif tablo abajur falan yine maviş renklerde tamam olur o zaman :)
İşlevsel demenizden anladım ki mimarsınız ve evet bingoHayirli olsun. Bende pembe pek sevmiyorum. Kiyafetlerinde bile dogru duzgun pembe yok :) cok hos olmus odaniz. Yalniz beşiği pencereye dayayip kapinin olduğu yone önündeki minik masa olmadan koltuğu koyarsanız daha islevsel olur gibi..
Çok teşekkür ederim beğenilmesine çok sevindimCok guzel cok begendim . Tikis tikis durmuyor gayet guzel canim
Enerjik ve dingin sakin bir havası var cok guzel hersey canım güzel günlerde kullanmak nasip olsunn:)Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Çok teşekkür ederim tüm bebişlerimiz güzel günlerde kullansınlar inşAllahEnerjik ve dingin sakin bir havası var cok guzel hersey canım güzel günlerde kullanmak nasip olsunn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?