ben çok beğendim dar olmasına rağmen Çok akıllıca kullanılmış güle güle yatsın Minik Prenses güzel uykulara dalsın odasında❤Biz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Ben de sevmiyorum ya pembe ama nedense hep Kıyafetlerde kızlara pembe yapıyorlar değişik renkler çok zor buldum Tabii ki de yine pembeli şeyler var ama şeker pembesi hiç sevmiyorum pudra ve somon tonları daha çok odamızda da bır duvarlarımız somon pudra kız dıye klasık pembe yapmadım bıcok rengı kullanmaya calıstım ben de. canım sen mimar mısın arkadas yorumda oyle yazmısHayirli olsun. Bende pembe pek sevmiyorum. Kiyafetlerinde bile dogru duzgun pembe yok :) cok hos olmus odaniz. Yalniz beşiği pencereye dayayip kapinin olduğu yone önündeki minik masa olmadan koltuğu koyarsanız daha islevsel olur gibi..
canım Allahım sabır versın çok haklısın bunları hıssetmekte.. zaten duygusalsın haddimi aşmış olmazsam en cokmerak ettıgım sey allah tekrardan yasatmasın ınsallah kaybedılen es unutuluyor mu yani arada bır kıyasalama oluyor mu sorumu lütfen mazur gör kızma bana. Allahım mutlulugunuzu daım etsin. Oğlunuz gelınce emınıöim cok sevıcektır ergenlık donemınde olsa da sana kıyamaz kıKızlar merhaba bugün kızımın doğum günü 14 üne bastı. Babasını kaybettiğimizde 4 yaşındaydı... 3 yıl önce yaptığım ikinci evliliğimden olan oğlumu bekliyoruz. Bugün öyle duygusalım ki sürekli ağlamak istiyorum. Kızım Kardeşini sevgiyle bekliyor ama ergenlik belirtileride başladı oğlum la eşimin ilişkisi onu üzermi diye çok korkuyorum. Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık ailelerimize huzur versin inşallah.
sehpa ıle koltuk da yer degıstırebilır gb gekdı bana canım petek daha acılır tabı sag kısmı göremıyorum ben fotodan dolayıİşlevsel demenizden anladım ki mimarsınız ve evet bingocam boydan boya ofis tarzı olduğundan biraz soğuk oluyor o sebepten bu şekilde koyduk açıkçası Bir de tam beşiğin sağında kalorifer peteği var beşiği önüne koyup onu da kapatmak istemedim :) Fotoğrafla sanırım daha net açıklayabilirim Çok sağolun öneriniz için keşke odamız bir iki m2 daha büyük olsaymış
Allah sabir versin cok zor bir durum ozellikle kiziniz icin Allah yardimciniz olsun insallahKızlar merhaba bugün kızımın doğum günü 14 üne bastı. Babasını kaybettiğimizde 4 yaşındaydı... 3 yıl önce yaptığım ikinci evliliğimden olan oğlumu bekliyoruz. Bugün öyle duygusalım ki sürekli ağlamak istiyorum. Kızım Kardeşini sevgiyle bekliyor ama ergenlik belirtileride başladı oğlum la eşimin ilişkisi onu üzermi diye çok korkuyorum. Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık ailelerimize huzur versin inşallah.
Çok güzel arkadaşim güle güle kullaninBiz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Allah analı ve babalı büyütsün canımKizlar bn doğum yaptim
Estağfurullah canım niye kızayım. Ben kızımın babasının vefatından 7 yıl sonra evlendim. Kendi adıma kaybedilen eş sevgili olarak değil de daha manevi fuygularla anmaya başlıyorsun bir zaman sonra. Zaten öyle olmasa evliliği düşünemezsin heralde. Kıyaslama yapmıyorum ben bilmiyorum. Yani ilk evliliğinde yaşananlar unutulmazsa zaten ikinciye hazır değilsindir diye düşünüyorum. Unutmam diyorsunuz ilk zamanlar ama insaoğluyuz illaki unutup yaşamaya devam ediyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsuncanım Allahım sabır versın çok haklısın bunları hıssetmekte.. zaten duygusalsın haddimi aşmış olmazsam en cokmerak ettıgım sey allah tekrardan yasatmasın ınsallah kaybedılen es unutuluyor mu yani arada bır kıyasalama oluyor mu sorumu lütfen mazur gör kızma bana. Allahım mutlulugunuzu daım etsin. Oğlunuz gelınce emınıöim cok sevıcektır ergenlık donemınde olsa da sana kıyamaz kı
Sağolasın canımAllah sabir versin cok zor bir durum ozellikle kiziniz icin Allah yardimciniz olsun insallah
Canım çok normal bende de var artık gebeliğin son dönemlerindeyizKızlar kasıklarımda iğne iğne batmalar var biraz da belim ağrımaya başladı ya niye olabilir
Eşinin kızına daha hassas davranması lazım canım. Eğer kıskançlık paylaşamama durumları başlarsa eşin ve sen çok zorlanırsınız. Ama eşin sevgiyi dengelerse kızınıza durumu hissettirmezse sorun yaşamazsınız. Bir de kızınıza kardeşin seni çok seviyor ay ablası olmadan çok ağlıyor ablasına bi başka gülüyor gibi cümleler kullanırsanız ona kardeşinin sevgisi yeterde artar bile. Ben kardeşimi hiç kıskanmadım çünkü annem hep böyle cümleler kullanırmış. Kardeşim büyüyünce beni kıskandı ergenliğinde :) Sizin durum farklı olsa da yine de etki eder bu söylediğimKızlar merhaba bugün kızımın doğum günü 14 üne bastı. Babasını kaybettiğimizde 4 yaşındaydı... 3 yıl önce yaptığım ikinci evliliğimden olan oğlumu bekliyoruz. Bugün öyle duygusalım ki sürekli ağlamak istiyorum. Kızım Kardeşini sevgiyle bekliyor ama ergenlik belirtileride başladı oğlum la eşimin ilişkisi onu üzermi diye çok korkuyorum. Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık ailelerimize huzur versin inşallah.
Öncelikle doğum günü kutlu olsun yavrunun canım anne olmak böyle bir şey hep bir endişe evladın için eşinle kızının ilişkisi nasıl eşin bunu dengede tutarsa bir sorun olmaz sanada çok iş düşüyor sen güzel şeyler düşün güzel olsun arkadaşımKızlar merhaba bugün kızımın doğum günü 14 üne bastı. Babasını kaybettiğimizde 4 yaşındaydı... 3 yıl önce yaptığım ikinci evliliğimden olan oğlumu bekliyoruz. Bugün öyle duygusalım ki sürekli ağlamak istiyorum. Kızım Kardeşini sevgiyle bekliyor ama ergenlik belirtileride başladı oğlum la eşimin ilişkisi onu üzermi diye çok korkuyorum. Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık ailelerimize huzur versin inşallah.
Şuan iş yerindeyim eşim de yok şehirdışında çok ayakta kaldım kaç gündür korkuyorum içime sıkıntılar girdi ilk kez çok panikledimCanım çok normal bende de var artık gebeliğin son dönemlerindeyiz
Sağol kuzum çok teşekkür ederim :)Papatyamaviss odanizı güle güle kullanın canım çok güzel olmuş
Ne zaman izne çıkıyorsun otur biraz ayağını uzatabilsenŞuan iş yerindeyim eşim de yok şehirdışında çok ayakta kaldım kaç gündür korkuyorum içime sıkıntılar girdi ilk kez çok panikledim
tabiki öyle ınsanız her acıya dayanabılcek güçte yaratmıs Allahım.bizleri kızının babasının mekannı cennet olsun oğluşunla kocanla kızınla musmutlu olun inşallah. Kızın da emınım.kardesını cok sevıcektırEstağfurullah canım niye kızayım. Ben kızımın babasının vefatından 7 yıl sonra evlendim. Kendi adıma kaybedilen eş sevgili olarak değil de daha manevi fuygularla anmaya başlıyorsun bir zaman sonra. Zaten öyle olmasa evliliği düşünemezsin heralde. Kıyaslama yapmıyorum ben bilmiyorum. Yani ilk evliliğinde yaşananlar unutulmazsa zaten ikinciye hazır değilsindir diye düşünüyorum. Unutmam diyorsunuz ilk zamanlar ama insaoğluyuz illaki unutup yaşamaya devam ediyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?