2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
geçmş olsun canım sarılık cok olabılıyormuş benım duydugum kadarı ile. Önemlı olan sakin kalman bence de. Nasıl bır duygu senın 2. miydi hep karıstırıyorum. Bıanonce ıyılessın oğluşun emmemenın sarlıkla alakası var mı pekı memeyı mı tutmadı csnım

Çok sağol canım Evet ben de anneyanı beşiği aldım ama odası hazır olsun sonradan uğraşmayayım dedim :) Rabbim bebeklerimize sağlıklı şekilde kavuştursun hepimizi Her şey onlar için..

kızlar ben hemsıreye teslım edecegımız bebegn kıyaftlerını de ( hastane çıkışı çorap patikli tulum uzun kollu çıtçıtlı badi) bır hurca koydum doğumdan sonra direkt hemşireler giydirip getiriyormuş odaya cıtcıtlı oluyor ya hurc ona koydum doğumdan sonra giyeceklerini.. diğerleri zaten bavulda Büyükhurcta. ama kızımın kıyaftinı ütüledım yine onu koysam mı korkuyorum sararma fln yapmaz dmı koysam da ıster ıstemez kat ızı olacak ama mecbur koycam duzelır mı gıyınce acaba ız.

Çok sağol canım Evet ben de anneyanı beşiği aldım ama odası hazır olsun sonradan uğraşmayayım dedim :) Rabbim bebeklerimize sağlıklı şekilde kavuştursun hepimizi Her şey onlar için..
canım Peki Anne yanında kaçay yatırmayı düşünüyorsun kime sorsam farklı cevaplar veriyor doğrusu nedir Bir fikrin var mı Ben de büyümeye başlayınca yavaş yavaş gündüzden odasına alıştırmaya calısmak ıstıyorum hatta bırkac vıdeo ızledım bununla ılgılı bebege gore degısıyor dıyor psıkolog da. Anlamadm gttı:)

Çok teşekkür ederim canım Allah yavrularımızın bahtını güzel etsin inşallah. Eşimle kızımın mesafeli bir ilişkisi var. Eşimin ilk evliliği ve ebeveynlik konusunda henüz yaşamadığı için bilgi sahibi olmaması bazen durumu benim adıma zorlaştırıyor.

Kızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.

Canım benim maşallah bebeğin nerdeyse 34 haftalık. Bazı bebekler 9 aylık olduğu halde 2300 gram falan doğuyorlar. Kilosu yerinde maşallah sıkma canını sağlıklı şekilde gelecek dünyaya sende çok iyi olacaksın yarın haberlerinizi alacağız :)

bol bol dua et canım Allahın izniyle bebeğini kucağına alirsin inşallah güzel düşün sizin iyiliginiz için önemli olan bu

Senin yuzunden olur mu canim hic. Kendini bu sekilde sartlama. Hamilelikte yuksek tansiyon durumunu yasayan o kadar cok kisi var ki. Allahım izniyle dogumun olsun sagliklica alacaksin bebegini kucagina. Ayrica kilosu da az degil cok sukur. Benim ablamin 40.haftada 2600 dı cocugu dogdugunda. Dogunca daha bi guzel kilo aliyorlar

canım lutfen sakin ol bana kasılmalarım oldugu hafta dr.um. Şimdi dogsa bile Hiçbir şey olmaz merak etme demişti kendini böyle telkinn et dualarımızla hiçbir şey olmayacak iyi olacaksınız korkma tamam mı tansiyon asla senin elinde olan bir şey değil suclama kendını çok çok iyi bakarlar güveniyorum ben hastaneye ve dışarıda daha çok toparlanır sende iyi olacaksın bize mutlaka haber vermeye çalış kendine geldiğinde aklımız sende olur ama siz iyi olun yeter ki

Canım insan çok farklı imtihan oluyor okurken bende duygulandım ama çok şükür ki sen varsın annesi var.sen o dengeyi kurarsin esin belki farkında olmadan oğluna daha ilgi gösterebilir netice evin küçüğü oluyor oğlunuz .

Üzme panik yapma canım ciğer gelistirici iğne verdi mi doktorun . insallah sağlıcakla al yavrunu kucağına kötü düşünme dualarımız seninle

Canım ben güzel bir hurca utuledim koydum biseyde olmadı arada çıkarıp bakıyorum.ben battaniye ,ayaklı tulup,citcitli badi ,eldiven,çorap ,şapka koydum ama eksik mi fazla mı hiç bilmiyorum

Farklı bi mama deneyin biberon ucu felan .
Bende mama vermek zorunda kalmıştım.doktor 15 günlükken hemen başla yoksa daha kötü olur bebeğin dediği için ama benimki hem emiyodu hemde hangi mamayı versen yiyodu.
Siz bide farklı bi mama ve biberon ucuyla deneyin Alır inşallah.

Anladım cnn . Sağlıklıca alalım inş kucağımıza benim yarın kontrolüm var . Hafta sonunu zor geçirdim sanki . Bebek hareketleri azaldı nesrin hnm çok tedirgin ederse gel nstye bakalım dedi ama gitmedim biraz hareket edince ili gündür baş ağrım var birde

Üzme panik yapma canım ciğer gelistirici iğne verdi mi doktorun . insallah sağlıcakla al yavrunu kucağına kötü düşünme dualarımız seninle
Hayır canım vermedi zaten haftası baya var dedi verirsek tansiyonun dahada yükselir dedi benim ellerim ayaklarım uyuşuk tansiyondan preeklampsi denen gebelik zehirlenmesi söz konusu olduğu için bana o iğne tehlikeliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…