- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
geçmş olsun canım sarılık cok olabılıyormuş benım duydugum kadarı ile. Önemlı olan sakin kalman bence de. Nasıl bır duygu senın 2. miydi hep karıstırıyorum. Bıanonce ıyılessın oğluşun emmemenın sarlıkla alakası var mı pekı memeyı mı tutmadı csnımMerhaba kıZlar evımıze geldık sukur agrım azaldı ama oglumun sarılıgı basladı emmıyor kasıkla mama kabul etmıyor hatta bıberom bıle kabul etmedı nasıpse yarın kontrolı var olmassa yatırırlar . Allahım sag salım kucaklarınıza almayı nasıp etsın cok guzel bısey ❣ kılomuz col dustu baya sıskınlıgı varmıs dun 3870 tı bıgun baya baya dusmustur beslenmesı cok guc .. sut sagma makınası aldırdım mama yerıne onu ıcson hıcolmassa
Çok teşekkür ederiz cümlemizin bebişi inşAllahben çok beğendim dar olmasına rağmen Çok akıllıca kullanılmış güle güle yatsın Minik Prenses güzel uykulara dalsın odasında❤
Çok teşekkür ederizÇok güzel arkadaşim güle güle kullanin
Çok sağol canım
canım Peki Anne yanında kaçay yatırmayı düşünüyorsun kime sorsam farklı cevaplar veriyor doğrusu nedir Bir fikrin var mı Ben de büyümeye başlayınca yavaş yavaş gündüzden odasına alıştırmaya calısmak ıstıyorum hatta bırkac vıdeo ızledım bununla ılgılı bebege gore degısıyor dıyor psıkolog da. Anlamadm gttı:)Çok sağol canımEvet ben de anneyanı beşiği aldım ama odası hazır olsun sonradan uğraşmayayım dedim :) Rabbim bebeklerimize sağlıklı şekilde kavuştursun hepimizi Her şey onlar için..
Çok teşekkür ederim canım Allah yavrularımızın bahtını güzel etsin inşallah. Eşimle kızımın mesafeli bir ilişkisi var. Eşimin ilk evliliği ve ebeveynlik konusunda henüz yaşamadığı için bilgi sahibi olmaması bazen durumu benim adıma zorlaştırıyor.Öncelikle doğum günü kutlu olsun yavrunun canım anne olmak böyle bir şey hep bir endişe evladın için eşinle kızının ilişkisi nasıl eşin bunu dengede tutarsa bir sorun olmaz sanada çok iş düşüyor sen güzel şeyler düşün güzel olsun arkadaşım
Sağolasın canım amintabiki öyle ınsanız her acıya dayanabılcek güçte yaratmıs Allahım.bizleri kızının babasının mekannı cennet olsun oğluşunla kocanla kızınla musmutlu olun inşallah. Kızın da emınım.kardesını cok sevıcektır
Yarın son günüm sonra izne çıkıyorum. Pazar yoğunluğı var bugun bi bitmediNe zaman izne çıkıyorsun otur biraz ayağını uzatabilsen
Canım benim maşallah bebeğin nerdeyse 34 haftalık. Bazı bebekler 9 aylık olduğu halde 2300 gram falan doğuyorlar. Kilosu yerinde maşallah sıkma canını sağlıklı şekilde gelecek dünyaya sende çok iyi olacaksın yarın haberlerinizi alacağız :)Kızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
bol bol dua et canım Allahın izniyle bebeğini kucağına alirsin inşallah güzel düşün sizin iyiliginiz için önemli olan buKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Senin yuzunden olur mu canim hic. Kendini bu sekilde sartlama. Hamilelikte yuksek tansiyon durumunu yasayan o kadar cok kisi var ki. Allahım izniyle dogumun olsun sagliklica alacaksin bebegini kucagina. Ayrica kilosu da az degil cok sukur. Benim ablamin 40.haftada 2600 dı cocugu dogdugunda. Dogunca daha bi guzel kilo aliyorlarKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Canım insan çok farklı imtihan oluyor okurken bende duygulandım ama çok şükür ki sen varsın annesi var.sen o dengeyi kurarsin esin belki farkında olmadan oğluna daha ilgi gösterebilir netice evin küçüğü oluyor oğlunuz .Kızlar merhaba bugün kızımın doğum günü 14 üne bastı. Babasını kaybettiğimizde 4 yaşındaydı... 3 yıl önce yaptığım ikinci evliliğimden olan oğlumu bekliyoruz. Bugün öyle duygusalım ki sürekli ağlamak istiyorum. Kızım Kardeşini sevgiyle bekliyor ama ergenlik belirtileride başladı oğlum la eşimin ilişkisi onu üzermi diye çok korkuyorum. Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık ailelerimize huzur versin inşallah.
Üzme panik yapma canım ciğer gelistirici iğne verdi mi doktorun . insallah sağlıcakla al yavrunu kucağına kötü düşünme dualarımız seninleKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Canım ben güzel bir hurca utuledim koydum biseyde olmadı arada çıkarıp bakıyorum.ben battaniye ,ayaklı tulup,citcitli badi ,eldiven,çorap ,şapka koydum ama eksik mi fazla mı hiç bilmiyorumkızlar ben hemsıreye teslım edecegımız bebegn kıyaftlerını de ( hastane çıkışı çorap patikli tulum uzun kollu çıtçıtlı badi) bır hurca koydum doğumdan sonra direkt hemşireler giydirip getiriyormuş odaya cıtcıtlı oluyor ya hurc ona koydum doğumdan sonra giyeceklerini.. diğerleri zaten bavulda Büyükhurcta. ama kızımın kıyaftinı ütüledım yine onu koysam mı korkuyorum sararma fln yapmaz dmı koysam da ıster ıstemez kat ızı olacak ama mecbur koycam duzelır mı gıyınce acaba ız.
Farklı bi mama deneyin biberon ucu felan .Merhaba kıZlar evımıze geldık sukur agrım azaldı ama oglumun sarılıgı basladı emmıyor kasıkla mama kabul etmıyor hatta bıberom bıle kabul etmedı nasıpse yarın kontrolı var olmassa yatırırlar . Allahım sag salım kucaklarınıza almayı nasıp etsın cok guzel bısey ❣ kılomuz col dustu baya sıskınlıgı varmıs dun 3870 tı bıgun baya baya dusmustur beslenmesı cok guc .. sut sagma makınası aldırdım mama yerıne onu ıcson hıcolmassa
Anladım cnn . Sağlıklıca alalım inş kucağımıza benim yarın kontrolüm var . Hafta sonunu zor geçirdim sanki . Bebek hareketleri azaldı nesrin hnm çok tedirgin ederse gel nstye bakalım dedi ama gitmedim biraz hareket edince ili gündür baş ağrım var birdeBenim çalıştığım kurum tarafından özel sigortam var, annelik teminatı da var. Onu kullanarak gidiyorum herhangi bir ücret ödemiyorum :) Sadece doğumun bir kısmını kendim karşılamam gerekecek bakalım o da normal/sezaryen değişiyor.
Hayır canım vermedi zaten haftası baya var dedi verirsek tansiyonun dahada yükselir dedi benim ellerim ayaklarım uyuşuk tansiyondan preeklampsi denen gebelik zehirlenmesi söz konusu olduğu için bana o iğne tehlikeliymiş..Üzme panik yapma canım ciğer gelistirici iğne verdi mi doktorun . insallah sağlıcakla al yavrunu kucağına kötü düşünme dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?