2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım insallah doğumdan sonra bebegin kuvozde iyileşir insallah merak etme ikiniz icin de iyi olanı dr un söylemiş oyle düşünme minigin ocağı beklemeyecek kadar aceleci demek ki stres yapma kendine

Benim aldığım beşik 6 aylığa kadar, muhtemelen geceleri yanıma alırım gündüzleri kendi odasında yatırırım. 6 aydan sonra da hep odasında yatırırım bir noktadan sonra çocuk anne baba yanında olduğunu algılayıp odayı ayırmaya çalıştığında sorun çıkarıyormuş.. Benim de kafam biraz karışık aslında :)

Canım sakin olmaya çalış dua oku seni biraz sakinleştirir yarın ikinizde sag salim kurtulursunuz inşallah Allah'a havale et bu durumda olup doğum yapan birçok insan var sağlıkla atlatan inşallah burdan güzel haberlerini alırız.

Baba olunca çocuklara karşı bakış açısı değişecektir hepimizde oldu anne baba olduktan sonra tanımadığımız çocuklar için merhamet ve sevgi doğdu içimize. esinde yanında büyüyen kızın içinde değişim olacaktır. güzel sozlerinle gerek eşini geri kızını yönlendirmek sana düşüyor

Koyu duracak diye düsünme cunku tatli rengi dolaplarindada desen renk yok beyaz daha hoş durur koyu renk olmasi odayi kasvetli veya karanlik yapmaz canim daha hareketlilik katar

Ay ya ben kıyamam ki o anları bir daha gelmeyecek .Şu anki hormonlarımdan boyle mi düşünüyorum bilmiyorum da

Canım hiç korkma şükür haftası iyi ciğer gelişimi iyi ise kuveze girmeden bu süreci atlatabilirsin güzel haberlerini bekliyoruz sen gönlünü ferah tut

Hiç korkma 600 gram dogupta yaşayan bebekler var.karninda kalması daha tehlikeli.bizim bir akraba da çıktı tansiyon 38.haftasina kadar beklediler ama bebek hiç kilo olmadı doğduğunda 2 kiloyru ama şimdi gör çocuğu 9.ayinda yürüdü.cokta sağlıklı

Olur mu hiç öyle şey canım. Çok şükür kötü bir şey denilmemis. Sağlıkla kucağına al inşallah, güzel haberlerle bekliyoruz.

Allah sizi sağlıkla kavuştursun inşallah. Bebeğin kilosu haftası kötü değil endişelenmeyin

Memeyı ılk gın cok guzel tuttu bız mama takvıyesı de yaptık sarılık olmasın dıye Ama naparsan yap olcak oldu mu oluyor bıde su bebeklerın mıdesı avucları kadardır dıyorlardı ya ona ınanmıyorum ben oyle olsaydı sarılık olmazdı :)sakın de kalamadım gunduz cok kotu agladım belkı ayakları morarmıstır cımcıkleöekten ama faydası olmadı yıne ıyuyırdu :) 2. Cocugum ılkınden deneyımlı oldugum ıcın elımden gelenı yapmayı calısıyorum 2.de daha farklı bısey ❣ ya sızden bısey ıstıcem orda bı bebek vardı Allah sıfa versın dıye dua edermısınız annesı cok koyu durımdaydı

Tesekkurederım canım cok sukur azınce emdı sarı lambanın altına yatırdık onun rtkısı mı bılmıyorum emdıgı azdı aama olsun cok sukur :)

Şer bildiginde hayir vardir öyle düsünme kuzum bebeginin ve senin sagligi icin hayirlisi böyleymis demekki üzme kendini allah yardimcin olsun aglamayi birak dua et bol bol eksigin varsa onlari tamamla rabbim kolaylik versin

Üzülme canım senin yaptığın birşey yokki. Ikinizin de sağlığı açısından böylesi daha uygun demek ki. Rabbim bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…