Teşekkür ederizDolabi Cok begendim renkler cok guzel, petege yapistirmadan besigi duvara kaydirsaniz gercekten daha ferah goruntu olurdu :)
Hayırlısı canımKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Sabahtir carsida geziyoruz ayakkarim agridi :-( evet kalbin temiz allah gonlune gore vermişteşşekkür ederim canımm
Tabi canım ben şikayet amaçlı demedım asla onu aksam. Sağolsunlar düşünüolarr yanı Allah razı olsun Ama ıste nedense hep ıstedıgım şeye dönuyor mevzular kalbim mi temıznesenle mi adaştık bız kızz
Ozman devsm ederse bence de görün canımm riske atmamak lazım kontrolun hangi gün?
canım hiç öyle düşünme, vardır rabbimin bi bildiği, kilosu da çok iyi maşallah. Ona sen lazımsın. Tabiki öncelik senin sağlığın olacak. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
canım ben kaza yaptığımda 112 den çağrılan ambulans özele götürmemiz yasak demişti.biz direttik götürdü tabi ama sen Gideceğin hastaneyi arayıp ambulans isteyebilirsinDün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Evet mimarım :) petegin yeri kötü olmuş gerçekten ... :)) ölçüleri tam bilmedigim için soruyorum şifonyer ile yatağı degistirseniz ve sifonyeri duvara yaslasaniz sığıyor mu?İşlevsel demenizden anladım ki mimarsınız ve evet bingocam boydan boya ofis tarzı olduğundan biraz soğuk oluyor o sebepten bu şekilde koyduk açıkçası Bir de tam beşiğin sağında kalorifer peteği var beşiği önüne koyup onu da kapatmak istemedim :) Fotoğrafla sanırım daha net açıklayabilirim Çok sağolun öneriniz için keşke odamız bir iki m2 daha büyük olsaymış
İki kilo oldumu korkma bacim kuvezede almazlar insallah iki ve uzerinde almiyorlar ama rabbim sanafa safi ismiyle sifa versinİyi dileklerin duaların için sağolasın canım benim çok fazla durabilecek gibi gelmiyor bana her an doğumun olabilir benim.. 2190gramdı enson belki bi 2500olur enazından da daha güzel tutunur hayata
Canım ben güzel bir hurca utuledim koydum biseyde olmadı arada çıkarıp bakıyorum.ben battaniye ,ayaklı tulup,citcitli badi ,eldiven,çorap ,şapka koydum ama eksik mi fazla mı hiç bilmiyorum
Maalesef öyle herşey pempe. Benimkiler hep beyaz ve krem renkli. Oğlumda da mavili hiçbirşeyi yoktu. Bu tür dayatmalari sevmiyorum ben nedense...Ben de sevmiyorum ya pembe ama nedense hep Kıyafetlerde kızlara pembe yapıyorlar değişik renkler çok zor buldum Tabii ki de yine pembeli şeyler var ama şeker pembesi hiç sevmiyorum pudra ve somon tonları daha çok odamızda da bır duvarlarımız somon pudra kız dıye klasık pembe yapmadım bıcok rengı kullanmaya calıstım ben de. canım sen mimar mısın arkadas yorumda oyle yazmıs
Dün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Havasiz kalırsa sararma olabilir. Bir parça küçük sabunu aralarina koyarsanız sararmayi önlemiş olursunuz.valla bence yeter canm ben de cok abartmadım yanı yedek koydum herseyden ama evımz 1dk ztn hastaneye gerek olursa alır eşim. 1ay olcak benım de cantayı hazırladıgım ama ablam dedı kı hemsıreler gıydırcek bebegın kıyaftlerıni hemsıreye vereceksın sonra bugun cokgecmeden onları da ayrı yere cıkarayım dedım. hastane cıkısı da dıktırmıstım o leke olursa cok üzülürüm ama olmaz bısey dimı zaten surda sezeryan olrsa ds az kalmıs olcak.benm de dger turlu de enfazka 15,20gun sanrm
Taksi tutun canım yoksa istediğin hastaneye gidemezsin ambulans gereksiz çok önemli bir durum olmadıkça.Dün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Canım olmadı özel diktirdigin hastane çıkışı askıda kalsın kırışmasin en kötü ihtimal hastane yakın diğer alir eşin yada yakınin.valla bence yeter canm ben de cok abartmadım yanı yedek koydum herseyden ama evımz 1dk ztn hastaneye gerek olursa alır eşim. 1ay olcak benım de cantayı hazırladıgım ama ablam dedı kı hemsıreler gıydırcek bebegın kıyaftlerıni hemsıreye vereceksın sonra bugun cokgecmeden onları da ayrı yere cıkarayım dedım. hastane cıkısı da dıktırmıstım o leke olursa cok üzülürüm ama olmaz bısey dimı zaten surda sezeryan olrsa ds az kalmıs olcak.benm de dger turlu de enfazka 15,20gun sanrm
Doğuma giden gördüm de öyle bağıran görmedim , hastahanede cosuyorlar daDün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Kimisi son ana kadar bekliyo hastaneye gidince hemen doğuruyum diye:))suyu gelip bekleyen bile oluyomuş.öyle bişeyde zaten hafif agrın olur gününüde bilirsen anlarsın doğumun başladığını taksi cagırırsınız.yada eşin araba kullanmayı biliyosa babanınkini alıp gelir bile panik olmayın b.ben sabah 11 de gitmiştim eve git istersen burda durma zor olur senin için demişlerdi:)) aglayınca akşam 8 de tekrar gittim gece 3 de anca sezeryana aldılar .Dün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Meslektaşız :) Ürünleri planlara aktararak satın aldık hep en makulu bu şekildeydi maalesefEvet mimarım :) petegin yeri kötü olmuş gerçekten ... :)) ölçüleri tam bilmedigim için soruyorum şifonyer ile yatağı degistirseniz ve sifonyeri duvara yaslasaniz sığıyor mu?
ıste acıl olrk untlur mu tereddutu var bende ya ondan canım ama dedıgın.gb en olmadı sez olmak zorunda kalırsak dıye daha koymayım ben oyle durumda zaten hazırlıklı gıdılıyor ya sagolcanımmCanım olmadı özel diktirdigin hastane çıkışı askıda kalsın kırışmasin en kötü ihtimal hastane yakın diğer alir eşin yada yakınin.
Ama sararma olmaz inşallah
evet kız erkek ayrımı renklerle özgüleştirmişler sıyah da cok sey aldım turkuaz tonları da kızıma. Ben de odamızı yaparken mımar arkadasıma da danıstım çok faydasnı gördum gercekten çogu seyımi degıstırmedı zaten ben de severm dekorasyonla ugrasmayı ılgılenmeyı falan egıtımıni almak da fark edıyor tabı çokcaMaalesef öyle herşey pempe. Benimkiler hep beyaz ve krem renkli. Oğlumda da mavili hiçbirşeyi yoktu. Bu tür dayatmalari sevmiyorum ben nedense...
Bu arada evet mimarım:)
Aa çok mutlu oldum :) Inşallah:) duvar rengine falan bayıldım çok güzel olmuş bu arada:)Meslektaşız :) Ürünleri planlara aktararak satın aldık hep en makulu bu şekildeydi maalesefYatağı şifonyerin yerine de koyduk ama dolabın önünü bu sefer çok kapattı. Geniş bir evim olursa birgün inşAllah her şey daha ferah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?