2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendik beni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?

Hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin
Bebeğin kendini kurtarır haftası iyi
Tansiyon riske edilecek bir durum değil

Bismilhayrun cok cok gecmis olsun, Sen ne kadar saglikli olursan bebeginede o kadar iyi bakarsin,icini ferah tut guclu ol canim bebegin icin. Ins ikinizde en kisa surede toparlarsiniz♡

Sabahtir carsida geziyoruz ayakkarim agridi :-( evet kalbin temiz allah gonlune gore vermiş Bacım sıranı kaptilar gordun mu neyse beraber yeniyilda doguralim artik

canım hiç öyle düşünme, vardır rabbimin bi bildiği, kilosu da çok iyi maşallah. Ona sen lazımsın. Tabiki öncelik senin sağlığın olacak. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inş

canım ben kaza yaptığımda 112 den çağrılan ambulans özele götürmemiz yasak demişti.biz direttik götürdü tabi ama sen Gideceğin hastaneyi arayıp ambulans isteyebilirsin

Evet mimarım :) petegin yeri kötü olmuş gerçekten ... :)) ölçüleri tam bilmedigim için soruyorum şifonyer ile yatağı degistirseniz ve sifonyeri duvara yaslasaniz sığıyor mu?

İyi dileklerin duaların için sağolasın canım benim çok fazla durabilecek gibi gelmiyor bana her an doğumun olabilir benim.. 2190gramdı enson belki bi 2500olur enazından da daha güzel tutunur hayata
İki kilo oldumu korkma bacim kuvezede almazlar insallah iki ve uzerinde almiyorlar ama rabbim sanafa safi ismiyle sifa versin

valla bence yeter canm ben de cok abartmadım yanı yedek koydum herseyden ama evımz 1dk ztn hastaneye gerek olursa alır eşim. 1ay olcak benım de cantayı hazırladıgım ama ablam dedı kı hemsıreler gıydırcek bebegın kıyaftlerıni hemsıreye vereceksın sonra bugun cokgecmeden onları da ayrı yere cıkarayım dedım. hastane cıkısı da dıktırmıstım o leke olursa cok üzülürüm ama olmaz bısey dimı zaten surda sezeryan olrsa ds az kalmıs olcak.benm de dger turlu de enfazka 15,20gun sanrm
Canım ben güzel bir hurca utuledim koydum biseyde olmadı arada çıkarıp bakıyorum.ben battaniye ,ayaklı tulup,citcitli badi ,eldiven,çorap ,şapka koydum ama eksik mi fazla mı hiç bilmiyorum

Maalesef öyle herşey pempe. Benimkiler hep beyaz ve krem renkli. Oğlumda da mavili hiçbirşeyi yoktu. Bu tür dayatmalari sevmiyorum ben nedense...
Bu arada evet mimarım:)

Canim belki bir aksilik olmustur yoksa apar topar binayi inletecek sekilde hastaneye kaldirilmaz sasirdim :) zaten hastaneye gidecegin sureye kadar bayagi zaman geciyor.ilk dogumsa baslamasindan sonuna 24 saat surer ortalama. Sen takma bunlari guzel seyler dusun

Havasiz kalırsa sararma olabilir. Bir parça küçük sabunu aralarina koyarsanız sararmayi önlemiş olursunuz.

Taksi tutun canım yoksa istediğin hastaneye gidemezsin ambulans gereksiz çok önemli bir durum olmadıkça.

Canım olmadı özel diktirdigin hastane çıkışı askıda kalsın kırışmasin en kötü ihtimal hastane yakın diğer alir eşin yada yakınin.
Ama sararma olmaz inşallah

Doğuma giden gördüm de öyle bağıran görmedim , hastahanede cosuyorlar da
Bizim de özel aracimiz yok ben , sancim sıklaşir veya suyum gelir , kanama olursa hemen taksi çağırmayı düşünüyorum. Umarım panik olmam benim de annem yan sokakta eşim nöbette oluyor genelde ama annem benden panik , çok heyecanlı neler bizi bekliyor acaba

Kimisi son ana kadar bekliyo hastaneye gidince hemen doğuruyum diye:))suyu gelip bekleyen bile oluyomuş.öyle bişeyde zaten hafif agrın olur gününüde bilirsen anlarsın doğumun başladığını taksi cagırırsınız.yada eşin araba kullanmayı biliyosa babanınkini alıp gelir bile panik olmayın b.ben sabah 11 de gitmiştim eve git istersen burda durma zor olur senin için demişlerdi:)) aglayınca akşam 8 de tekrar gittim gece 3 de anca sezeryana aldılar .

Evet mimarım :) petegin yeri kötü olmuş gerçekten ... :)) ölçüleri tam bilmedigim için soruyorum şifonyer ile yatağı degistirseniz ve sifonyeri duvara yaslasaniz sığıyor mu?
Meslektaşız :) Ürünleri planlara aktararak satın aldık hep en makulu bu şekildeydi maalesef Yatağı şifonyerin yerine de koyduk ama dolabın önünü bu sefer çok kapattı. Geniş bir evim olursa birgün inşAllah her şey daha ferah olur

Canım olmadı özel diktirdigin hastane çıkışı askıda kalsın kırışmasin en kötü ihtimal hastane yakın diğer alir eşin yada yakınin.
Ama sararma olmaz inşallah
ıste acıl olrk untlur mu tereddutu var bende ya ondan canım ama dedıgın.gb en olmadı sez olmak zorunda kalırsak dıye daha koymayım ben oyle durumda zaten hazırlıklı gıdılıyor ya sagolcanımm

Maalesef öyle herşey pempe. Benimkiler hep beyaz ve krem renkli. Oğlumda da mavili hiçbirşeyi yoktu. Bu tür dayatmalari sevmiyorum ben nedense...
Bu arada evet mimarım:)
evet kız erkek ayrımı renklerle özgüleştirmişler sıyah da cok sey aldım turkuaz tonları da kızıma. Ben de odamızı yaparken mımar arkadasıma da danıstım çok faydasnı gördum gercekten çogu seyımi degıstırmedı zaten ben de severm dekorasyonla ugrasmayı ılgılenmeyı falan egıtımıni almak da fark edıyor tabı çokca eskiden mimar olmak ısterdım ben de meslek çok güzell

Aa çok mutlu oldum :) Inşallah:) duvar rengine falan bayıldım çok güzel olmuş bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…