2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabahtir carsida geziyoruz ayakkarim agridi :-( evet kalbin temiz allah gonlune gore vermiş Bacım sıranı kaptilar gordun mu neyse beraber yeniyilda doguralim artik
vallahi gitti kız yanlıs hıssetmısım bennnn. Ay işin kötusu kuzenımle yenıden konustuk bana demez mi sezeryan derse dr.un muhtemelen 30aralık der daha fazla bekletmez dıyee anacım 2ocağa 3gun var alttarafı öyle durumda drla sıkı pazarlık yapmam lazmm hahah:)

Teşekkürler :)

okuruz dua okuruz tabı canm hasta mı bebiş nesı vardı sana da duacıyız canım meleğin atlatıcak inşallah bu sürecı de..

anne baba mahremıyetten ayrı tutulmalı imkan varsa bence de. Yani çocuk cevreyı kesfetmeyı basladıgı zaman odasına alıstırılmalı gündüz uykuları ile dediğin gb. bu sürecı yasaya yasaya atlatıcaz inşallah

Ocagin 2 sinde ne vardi canm özel bi gun falan mi
Bebis yeni yil dogumlu olsun

Ocagin 2 sinde ne vardi canm özel bi gun falan mi
Bebis yeni yil dogumlu olsun
ocagın 2sınde hcbısey yok kız ruyamda 1ocak doguruyordum 1ocak resmi tatıl ya planlı dogum yapmıyorlarmıs resmı tatılde. anca acil olunca e 2018sonu olsun ıstemıyorum 2019a da en erken 2ocak kalıyor ondann heheh

Aynen canım katılıyorum, ilk çocuk olacak nasipse o sebeptek tecrübe sahibi değilim ama bir şekilde yürütürüz diye düşünüyorum

Kızlar, çatlama durumlariniz nasıl , 36+2 oldum, hafif çizgiler olmuş göbeğin altında dört beş cm. Sebamd krem, Hindistan cevizi yağı kullanmaya çalıştım. Annemde ve ablamda hiç çatlak yok ama son haftalarda olur mu acaba birşey

Evet en uygunu 2 ocak dedigin gibi resmi tatil dogutturacak kimseyi bulamazsin

Canım daha konuşmadık fiyatı ama 10000-12000 arası alıyormuş herhalde. Eşim de hekim oldugu icin biraz indirim yapar diye düşünüyorum :)) ilk dogumumda yapmıştı :))
Oh maşallah fiyatlar almış başını gitmiş bende kendi doktoruma teklif edeceğim yüzden sordum. Bide özel bir durumun mu var aynı doktorun olsun istiyorsun. Ben lupus hastasıyım perinatologla başladık şimdiye kadar devam ettik. Doktorum Prof fakat hastane ücreti bana çok pahalı geldi. Normal Doğuma 14 bin, sezeryana 20 bin istedi hastane. Henüz doktorla konuşmadım dışarıda bir hastaneye gelir mi gelirse ne kadar ister diye tam bir muallaktayım bakayım ne olacak. 25 Aralık’ta kontrole gitçem Doğumu konuşacağız dedi ilk kez. Hem doktorum Doğuma girsin istiyorum Hem de o fiyatlar çok yüksek geldi allah yardımcımız olsun.

benim de yok çatlağım canım karnım da cokgerıldı ama çok su içiyorum ben ona baglıyorum coresatin barrier krem de sürdüm ama duzenlı surmedım hiç. o çizgi catlak mı oluyor genelde kırmızı dıye duydum ben kasıdın dıye olmustur belkı. Ben de olmadan dogursam dıye dua edıyorum bırden bıle oluyor dıyorlar

Of benim göbeğimin altı da üstünde harita olduuu

Bende çok bilmiyorum arkadaşımın kırmızı kırmızı olmuştu heryere ama belki başta böyle renksiz çizgi oluyordur dedim. Senin az kalmış böylecek gecirirsin inşallah :)

canım ben kaza yaptığımda 112 den çağrılan ambulans özele götürmemiz yasak demişti.biz direttik götürdü tabi ama sen Gideceğin hastaneyi arayıp ambulans isteyebilirsin

Hadi yaa. Devlette doğurmak istemem doğumhaneyi odalarını gördüm de. Kendi hastanem gelene kadar doğururum evde gece olursa hızlı gelirler de gündüz olursa istanbul trafiği. Yandım ben

Of benim göbeğimin altı da üstünde harita olduuu
Ya, olsun artık olan çatlak olsun da inşallah sağlıkla gelsin bebisler . İşte sonra lazerle falan düzeltiliyormus da ben kuaföre bile gitmeyi sevmiyorum, su gören kedi gibi çok zorda olmasa hiç gitmem, o yüzden olmasa güzel olur benim için :)

O da doğru yaa bi terslik vardı kesin. bayaa inletti küçük çocuğu da var o da yavrum yazık nasıl ağlıyodu korktu herhalde. Güzel düşüneyim ben dediğin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…