2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Komşu kesin yolda doğurdu bence :) ayrıntıları öğrenemedim daha merakla bekliyorum :)) bizimkiler de panik ya o yüzden babamın arabayla gitmememiz lazım. Hayırlısı artık

Bence de son ana kadar bekledi kadın sanırım :) Eşim de panik olur diye korkuyorum o yüzden o kullanmamalı. Artık o an nasıl gelişirse. Son ana kadar beklemiyim ben en iyisi

C
Canım Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle sıkma canını inşallah sende bebeğinde sağ salim çıkarsınız

Ya bana da eşim İnstagram da Adem güneşin videosunu atmış bununla ilgili adam diyor ki 2 taşına kadar sizinle yatsın hatta neredeyse ayrı beşik bile değil aynı yatakta 2 yaşına kadar yatın güvenli bağlanmayı oluşturun falan diyor eşim de biz boşuna oda yapmışız diye söyleniyordu :)) canım ben Havalar ısınına kadar bizim odamızda yatar diyorum böyle mayısa kadar falan o sırada odasının eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum

Bende su an yok ama.son haftalarda olabilir diyolar.. insallah olmaz...

Allah korusun bebek ölümlerinin büyük çoğunluğu ebevynle uyuyan bebeklerde görülüyor Adem Güneş in kitaplarını okur ve takip ederim ama bazı fikirleri yanlış malesef kızım hep ayrı yattı gayette bağlandık =)

Canım geçmiş olsun.Benim kuzeniminde yüksek tansiyonu vardı hatta ara ara hast.yatisi yapılıyordu ve asla tansiyonu 14 altına düşmediğini söylüyordu oda tansiyon hapı kullanıyordu.37.haftasında doğuma aldılar.

Tabiki doktorun en iyisini bilir hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al kuzunu inşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…