Doğuma giden gördüm de öyle bağıran görmedim , hastahanede cosuyorlar da
Bizim de özel aracimiz yok ben , sancim sıklaşir veya suyum gelir , kanama olursa hemen taksi çağırmayı düşünüyorum. Umarım panik olmam benim de annem yan sokakta eşim nöbette oluyor genelde ama annem benden panik , çok heyecanlı neler bizi bekliyor acaba
Komşu kesin yolda doğurdu bence :) ayrıntıları öğrenemedim daha merakla bekliyorum :)) bizimkiler de panik ya o yüzden babamın arabayla gitmememiz lazım. Hayırlısı artık
Kimisi son ana kadar bekliyo hastaneye gidince hemen doğuruyum diye:))suyu gelip bekleyen bile oluyomuş.öyle bişeyde zaten hafif agrın olur gününüde bilirsen anlarsın doğumun başladığını taksi cagırırsınız.yada eşin araba kullanmayı biliyosa babanınkini alıp gelir bile panik olmayın b.ben sabah 11 de gitmiştim eve git istersen burda durma zor olur senin için demişlerdi:)) aglayınca akşam 8 de tekrar gittim gece 3 de anca sezeryana aldılar .
Bence de son ana kadar bekledi kadın sanırım :) Eşim de panik olur diye korkuyorum o yüzden o kullanmamalı. Artık o an nasıl gelişirse. Son ana kadar beklemiyim ben en iyisi
Kızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
canım Peki Anne yanında kaçay yatırmayı düşünüyorsun kime sorsam farklı cevaplar veriyor doğrusu nedir Bir fikrin var mı Ben de büyümeye başlayınca yavaş yavaş gündüzden odasına alıştırmaya calısmak ıstıyorum hatta bırkac vıdeo ızledım bununla ılgılı bebege gore degısıyor dıyor psıkolog da. Anlamadm gttı:)
Ya bana da eşim İnstagram da Adem güneşin videosunu atmış bununla ilgili adam diyor ki 2 taşına kadar sizinle yatsın hatta neredeyse ayrı beşik bile değil aynı yatakta 2 yaşına kadar yatın güvenli bağlanmayı oluşturun falan diyor eşim de biz boşuna oda yapmışız diye söyleniyordu :)) canım ben Havalar ısınına kadar bizim odamızda yatar diyorum böyle mayısa kadar falan o sırada odasının eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
Kızlar, çatlama durumlariniz nasıl , 36+2 oldum, hafif çizgiler olmuş göbeğin altında dört beş cm. Sebamd krem, Hindistan cevizi yağı kullanmaya çalıştım. Annemde ve ablamda hiç çatlak yok ama son haftalarda olur mu acaba birşey
Ya bana da eşim İnstagram da Adem güneşin videosunu atmış bununla ilgili adam diyor ki 2 taşına kadar sizinle yatsın hatta neredeyse ayrı beşik bile değil aynı yatakta 2 yaşına kadar yatın güvenli bağlanmayı oluşturun falan diyor eşim de biz boşuna oda yapmışız diye söyleniyordu :)) canım ben Havalar ısınına kadar bizim odamızda yatar diyorum böyle mayısa kadar falan o sırada odasının eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
Allah korusun bebek ölümlerinin büyük çoğunluğu ebevynle uyuyan bebeklerde görülüyor Adem Güneş in kitaplarını okur ve takip ederim ama bazı fikirleri yanlış malesef kızım hep ayrı yattı gayette bağlandık =)
Hayır canım vermedi zaten haftası baya var dedi verirsek tansiyonun dahada yükselir dedi benim ellerim ayaklarım uyuşuk tansiyondan preeklampsi denen gebelik zehirlenmesi söz konusu olduğu için bana o iğne tehlikeliymiş..
Canım geçmiş olsun.Benim kuzeniminde yüksek tansiyonu vardı hatta ara ara hast.yatisi yapılıyordu ve asla tansiyonu 14 altına düşmediğini söylüyordu oda tansiyon hapı kullanıyordu.37.haftasında doğuma aldılar.
Tabiki doktorun en iyisini bilir hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al kuzunu inşa.