2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ah canim ya insallah saglicakla dogumunu yaparsin bende senin cuma gunku muayeneni cok merak ediyorum ne diyecek dr bu cadi kiz seni bayagi zorladi ilk gebelikte ben daha rahattim herkesin vücut yapisi farkli iste

sana cok az kaldi ben oglumu 39+4 te kucagima almistim

Ah canim ya insallah saglicakla dogumunu yaparsin bende senin cuma gunku muayeneni cok merak ediyorum ne diyecek dr bu cadi kiz seni bayagi zorladi ilk gebelikte ben daha rahattim herkesin vücut yapisi farkli iste
Sorma nilüş teyzesi halbuki genel anlamda çok güzel bir hamılelık geçirdim şu ufak tefek sancılar olmasaydı. Ben de çok merak ediyorum içime Sezeryan doğmaya başladı. nasıp kuzum artık bakalım once dr.a soyleyeyım bne gecenkı aciliyetı ve canımın yandıgını ona göre davransın

S Sevimlipanduf dan haber var mi kacirdim mi gözden dr a göründün mu canim haberdar et bizi
Canım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara

Ay canim yaa insallah bir an once karar verilirde kurtulursun kasintidan..bebisinde yaninda olur..
Bize haber vermeyi unutma

İlişkiden bahsedenler olmuş İnstagram da bi kadın Doğum doktoru takipçilerinin sorularını yanıtlıyordu orada okudum bende biri sormuş ‘39+3 hamileyim ama ne bir açılma ne bir sancı hiç bir şeyim yok merdiven çıkıyorum hurma yiyorum başka ne yapabilirim’ demiş, doktor da hemen hemen her gün ilişkiye girin açılmayı artırır demiş düşününce mantıklı ama 39 haftalıkta da karından en rahatsız olunan zamanlardır şimdi bile karnımı zor taşıyorum sağdan sola donemiyorum iyice ağırlaştık nasıl ilişkiye girecekler anlamadım

Canım yaa (Rabbim şifa versin inşallah güzel çıkar safra tahlili doktor seni rahatlatacak bi çözüm bulur

Bizle gelirler mesela :) hastaneden cikarmaya amcamgil teyzemgil
Ben aliskin oldugum icin gozumde buyutmuyorum
Bilmedim icin gelen olcani sanmiyorum istemiyorumda ya kimse gelmesin bana kalsa gizli sakli gidelim gelelim ama kv gelecegi icin herkes duyar

Z zet193 A anneveoglusu bsebse ve hepinize teşekkür ederim bizim minik 2.959 gr olmuş boyu da 48 cm. Annemin bizi dogururkenki zamanlamasini sordu doktorum anneyle kizin benzer oluyormus. muhtemelen senin de 3 hafta sonra doğum olacak dedi. bi problem görmediği için aşağıdan muayene etmedi bosuna korkutmusum kendimi :) Simdilik beklemeye devamm herkese saglikli dogumlar diliyorum

Cok gecmis olsun canim okurken bile kotu oldum insallah bir an once sonuclar cikar ve tedaviye baslanir

Canım çok geçmiş olsun inşallah şifa bulursun hem sana çok üzüldüm hem kendime çünkü ilk hamileliğimde 7. Ayda bu kaşıntılarım vardı ve doktor hiç önensememişti bi kaç hafta kaşındım geçti diye hatırlıyorum çocuğuma bir zarar gelebilir şuan doktora çok kızdım ve seni öyle iyi anlıyorım kii yaralar kabuk bağlamıştı artık yinede kaşıyıp kanatıyordum =( tez vakitte şifa bul inşallah

İnşallah güzel haberlerle gel canım benim kıyamam geçicek bunlarda bebiş için mecbur katlanıyoruz

Merhaba kızlar ,bu haftalarda çarpıntı yaşayan var mı ?
3 gündür bu çarpıntı olayından çok fenayım.
Zaten yüreyemiyorum doğrulamıyorum bacak arası kemiklerim sızlıyor resmen
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

benim çarpıntı baştan çoktu, kan şekerim çok düşüyordu hızla yükselince çarpıntı başlıyor ve beni 2 saat yatırıyordu. diyetle kan şekerini düzenledik bi miktar, şimdi daha iyiyim. çarpıntının diğer muhtemel nedeni de kan değerlerinin düşmesi, kan ilacı kullanıyorsanız miktarı artırmak gerekebiliyor, doktorunuz ayarlayacaktır. bunlardan önce doktorum beni kardiyolojiye yönlendirmişti bu arada, kalpte bişey çıkmayınca bu dediklerimi uyguladık. geçmiş olsun, çarpıntı geldiğinde kötü hissettiriyor gerçekten.

Benim de çok oluyo özellikle gece göğsüme bıçak saplanıyo sanki bakıyorum pıt pıt atıyo kalbim kasık ağrıları da aynen zaten kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum sürekli yatmak istiyorum

Biz başka ilçeye gideceğiz o yüzden hepsini hazırladım canım arkadan getirecek kimse de yok mecburuz canım

Hehe herşeyi hazırlasakta illa stres oluyor demek benim ilkinde annem vardı triplenip durdu hastane yemekleri kötüymüş hiç uyumamış yorulmuş bir gece kaldık halbuki ben 24 saat uyumadım o kaç kez yattı beğendiremedik o yüzden bu sefer eşimi yalnız götüreceğim kimsenin tribini çekemem zaten hala eve bile gelmedi 2 haftam kaldı doğuma =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…