Ah canim ya insallah saglicakla dogumunu yaparsin bende senin cuma gunku muayeneni cok merak ediyorum ne diyecek dr bu cadi kiz seni bayagi zorladi ilk gebelikte ben daha rahattim herkesin vücut yapisi farkli isteYok yok hanımefendinin canı gelmek istemiyor dün gece hayatımda etmediğim çığlıkları attım önce mutfaktaydm yaşayanlar anlar yani vqjina bölgemi oydu sanki bir şey ama sürekli dakikalarca yere kapaklandım sonra yatağa geçtik yatakta da aynısı oldu o kadar ağladım ki ne yapacağını şaşırdı eşimde ama doğum sancısı değildi yani geçen hafta yaşadığımız daha şiddetlisydi Karnımın üstü boşaldı gıt gde kanala gırıyo dıye e hareketler daha bır derınde ya hareketlerden dıye düşünüyorum sımdı kalkmaya korkuyorum yatagımdan
sana cok az kaldi ben oglumu 39+4 te kucagima almistimBen çantaları Almadım canım hastane Evimize bir dakika diye. in cıkar olmasın dıye arabada kalmasını da ıstemıyorum kımı dıyor artık bagajda kalsın dıye. Eşime gösterdim tek etek yıne şunu sunu getırcen dıye baya baya dogurcam sandı ama cok heveslydı panıktı de bıraz
Sorma nilüş teyzesiAh canim ya insallah saglicakla dogumunu yaparsin bende senin cuma gunku muayeneni cok merak ediyorum ne diyecek dr bu cadi kiz seni bayagi zorladi ilk gebelikte ben daha rahattim herkesin vücut yapisi farkli iste
4 yas var canım sanırım ıdeal yas aralıgı boyke olmalı ıkısı kucuk oldu mu kıskanma olmayabılır ama bakımı zor olurduMaşallah ikisine de. Aralarında kaç yaş var canım?
Çok sukur ıyıyız canım erken dogurup buyutmek ıyı bısey sanırımcanıııııımnasılsınız bebişle nasıl gidiyorrr
Canım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yaraS Sevimlipanduf dan haber var mi kacirdim mi gözden dr a göründün mu canim haberdar et bizi
Ay canim yaaCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
Canım yaaCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
Bilmedim icinBizle gelirler mesela :) hastaneden cikarmaya amcamgil teyzemgil
Ben aliskin oldugum icin gozumde buyutmuyorum
Cok gecmis olsun canim okurken bile kotu oldum insallah bir an once sonuclar cikar ve tedaviye baslanirCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
Canım çok geçmiş olsun inşallah şifa bulursun hem sana çok üzüldüm hem kendime çünkü ilk hamileliğimde 7. Ayda bu kaşıntılarım vardı ve doktor hiç önensememişti bi kaç hafta kaşındım geçti diye hatırlıyorum çocuğuma bir zarar gelebilir şuan doktora çok kızdım ve seni öyle iyi anlıyorım kii yaralar kabuk bağlamıştı artık yinede kaşıyıp kanatıyordum =( tez vakitte şifa bul inşallahCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
İnşallah güzel haberlerle gel canım benimCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
benim çarpıntı baştan çoktu, kan şekerim çok düşüyordu hızla yükselince çarpıntı başlıyor ve beni 2 saat yatırıyordu. diyetle kan şekerini düzenledik bi miktar, şimdi daha iyiyim. çarpıntının diğer muhtemel nedeni de kan değerlerinin düşmesi, kan ilacı kullanıyorsanız miktarı artırmak gerekebiliyor, doktorunuz ayarlayacaktır. bunlardan önce doktorum beni kardiyolojiye yönlendirmişti bu arada, kalpte bişey çıkmayınca bu dediklerimi uyguladık. geçmiş olsun, çarpıntı geldiğinde kötü hissettiriyor gerçekten.Merhaba kızlar ,bu haftalarda çarpıntı yaşayan var mı ?
3 gündür bu çarpıntı olayından çok fenayım.
Zaten yüreyemiyorum doğrulamıyorum bacak arası kemiklerim sızlıyor resmen
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Benim de çok oluyo özellikle gece göğsüme bıçak saplanıyo sanki bakıyorum pıt pıt atıyo kalbim kasık ağrıları da aynen zaten kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum sürekli yatmak istiyorumMerhaba kızlar ,bu haftalarda çarpıntı yaşayan var mı ?
3 gündür bu çarpıntı olayından çok fenayım.
Zaten yüreyemiyorum doğrulamıyorum bacak arası kemiklerim sızlıyor resmen
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Biz başka ilçeye gideceğiz o yüzden hepsini hazırladım canım arkadan getirecek kimse de yok mecburuz canımBen çantaları Almadım canım hastane Evimize bir dakika diye. in cıkar olmasın dıye arabada kalmasını da ıstemıyorum kımı dıyor artık bagajda kalsın dıye. Eşime gösterdim tek etek yıne şunu sunu getırcen dıye baya baya dogurcam sandı ama cok heveslydı panıktı de bıraz
Hehe herşeyi hazırlasakta illa stres oluyor demek benim ilkinde annem vardı triplenip durdu hastane yemekleri kötüymüş hiç uyumamış yorulmuş bir gece kaldık halbuki ben 24 saat uyumadım o kaç kez yattı beğendiremedik o yüzden bu sefer eşimi yalnız götüreceğim kimsenin tribini çekemem zaten hala eve bile gelmedi 2 haftam kaldı doğuma =(Aynı benim eşim stres oluyor geçen çarşamba ntsde sancı çıktı eşinize serum veriyoruz doğum dursun diye deyince eşim kalbim hızla çarptı eşyaları getirmedik tüh filan deyip koridorda deli dana gibi dolandim dedi
Bugün veya yarın kontrol var bana çantayı alalım yanımıza hatta arabada bagajda kalsın diyor
Bana devamlı sık dişini annen gelsin öyle doğum yap diyor
Ona çantada bebek dogdugunda giyeceği kiyakıyafet ayrı poşette bunu ebeye verirsin istediklerinde dedim gözleri fal taşı açılmış yüzü kireç gibiydi
İlkinde annem yanımda idi o herseyde hazira kondu bunda korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?