2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eşler de çok stres oldu dün çantalar elinde bir garip hissettim noldu napcaz diyip durdu
Ben çantaları Almadım canım hastane Evimize bir dakika diye. in cıkar olmasın dıye arabada kalmasını da ıstemıyorum kımı dıyor artık bagajda kalsın dıye. Eşime gösterdim tek etek yıne şunu sunu getırcen dıye baya baya dogurcam sandı ama cok heveslydı panıktı de bıraz

Neü

Gunaydın ❣Cok guzel bır duygu ya kucagımda olması Allahım sglıcakla sızede kucaklamayı nasıp etsın ❣
Amin canım nasıl paşa emmeye başladı mi sarılığı gecti insallah 2 cocuklu olmak nasil daha yenisin gerçi ilk zamanlar beni biraz korkutuyor

Amin canım nasıl paşa emmeye başladı mi sarılığı gecti insallah 2 cocuklu olmak nasil daha yenisin gerçi ilk zamanlar beni biraz korkutuyor
Emiyor Çok şükür sadece uyandırmak sıkıntılı oluyor ablası Sevde sadece oyuncak bebek gibi kullanıyor çocuğu seviyor öğretmeye çalışıyoruz Ben de çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı ikisinide aynı şekilde sevmeye çalışıyoruz tabi büyük kıskanıyor ama belli etmiyor biz de küçük pek sevmiyoruz yanında

Kuzum bu hazirlanan masa ne oluyor evde hastaneden diyelimki pazrtesi gittik dogum oldu sali eve geldin o masa ne oluyor ilkgunden herkez eve mi geliyor el kadar bebeyi gormeye bilmedim ve cevremde gormedim seyler oyuzden soruyorum canm

Sen dogum yaptin toparlandin birde bize mesajmi yaziyorsun masallah sana minigini op bizim yerimize elinden ayagindan bol bol op

Kiz dogurmadin dimi daha kac gunun kaldi azdaha tur icinde

Kiz dogurmadin dimi daha kac gunun kaldi azdaha tur icinde
Yok yok hanımefendinin canı gelmek istemiyor dün gece hayatımda etmediğim çığlıkları attım önce mutfaktaydm yaşayanlar anlar yani vqjina bölgemi oydu sanki bir şey ama sürekli dakikalarca yere kapaklandım sonra yatağa geçtik yatakta da aynısı oldu o kadar ağladım ki ne yapacağını şaşırdı eşimde ama doğum sancısı değildi yani geçen hafta yaşadığımız daha şiddetlisydi Karnımın üstü boşaldı gıt gde kanala gırıyo dıye e hareketler daha bır derınde ya hareketlerden dıye düşünüyorum sımdı kalkmaya korkuyorum yatagımdan

Kuzum bu hazirlanan masa ne oluyor evde hastaneden diyelimki pazrtesi gittik dogum oldu sali eve geldin o masa ne oluyor ilkgunden herkez eve mi geliyor el kadar bebeyi gormeye bilmedim ve cevremde gormedim seyler oyuzden soruyorum canm
Bizle gelirler mesela :) hastaneden cikarmaya amcamgil teyzemgil
Ben aliskin oldugum icin gozumde buyutmuyorum

Maşallah ikisine de. Aralarında kaç yaş var canım?

Aldılar canım halıyı. Maalesef öyle kimden ne koparırlarsa artık.. şunu anladım ki bundan sahiplerinin hiç haberi yok çalışanlar kendi aralarında işi tutturmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…