- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ben çantaları Almadım canım hastane Evimize bir dakika diye. in cıkar olmasın dıye arabada kalmasını da ıstemıyorum kımı dıyor artık bagajda kalsın dıye. Eşime gösterdim tek etek yıne şunu sunu getırcen dıye baya baya dogurcam sandı ama cok heveslydı panıktı de bırazEşler de çok stres oldu dün çantalar elinde bir garip hissettim noldu napcaz diyip durdu
Gunaydın ❣Cok guzel bır duygu ya kucagımda olması Allahım sglıcakla sızede kucaklamayı nasıp etsın ❣Günaydın hanımlar
Yürümek işkence gibi evde bile
Dogumlar durdu iki gündür sırada kim var
Jane Austen ahha @ Dido44 @Hb0216 cibi35 @cnmsncnm A aurora_z Bismilhayrun 8 kişi kavuştu meleğine 9. Ve 10. Sıra kimin bakalım.
Amin canım nasıl paşa emmeye başladı mi sarılığı gecti insallah 2 cocuklu olmak nasil daha yenisin gerçi ilk zamanlar beni biraz korkutuyorNeü
Gunaydın ❣Cok guzel bır duygu ya kucagımda olması Allahım sglıcakla sızede kucaklamayı nasıp etsın ❣
Emiyor Çok şükür sadece uyandırmak sıkıntılı oluyor ablası Sevde sadece oyuncak bebek gibi kullanıyor çocuğu seviyor öğretmeye çalışıyoruz Ben de çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı ikisinide aynı şekilde sevmeye çalışıyoruz tabi büyük kıskanıyor ama belli etmiyor biz de küçük pek sevmiyoruz yanındaAmin canım nasıl paşa emmeye başladı mi sarılığı gecti insallah 2 cocuklu olmak nasil daha yenisin gerçi ilk zamanlar beni biraz korkutuyor
Kuzum bu hazirlanan masa ne oluyor evde hastaneden diyelimki pazrtesi gittik dogum oldu sali eve geldin o masa ne oluyor ilkgunden herkez eve mi geliyor el kadar bebeyi gormeye bilmedim ve cevremde gormedim seyler oyuzden soruyorum canmKapı süsü ve hediyelik lavanta keseleri hazırladık. Hoşgeldin bebeğim yazan üçgen üçgen aslın süsten aldık. Bir kaç tane de balon. Bunlar hastane için.
Asıl ben hastane için süsledikleri masayı eve hazırladım. Ona da bebek çikolatası filan koyacağız. Hem hastaneden eve gelince güzelce lohusa takımımı giyip bebeğide giydirip bol bol foto çekinebilirim. Hastane çekimi filan olmayacak bizde çünkü doğum nasıl geçecek ağrım acım olacak mı bebek hemen emecek mi falan filan birde hastane masa süsü püsü ikramlığı uğraşamam dedim
Sen dogum yaptin toparlandin birde bize mesajmi yaziyorsun masallah sana minigini op bizim yerimize elinden ayagindan bol bol opEmiyor Çok şükür sadece uyandırmak sıkıntılı oluyor ablası Sevde sadece oyuncak bebek gibi kullanıyor çocuğu seviyor öğretmeye çalışıyoruz Ben de çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı ikisinide aynı şekilde sevmeye çalışıyoruz tabi büyük kıskanıyor ama belli etmiyor biz de küçük pek sevmiyoruz yanında
bende 34+5te yapılmıştı canımKızlar nst ye kaçıncı haftada ypıldı
Kiz dogurmadin dimi daha kac gunun kaldi azdaha tur icindeBen çantaları Almadım canım hastane Evimize bir dakika diye. in cıkar olmasın dıye arabada kalmasını da ıstemıyorum kımı dıyor artık bagajda kalsın dıye. Eşime gösterdim tek etek yıne şunu sunu getırcen dıye baya baya dogurcam sandı ama cok heveslydı panıktı de bıraz
günaydın... ben de merak içindeyim canım. Cuma günü dr.un vereceği kararı ıple çekıyorumGünaydın hanımlar
Yürümek işkence gibi evde bile
Dogumlar durdu iki gündür sırada kim var
Jane Austen ahha @ Dido44 @Hb0216 cibi35 @cnmsncnm A aurora_z Bismilhayrun 8 kişi kavuştu meleğine 9. Ve 10. Sıra kimin bakalım.
güzel haberlerle gel canımGünaydın herkesebiz de bugün kontrole gidiyoruz şans dileyin :)
Yok yok hanımefendinin canı gelmek istemiyor dün gece hayatımda etmediğim çığlıkları attım önce mutfaktaydm yaşayanlar anlar yani vqjina bölgemi oydu sanki bir şey ama sürekli dakikalarca yere kapaklandım sonra yatağa geçtik yatakta da aynısı oldu o kadar ağladım ki ne yapacağını şaşırdı eşimde ama doğum sancısı değildi yani geçen hafta yaşadığımız daha şiddetlisydi Karnımın üstü boşaldı gıt gde kanala gırıyo dıye e hareketler daha bır derınde ya hareketlerden dıye düşünüyorum sımdı kalkmaya korkuyorum yatagımdanKiz dogurmadin dimi daha kac gunun kaldi azdaha tur icinde
Bizle gelirler mesela :) hastaneden cikarmaya amcamgil teyzemgilKuzum bu hazirlanan masa ne oluyor evde hastaneden diyelimki pazrtesi gittik dogum oldu sali eve geldin o masa ne oluyor ilkgunden herkez eve mi geliyor el kadar bebeyi gormeye bilmedim ve cevremde gormedim seyler oyuzden soruyorum canm
Ben de korkuyorum 2 çocuklu olmaktanAmin canım nasıl paşa emmeye başladı mi sarılığı gecti insallah 2 cocuklu olmak nasil daha yenisin gerçi ilk zamanlar beni biraz korkutuyor
bende yapamam kesinlikleBen istemedim ya esim yapsa daha cok korkarim..
Benimki korkmuyo gerci..senin kanama alani oldugu icindir.bizde oyle bir risk yok.. gecen normal dogumda iliskinin yarari varmis dedim sevindi
Maşallah ikisine de. Aralarında kaç yaş var canım?Emiyor Çok şükür sadece uyandırmak sıkıntılı oluyor ablası Sevde sadece oyuncak bebek gibi kullanıyor çocuğu seviyor öğretmeye çalışıyoruz Ben de çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı ikisinide aynı şekilde sevmeye çalışıyoruz tabi büyük kıskanıyor ama belli etmiyor biz de küçük pek sevmiyoruz yanında
canıııııımJane Austen ahha Dido44 Bismilhayrun @Hb0216 cibi35 @cnmsncnm gunaydın kızlar tekrar gözünüz aydın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ❣
Şu son zamanlar da artık stresliyim inşallah lohusalık rahat geçer bebekler akıllı rahat bebekler olur da ilk kuzuları çok ihmal etmeyizBen de korkuyorum 2 çocuklu olmaktan
Aldılar canım halıyı. Maalesef öyle kimden ne koparırlarsa artık.. şunu anladım ki bundan sahiplerinin hiç haberi yok çalışanlar kendi aralarında işi tutturmuşlarkim kimi nasıl katakulleye getırsem derdinde gerçekten ıyı yapmıssın paranla rezıl olmak böylr bısey yani canım neoldu aldılar mı gelmeye bıde en önemli zamanların yani o şirkettekıler bıraz insan olsa ınsanları sömurenlerı barındırmazlar...
Haramdan korkmuyorlar vay onlarin karilarina cocuklarinaAldılar canım halıyı. Maalesef öyle kimden ne koparırlarsa artık.. şunu anladım ki bundan sahiplerinin hiç haberi yok çalışanlar kendi aralarında işi tutturmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?