- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canım nasipse bugün Ben de okuyacağım sakın umutsuzluğa kapılma Allah'ım en güzel zamanda sana da nasip edecek inşallah❤Çok teşşekğr ederim canım allah bir değil bin kere razı olsun sizden sizde yavrularınızı sağ Salim kucaklarınıza alırsınız inşallah dularımda olacaksınız
Asla canım zamanı ne zamansa olcak inşallah allah razı olsun canımm okudum diye dönersen çok sevinirimCanım nasipse bugün Ben de okuyacağım sakın umutsuzluğa kapılma Allah'ım en güzel zamanda sana da nasip edecek inşallah❤
Amin canım, çok teşekkür ederim. Allah, hepimizin işlerini kolaylaştırsın. Güzel haberini aldığın vakit buralara yazarsan çok ama çok sevinirim. Buralarda oluruz. Sevgiyle kal. :)Çok teşşekğr ederim canım allah bir değil bin kere razı olsun sizden sizde yavrularınızı sağ Salim kucaklarınıza alırsınız inşallah dularımda olacaksınız
Kanama alanım 24.haftadan beri yok cok sukur benim doktorum da aynı şeyi söyledi ama esim cekiniyo hala. Zaten bebek ordayken olmaz gibi garip bir kafada ben isyanlardayımBen istemedim ya esim yapsa daha cok korkarim..
Benimki korkmuyo gerci..senin kanama alani oldugu icindir.bizde oyle bir risk yok.. gecen normal dogumda iliskinin yarari varmis dedim sevindi
Benim dr bi yorumda bulunmadi..ordan burdan okudugum. :)Kanama alanım 24.haftadan beri yok cok sukur benim doktorum da aynı şeyi söyledi ama esim cekiniyo hala. Zaten bebek ordayken olmaz gibi garip bir kafada ben isyanlardayım
Aynı benim eşim stres oluyor geçen çarşamba ntsde sancı çıktı eşinize serum veriyoruz doğum dursun diye deyince eşim kalbim hızla çarptı eşyaları getirmedik tüh filan deyip koridorda deli dana gibi dolandim dediEşler de çok stres oldu dün çantalar elinde bir garip hissettim noldu napcaz diyip durdu
Nasılsın canımGunaydin kizlar
32. Haftada başlandı canım banaKızlar nst ye kaçıncı haftada ypıldı
Idare ediyoruz bizimki sarılık oldu bir gece yattı cıktı 2 güne bir kontrolü var yarın yine hastaneye gidicez onun dışında gündüzler bol uykulu geceler uykusuz alışmaya çalışıyoruz dünyaya vaktiniz varken uyuyun sen nasılsın hemsom son evreler nasıl geciyor
Bende öyle kanala girdiğini geçen Çarşamba ultrasonda Dr söyleyince anladım sancı desen ntsde çıkana kadar normal kasılma ağrı son haftalardayim dedim umursamadimBen sanci hissetmiyorum ama kanalda ilerlerse muhtemelen ağrı oluyordur heralde ilkinde hiç bişey hissetmedim ne sanci ne ağrı sadece kasılmam oluyor ,doktorum da çok şaşırmıştı o zaman senin gibi başka hasta görmedim diye
Cok sukur bugun iyiyim simdilik dun 5 6 saat karnimin tas gibi olmasi duzelmedi aksam biraz duzeldi bugunde randevum var nst ye girecegim sen nasilsin dikkat et kendine fazla yormaNasılsın canım
Günaydın herkesebiz de bugün kontrole gidiyoruz şans dileyin :)
Gunaydin..ruyamda doguruyordumerken basladim ruyalara :)
Nisanim geliyomus..hastaneye gidiyorum 7 cm acilma varmis..gerisini gormedim ya da hatirlamiyorum
Kuyruk sokumu agrimda gecmis simdilik
Canım, kızım bu hafta taburcu olacak çok şükür bugün yarın evimize gideceğiz inşallah. Şu sıralar tek derdimiz süt ve onun yokluğu insan kendini dinlemeye fırsat bulamıyor.. o gelsin de iyi olucam
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımCok sukur bugun iyiyim simdilik dun 5 6 saat karnimin tas gibi olmasi duzelmedi aksam biraz duzeldi bugunde randevum var nst ye girecegim sen nasilsin dikkat et kendine fazla yorma
Sagolasin canim yazarim saglik ocaginda dun yaptirdigim tahlillere baktim netten yukselis dususler var bazi degerlerde bakalim ne cikacak sonuclarGüzel haberlerinizi bekliyoruz canım
Ben de iyiyim genel olarak uzanıyorum
Dr çıkınca yaz oldumu
Onu hissetmemek de kötü belki farkında olmadan dogumilerleyevek Allah muhafaza ondan artık yakınımız her hafta bizim ocak gelse artık kasmam da şimdi korkumdan dinleniyorum senin gibi bi yemek yapıyorum bi de paşanın ihtiyaclariBende öyle kanala girdiğini geçen Çarşamba ultrasonda Dr söyleyince anladım sancı desen ntsde çıkana kadar normal kasılma ağrı son haftalardayim dedim umursamadim
Ay benimki d çok panik dün tahliller için hastanedeydik haliyle biraz ayakta kalınca kasılmak arttı gidip gelip karnına bakıp bana inanmıyor dokunuyor sert daha niye geçmesi bisey varsa söyle bak bunun şakası olmaz yat kımıldama dinlen ayy dedim bi dur daha çok stres oluyorumAynı benim eşim stres oluyor geçen çarşamba ntsde sancı çıktı eşinize serum veriyoruz doğum dursun diye deyince eşim kalbim hızla çarptı eşyaları getirmedik tüh filan deyip koridorda deli dana gibi dolandim dedi
Bugün veya yarın kontrol var bana çantayı alalım yanımıza hatta arabada bagajda kalsın diyor
Bana devamlı sık dişini annen gelsin öyle doğum yap diyor
Ona çantada bebek dogdugunda giyeceği kiyakıyafet ayrı poşette bunu ebeye verirsin istediklerinde dedim gözleri fal taşı açılmış yüzü kireç gibiydi
İlkinde annem yanımda idi o herseyde hazira kondu bunda korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?