benimde işyerinde son 2 günüm onun da etkisi var tabi bu ağrılarda 1 saat araç kullanıyorum yolda işe gelmek için.Sanırım evde dinlenme ile geçer diye düşünüyorum.Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim.Benim de çok oluyo özellikle gece göğsüme bıçak saplanıyo sanki bakıyorum pıt pıt atıyo kalbim kasık ağrıları da aynen zaten kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum sürekli yatmak istiyorum
Aynen öyle yarına randevu aldım çünkü çok tedirgin oldum.benim çarpıntı baştan çoktu, kan şekerim çok düşüyordu hızla yükselince çarpıntı başlıyor ve beni 2 saat yatırıyordu. diyetle kan şekerini düzenledik bi miktar, şimdi daha iyiyim. çarpıntının diğer muhtemel nedeni de kan değerlerinin düşmesi, kan ilacı kullanıyorsanız miktarı artırmak gerekebiliyor, doktorunuz ayarlayacaktır. bunlardan önce doktorum beni kardiyolojiye yönlendirmişti bu arada, kalpte bişey çıkmayınca bu dediklerimi uyguladık. geçmiş olsun, çarpıntı geldiğinde kötü hissettiriyor gerçekten.
Cnm ya çok geçmiş olsn ayaklarını suya falan soksan belki hafifletir kaşıntı sını hamilelikte çok zor ya Allah yardımcın olsunCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
Allah allah daha neler duyacaz ya Allahim tez vakitte sifani versin insallahCanım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
tabı canım dırekt gıderken al yanına ne zaman hangısı dogum belli olmaz bidaha inşallah yalancı sancı olmaz da gerçek sancınla gıdersınBiz başka ilçeye gideceğiz o yüzden hepsini hazırladım canım arkadan getirecek kimse de yok mecburuz canım
Aynen canım soğuk su iyi geliyor bi iki saat söndürüyor kaşıntılarımı soğuk duşa giriyorum Aralık ayında titreye tireyeCnm ya çok geçmiş olsn ayaklarını suya falan soksan belki hafifletir kaşıntı sını hamilelikte çok zor ya Allah yardımcın olsun
Aaa olemiymis..biz 2 kiziz.ve hep gunu doldurup dogmusuz :) bakalim tutacakmi@zet193 @anneveoglusu @bsebse ve hepinize teşekkür ederimbizim minik 2.959 gr olmuş boyu da 48 cm. Annemin bizi dogururkenki zamanlamasini sordu doktorum anneyle kizin benzer oluyormus. muhtemelen senin de 3 hafta sonra doğum olacak dedi. bi problem görmediği için aşağıdan muayene etmedi bosuna korkutmusum kendimi :) Simdilik beklemeye devamm herkese saglikli dogumlar diliyorum
maşallah o minige:) anneme soracağım bakalım bizi ne zamn doğurmuş:)@zet193 @anneveoglusu @bsebse ve hepinize teşekkür ederimbizim minik 2.959 gr olmuş boyu da 48 cm. Annemin bizi dogururkenki zamanlamasini sordu doktorum anneyle kizin benzer oluyormus. muhtemelen senin de 3 hafta sonra doğum olacak dedi. bi problem görmediği için aşağıdan muayene etmedi bosuna korkutmusum kendimi :) Simdilik beklemeye devamm herkese saglikli dogumlar diliyorum
Ay canım ya fedakar anne kayınvalide de biraz sans işi,benim annem de uyumustu horul horul zavallı kocam rezil olmuştu gidin dedim onu da kabul etmedi ,sabah da kalkıp uyuyamadım sagim olum tutuldu falan dedi :))) ben de bu kez tek eşimi istiyorum o yeter, gelirse bi de görümcen belki o da çocuklarının okulu var diye habire inşallah haftasonu olur deyip duruyor gıcık oldum sanki illa gel diyen var hayirlisi desene kadın zaten erken doğum riskinden tirsiomHehe herşeyi hazırlasakta illa stres oluyor demek benim ilkinde annem vardı triplenip durdu hastane yemekleri kötüymüş hiç uyumamış yorulmuş bir gece kaldık halbuki ben 24 saat uyumadım o kaç kez yattı beğendiremedik o yüzden bu sefer eşimi yalnız götüreceğim kimsenin tribini çekemem zaten hala eve bile gelmedi 2 haftam kaldı doğuma =(
Yine çok soğukta yıkanmada doğum üzeri hasta olma bide iyi geliyorsa gircen kuzum napıcaksn inşallah atlatırsın biran önceAynen canım soğuk su iyi geliyor bi iki saat söndürüyor kaşıntılarımı soğuk duşa giriyorum Aralık ayında titreye tireyeuyumadan önce giriyorum uyanınca giriyorum günde 2-3 kez duşa atıyorum kendimi hasta olmazsam iyi
Benim 2.200 gramdı canım. Normal demişti. İçin rahat olsun. :)
tamam canım aklımdasın yazacagım okuyunca. Kabede de dua yapılıyormuş toplu cuma gunu olcakmıs. Oraya da dualarına ortak yasin okuyormus burdan ısteyen aklınızda olsun arkadaşlar okumak ıstersenız❤Asla canım zamanı ne zamansa olcak inşallah allah razı olsun canımm okudum diye dönersen çok sevinirim
bendeeeeBen de korkuyorum 2 çocuklu olmaktan
Ayy duygulandim.. ) benim ilk ama.kiyamiyorum kardesi olcak cocuklara..bendeeee
Bgn anakucağımızı kurdum. Oğlum tavşanımı yatırabilir miyim dedi, beş dk sonra anne yatabilir miyim dedi. Sonra ninniyi açtı tepeden. Bi baktım agu gugu diyo, soru soruyorum bebekler konuşamaz anne diyo :)) çok kıskancak yaa, kuzuma kıyamıyorum hiç
Herkes de tetiklemiştir canım o ya ben geleni de duydum hiç bişey olmayandaBir şey merak ediyorum kızlar açılma var mı diye kontrol edildim ya 2 gün önce. Çevremden lekelenmen olabılir dıyenler oldu. Ama şükür akıntım bıle degısmedi Mesela şimdi lekelenmem olsa nişan olup olmadıgını nasıl anlarım ki Sonuçta açılma kontrolünün üstünden 2 gün geçti gelseydi şimdiye kadar gelmez miydi
evet canım bende de gelmedı ya mesela nişan gelcek olsa acaba neden muayeneden mı nişan mı onu dusunr dururm o takldı kafama:)Herkes de tetiklemiştir canım o ya ben geleni de duydum hiç bişey olmayanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?