2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benimde işyerinde son 2 günüm onun da etkisi var tabi bu ağrılarda 1 saat araç kullanıyorum yolda işe gelmek için.Sanırım evde dinlenme ile geçer diye düşünüyorum.Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim.

Aynen öyle yarına randevu aldım çünkü çok tedirgin oldum.
Birde guatr var benim İLACINI da kullanıyorum.
levotron 125 mg ve jodid 100 mg
Tekrar tahlil yaptırayım olmazsa tsh başında çok yüksekti bu yüzden bu şekilde doz verdi dahiliye doktorum.
Belkide şimdi normale bindi fazla doz da yapıyor olabilir.

Cnm ya çok geçmiş olsn ayaklarını suya falan soksan belki hafifletir kaşıntı sını hamilelikte çok zor ya Allah yardımcın olsun

Allah allah daha neler duyacaz ya Allahim tez vakitte sifani versin insallah

Biz başka ilçeye gideceğiz o yüzden hepsini hazırladım canım arkadan getirecek kimse de yok mecburuz canım
tabı canım dırekt gıderken al yanına ne zaman hangısı dogum belli olmaz bidaha inşallah yalancı sancı olmaz da gerçek sancınla gıdersın

Cnm ya çok geçmiş olsn ayaklarını suya falan soksan belki hafifletir kaşıntı sını hamilelikte çok zor ya Allah yardımcın olsun
Aynen canım soğuk su iyi geliyor bi iki saat söndürüyor kaşıntılarımı soğuk duşa giriyorum Aralık ayında titreye tireye uyumadan önce giriyorum uyanınca giriyorum günde 2-3 kez duşa atıyorum kendimi hasta olmazsam iyi

L
Aaa olemiymis..biz 2 kiziz.ve hep gunu doldurup dogmusuz :) bakalim tutacakmi

maşallah o minige:) anneme soracağım bakalım bizi ne zamn doğurmuş:)

canım masallah ❤ ben de günümün dolmasına 2gün kala dogmusum :)) çatı muayenesi falan olmck mı canım. Napıodu bebısın:) B bence91

Ay canım ya fedakar anne kayınvalide de biraz sans işi,benim annem de uyumustu horul horul zavallı kocam rezil olmuştu gidin dedim onu da kabul etmedi ,sabah da kalkıp uyuyamadım sagim olum tutuldu falan dedi :))) ben de bu kez tek eşimi istiyorum o yeter, gelirse bi de görümcen belki o da çocuklarının okulu var diye habire inşallah haftasonu olur deyip duruyor gıcık oldum sanki illa gel diyen var hayirlisi desene kadın zaten erken doğum riskinden tirsiom

Yine çok soğukta yıkanmada doğum üzeri hasta olma bide iyi geliyorsa gircen kuzum napıcaksn inşallah atlatırsın biran önce

Asla canım zamanı ne zamansa olcak inşallah allah razı olsun canımm okudum diye dönersen çok sevinirim
tamam canım aklımdasın yazacagım okuyunca. Kabede de dua yapılıyormuş toplu cuma gunu olcakmıs. Oraya da dualarına ortak yasin okuyormus burdan ısteyen aklınızda olsun arkadaşlar okumak ıstersenız❤

B bence91 bende 38.haftada doğmuşum kardeşim 7 aylık doğmak üzereyken durdurmuşlar:) annem dior belim ağrıyordu kontrolum vardı kontrole gittim 5 cm açılma varmiş 2 saatte doğurdum seni die:) inşallah benimde anneminki gibi kolay olur

Ben de korkuyorum 2 çocuklu olmaktan
bendeeee
Bgn anakucağımızı kurdum. Oğlum tavşanımı yatırabilir miyim dedi, beş dk sonra anne yatabilir miyim dedi. Sonra ninniyi açtı tepeden. Bi baktım agu gugu diyo, soru soruyorum bebekler konuşamaz anne diyo :)) çok kıskancak yaa, kuzuma kıyamıyorum hiç

Ayy duygulandim.. ) benim ilk ama.kiyamiyorum kardesi olcak cocuklara..

Bir şey merak ediyorum kızlar açılma var mı diye kontrol edildim ya 2 gün önce. Çevremden lekelenmen olabılir dıyenler oldu. Ama şükür akıntım bıle degısmedi Mesela şimdi lekelenmem olsa nişan olup olmadıgını nasıl anlarım ki Sonuçta açılma kontrolünün üstünden 2 gün geçti gelseydi şimdiye kadar gelmez miydi

Herkes de tetiklemiştir canım o ya ben geleni de duydum hiç bişey olmayanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…