2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de aynı bebeksi konuşmalar,memeden sut içicem demeler bakalim inşallah tuvaleti öğrenmişken bi de bez istiyorum demez

tabı canım dırekt gıderken al yanına ne zaman hangısı dogum belli olmaz bidaha inşallah yalancı sancı olmaz da gerçek sancınla gıdersın
Son 16 gün sezeryana ama korkum yılbaşında doğurmak sanki 38 dedi mi gelecek

Evet canim bence de simdiye kadar gelse gelirdi ayni gun. Nisan da benim ilk hamileligimde hic bir lekelenmem olmadi ben hemen anladim geldiginde boyle burnunu silersin de hafif kanli gelir ya sumuk oyle bisey cok az kanli yesilli sarimsi sünen bir akintiydi ve dr a gittigimde 4 cm acilmam vardi hic farkinda olmadan

İlkinde hani alt değiştirme giydirme beceremez diye annem gelsin demiştim şimdi sağolsun banyoda ettirir giydirir bi emziriyorum ben hepsini yapar o yüzden gerek yok aman bizde anneanne babaanne olunca böyle gıcık olmayız inşallah sanki zorla bişey istiyoruz

Ay benim 36. Haftada geldi o ama doğmadı yavru

Ay canım ya o zaman iyi takip etmek lazım Dediğinn gibi bana açılma deme Vallahi çok korkuyorum o kontrolden

Ay benim 36. Haftada geldi o ama doğmadı yavru
Benim onceki geceden garip bir agrim vardi sadece ama ben 40 haftami doldurdugum icin normaldir artik bu agrilar diye dusunmustum demekki acilma geceden baslamis sabahta geldi. Demekki degisiyor her hamilelik ayni degil ya sonucta sen gitmedinmi dr a o gelince

Benimki bu bebek çok küçük ben korkarim diye hasta bakıcılara giydirmisti eşimle hasta bakıcılar giydirdi hastanede, şimdi de öyle yıkayamaz edemez zaten artık eskisi gibi hali de yok da olsa da pek beceremez biraz korkar,simdi babam çok yardımcı sağ olsun hakkini yiyemem inşallah Allah sağlık sıhhat versin yaparız ya

Dedim iyi bebiş dedi döndük geldik =) zaten hiç sancım olmadı canım benim ve kafası kasığımın üstündeydi doğumda bile yani kanala yakın bile değildi

Ay canım ya o zaman iyi takip etmek lazım Dediğinn gibi bana açılma deme Vallahi çok korkuyorum o kontrolden
Benim bu hamilelikte ilk acilma kontrolum hani bebisimde kalp atisi dusuk diye korkutmuslardi ya o zaman gittigimde bakmisti dr canin aciyabilir dedi ben aliskin oldgum icin ikk hamilelikten biliyordum sadece derin nefes aldim ve kendimi cok rahat biraktim hic kasmadim ve hic bir acimam olmadi rahat gecmisti benimki

Kalkana kadar baksınlar da =) kalkınca bakarız inşallah

Kuzum okudun mu bilmiyorum Geçen gece acile gittim ya Doktorum yoktu haliyle başkaları yaptı ve alelacele oldu mahvoldum ama kendi Doktorum un bu kadar Can yakacağını Düşünmüyorum yani rahat olmaya çalışacağımşimdi o gece ne ile karşılaşacağını da bilmiyordum cok kötü deneyım oldu oyüzden

Dedim iyi bebiş dedi döndük geldik =) zaten hiç sancım olmadı canım benim ve kafası kasığımın üstündeydi doğumda bile yani kanala yakın bile değildi
Benimde sancim suyum muyum yoktu sadece nisan gelmisti ben tecrubesizlik korktuk gittik hastaneye demediler ki bana biraz bekle sancin gelmesini falan direk yatirdilar suniyi dayadilar maleseff 8 saat surdu . Belki kendi agrimi beklesem daha kisa surerdi. Simdi iste tecrubeliyim ya artik hemen gider miyim anca suyum kanamam olursa hemen gidicem bunlar yoksa dk tutucam 5 dk da bire duserse giderim sadece

Okudum canm takipteyim herkesi de ben ilk cati muayenemi hatirlamiyorum acidi mi acimadi mi belki de sen ilk dfa yasadigin icin ne yapman gerektigini bilmedigin icin canin bu kadar yandu ya da o dr un eli cok agirdii

Sancı ne zormuş canım benim kızımda olmamıştı dün kasılmalar la sürüne sürüne akşamı ettim Rabbim yardım etsin ne zor anne olmak..

Okudum canm takipteyim herkesi de ben ilk cati muayenemi hatirlamiyorum acidi mi acimadi mi belki de sen ilk dfa yasadigin icin ne yapman gerektigini bilmedigin icin canin bu kadar yandu ya da o dr un eli cok agirdii
ay sorma dr.uma anlatıcam durumu hemen gidınce cok elı hafıftır benmkının dıcem dha nazık ol please mafoldum gecen gece cıglık atarsam.yıne esım de kötu olur duyucak ister istemez

Benimkini de öyle görünce 10 yaşadığımdan birini söylüyorum adama devamlı kasılıyorum kasıklarım ağrıyor desem adamın rengi atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…