- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
ah kasılma neyse de geece attıgım cıglıklklar kv.ler duymus yıne azonce sordu nasılsın dıye dedım kesıyolardı bıyerlerımı sankı gece yıne olmasından korkuyorumSancı ne zormuş canım benim kızımda olmamıştı dün kasılmalar la sürüne sürüne akşamı ettim Rabbim yardım etsin ne zor anne olmak..
Amin canım maşallah size nasılsın ağrın varmi spinal oldu dimiNeü
Gunaydın ❣Cok guzel bır duygu ya kucagımda olması Allahım sglıcakla sızede kcaklamayı nasıp etsın ❣
Aynen canim ya zor onlar icinde yaniay sorma dr.uma anlatıcam durumu hemen gidınce cok elı hafıftır benmkının dıcem dha nazık ol please mafoldum gecen gececıglık atarsam.yıne esım de kötu olur duyucak ister istemez
Amin canım bide son zamanlarda araba kullanmayın diyolar böyle sancı falan girebilir birden diye imkanın varsa sende kullanmamaya çalış bencebenimde işyerinde son 2 günüm onun da etkisi var tabi bu ağrılarda 1 saat araç kullanıyorum yolda işe gelmek için.Sanırım evde dinlenme ile geçer diye düşünüyorum.Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim.
Aynen ben söylemem diye kendi gelip bakıyor zaten artık:)Benimkini de öyle görünce 10 yaşadığımdan birini söylüyorum adama devamlı kasılıyorum kasıklarım ağrıyor desem adamın rengi atıyor
Maşallah pasama sağlıkla gelsin seninle günümüz aynı seninde Ocak başı gelir hayırlısı ile kuzun@zet193 A anneveoglusu @bsebse ve hepinize teşekkür ederimbizim minik 2.959 gr olmuş boyu da 48 cm. Annemin bizi dogururkenki zamanlamasini sordu doktorum anneyle kizin benzer oluyormus. muhtemelen senin de 3 hafta sonra doğum olacak dedi. bi problem görmediği için aşağıdan muayene etmedi bosuna korkutmusum kendimi :) Simdilik beklemeye devamm herkese saglikli dogumlar diliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım az kaldı senin kuzuya kavusmanagünaydın... ben de merak içindeyim canım. Cuma günü dr.un vereceği kararı ıple çekıyorum
Aldılar canım halıyı. Maalesef öyle kimden ne koparırlarsa artık.. şunu anladım ki bundan sahiplerinin hiç haberi yok çalışanlar kendi aralarında işi tutturmuşlar
Canım safra tahlilinin çıkmasını bekliyorum o da uzun sürüyormuş ya 24 saate çıkar demişlerdi 24 saat oldu ama çıkmadı daha, o çıksın hemen doktorun yanına gideceğim, Allah duşmanıma vermesin kızlar öyle bir kaşınıyorum ki gören uyuz olmuş sanır yanıma yanaşmaz tövbe tövbe :) göz kapaklarıma tırnak içlerime kadar kaşınıyorum ayak topuklarımı artık kesmeyi falan düşündüm dün gece rahatlatmıyor hiç bişiy 2 elim var tüm vücudumu kaşıma resmen yetmiyor bir yandan eşimde kaşıyor nasıl bi hastalıkmış anlamadım gitti bütün bacaklarım kollarım yara
Tüm yazdıklarin bende mevcut arkadaşım zor geciyor günler rabbim güç versin çok şükür bu günlere geldik az kaldı kavuşmayaMerhaba kızlar ,bu haftalarda çarpıntı yaşayan var mı ?
3 gündür bu çarpıntı olayından çok fenayım.
Zaten yüreyemiyorum doğrulamıyorum bacak arası kemiklerim sızlıyor resmen
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Geldi cok şükür teyzesi sutumuz gündüz hep uyuyup gece emip duruyoruz gerci ağırlastinızda uyumak zor bende son zamanlar aşırı uykusuzluk çekiyordum neyseki son haftalarınız rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 3 ocaga ne kaldi insallah onceden gelmeye kalkmaz benim beklenen tarih 7 ocakti 10 aralıkta doğdu sıpam en güzeli tam vaktinde dogmaları en azından gelişimlerini tamamlamış oluyorlarGeçmiş olsun pasama sütun geldimi canım
Gece uykusu bitti ağrı ve bebek hareketleri nedeniyle zor oluyor uyumak
Ben iyiyim genel olarak ama kasık aşağı bölge ve bel ağrısı zorluyor az kaldı 3 Ocak sezeryan tarihi oldu
Bende eşimi istiyorum tek hastanede bakalımHehe herşeyi hazırlasakta illa stres oluyor demek benim ilkinde annem vardı triplenip durdu hastane yemekleri kötüymüş hiç uyumamış yorulmuş bir gece kaldık halbuki ben 24 saat uyumadım o kaç kez yattı beğendiremedik o yüzden bu sefer eşimi yalnız götüreceğim kimsenin tribini çekemem zaten hala eve bile gelmedi 2 haftam kaldı doğuma =(
Sağol kuzum nasıl geçsin bi sarılık olduk bir gün yattık cıktık şimdi yakın takipteyiz 2 güne bir gidiyoruz ilk 4 gün sütüm gelmedi bebegim mamayı red etti resmen açlıktan sarılık oldu şükür sütüm geldi şimdi tam bir süt bağımlısı verdiği kiloları almaya başladı sende durumlar nasıl@Jane Austen @ahhaDido44 @Bismilhayrun @Hb0216 @cibi35 @cnmsncnm gunaydın kızlar tekrar gözünüz aydın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ❣
Aradım hastaneyi de akşam 6 da çıkacak dediler yaOkurken o kadar üzüldüm ki çok geçmiş olsun canım çıktı mı sonuçların rabbim tez zamanda şifa versin inşallah yavrunla da kavuşmaya az kaldı sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Allah şifalar versin. Kaşıntı derdinden hasta olacaksın inşallah çabuk sonuçların çıkar da tedavi başlanır sende bebeğine kavuşursun. Dualarımız seninleAynen canım soğuk su iyi geliyor bi iki saat söndürüyor kaşıntılarımı soğuk duşa giriyorum Aralık ayında titreye tireyeuyumadan önce giriyorum uyanınca giriyorum günde 2-3 kez duşa atıyorum kendimi hasta olmazsam iyi
Rabbim hepimize kolaylık versin ....Tüm yazdıklarin bende mevcut arkadaşım zor geciyor günler rabbim güç versin çok şükür bu günlere geldik az kaldı kavuşmaya
Canım çalışabilir raporu aldım normalde haftaya salıya kadar çalışmalıyım.Amin canım bide son zamanlarda araba kullanmayın diyolar böyle sancı falan girebilir birden diye imkanın varsa sende kullanmamaya çalış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?