2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sancı ne zormuş canım benim kızımda olmamıştı dün kasılmalar la sürüne sürüne akşamı ettim Rabbim yardım etsin ne zor anne olmak..
ah kasılma neyse de geece attıgım cıglıklklar kv.ler duymus yıne azonce sordu nasılsın dıye dedım kesıyolardı bıyerlerımı sankı gece yıne olmasından korkuyorum

Amin canım bide son zamanlarda araba kullanmayın diyolar böyle sancı falan girebilir birden diye imkanın varsa sende kullanmamaya çalış bence

Maşallah pasama sağlıkla gelsin seninle günümüz aynı seninde Ocak başı gelir hayırlısı ile kuzun

Aldılar canım halıyı. Maalesef öyle kimden ne koparırlarsa artık.. şunu anladım ki bundan sahiplerinin hiç haberi yok çalışanlar kendi aralarında işi tutturmuşlar

Çalışanlarını uyarmalari veya önlem almaları gerek birde bunlar evlerine ekmek götürüyor
Halin geldiğinde içine siber inşallah

Evde olmak nasıl

Okurken o kadar üzüldüm ki çok geçmiş olsun canım çıktı mı sonuçların rabbim tez zamanda şifa versin inşallah yavrunla da kavuşmaya az kaldı sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah

Tüm yazdıklarin bende mevcut arkadaşım zor geciyor günler rabbim güç versin çok şükür bu günlere geldik az kaldı kavuşmaya

Geldi cok şükür teyzesi sutumuz gündüz hep uyuyup gece emip duruyoruz gerci ağırlastinızda uyumak zor bende son zamanlar aşırı uykusuzluk çekiyordum neyseki son haftalarınız rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 3 ocaga ne kaldi insallah onceden gelmeye kalkmaz benim beklenen tarih 7 ocakti 10 aralıkta doğdu sıpam en güzeli tam vaktinde dogmaları en azından gelişimlerini tamamlamış oluyorlar

Bende eşimi istiyorum tek hastanede bakalım

@Jane Austen @ahha Dido44 @Bismilhayrun @Hb0216 @cibi35 @cnmsncnm gunaydın kızlar tekrar gözünüz aydın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ❣
Sağol kuzum nasıl geçsin bi sarılık olduk bir gün yattık cıktık şimdi yakın takipteyiz 2 güne bir gidiyoruz ilk 4 gün sütüm gelmedi bebegim mamayı red etti resmen açlıktan sarılık oldu şükür sütüm geldi şimdi tam bir süt bağımlısı verdiği kiloları almaya başladı sende durumlar nasıl

Okurken o kadar üzüldüm ki çok geçmiş olsun canım çıktı mı sonuçların rabbim tez zamanda şifa versin inşallah yavrunla da kavuşmaya az kaldı sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Aradım hastaneyi de akşam 6 da çıkacak dediler ya bugünde gösteremeyeceğiz doktora

Allah şifalar versin. Kaşıntı derdinden hasta olacaksın inşallah çabuk sonuçların çıkar da tedavi başlanır sende bebeğine kavuşursun. Dualarımız seninle

Amin canım bide son zamanlarda araba kullanmayın diyolar böyle sancı falan girebilir birden diye imkanın varsa sende kullanmamaya çalış bence
Canım çalışabilir raporu aldım normalde haftaya salıya kadar çalışmalıyım.
Fakat içerde senelik var ve bu hafta kısmet olursa cuma gününe kadar çalışıp inşallah dayanabilirim.
Çünkü cidden yol rabbim affetsin işkence gibi geliyor.
Yarın doktoruma tekrar soracağım şu bebişin durumunu bir öğreneyim rahatlarım ya ..

Ya kızlar bişey sorcam kasık ağrım hep vardı ama demin daha farklı yırtıcı bi ağrı oldu elimi karnıma attım midemin orası boşalmış sanki elim içeri baya rahat gidiyo oğluşum normalde hep yukarda dururdu ayakları ya midemde ya kaburgalarımda dayalı olurdu acaba kanala girme böyle mi oluyo ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…