2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir de arkadaslar demeyi unuttum size. Biz fiyatlandirma bölümü ile bi konuşalım diye gittik. Yilbasindan sora fiyatlar yenileniyormus. Surekli muayenemiz orda oldugu için ve de insallah ocak doğumu olacagi için fiyati sabitleme notu dustuler. Sizin de aklinizda olsun gidince bi konusun

Kız benimki de gerçekte normal diyor ya. E ne diye soruyosun ozaman diyesim geliyor
Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
allah yardımcın olsun canım, şükür büyüdü maşallah hiç üzülme

canım ben sordum bunu, kafa büyüklüğü Doğumu zorlamaz. Çünkü iç içe geçer dedi, asıl sıkıntı omuz genişliğinde olur dedi

kuzum her gece ama hergece aynı saatlerde yasıyorum yıne cığlıkçığlıgayım yarımsaattir kanala gırdıgı ıcınndendı acılde. seenın de buyüzden bence ınanılmaz bır acı dımı?

Benim esimde diş hekimi canım ağrı olduğunda normal geçecek diyor , tuzlu su ile gargara yaptırıyor, geçenlerde kötü oldum karanfilli birşeyler yaptı iyi geldi. Bende ilaç alsin işlem yapsın hemen ağrıyı geçirsin diye bekleyip sitem ediyorum birşey olunca , sanki alet edatiyla dolaşıyor da :)
Bende önceden işlem yaptirmistim iyi oldu pek sorun yaşamadım çok şükür, dişlerim problemli çünkü çabucak ağrı yapıyor

3 erkek
7 yas arası 1le 2nin 2 yle 3 de 6 olcak .
Bende iki yeter diyodum ama spiralle oldu çıkarınca düştü .bi soneaki ay tekrar.dedim nasipte varmış demekki bi çocuk daha.Biz ne plan yapsak bazı şeyler nasip kısmet.
Şimdi de baglatmayı düşünüyorum sezeryan olmuşken hazır.

Yüklemede normal çıkmıştı şekerim ama belki şimdi yüksektir.yediklerime dikkat edeyim bakalım ben de.sagol canım.

Ben de yediklerime dikkat etmeyi düşündüm ne olur ne olmaz.cok sağol canım.

Çok ciddi bir durum olsa doktor söylerdi herhalde diye düşünüyorum.simdilik yediklerime dikkat edecem canım.cok sağol.

Ay içimi rahatlattin canım çok sağol.insallah benim de sebepsizdir.

Benim 30.haftadan beri baş aşağı pozisyonda zaten,ben de normal olsun çok istiyordum ama kilodan dolayı sezeryan olacak galiba.gobek çevresi ve baş çevresi de önde gidiyor.ciger gelişimi nasıl bilmiyorum.doktor erken doğum olur falan demedi.bi sıkıntı olmazsa 39.haftada sezeryan olur dedi sadece.

Me guzel seyler dusunmusunuz benim
Kalbim mi cok kotu ki ben hep yurucek halim bile olmucak be fotografi ustume bile ayaklanana kadar birsey giymek istemiyorum
Pijamalarıda en rahatindan aldim sanki olecek modundayim masallah millet sanki bebek dogunca sagliga kavusacak ben hastalanacakmisim gibi bir hazirlik dusunmedim

Ay sonunu bekliyim diyodum çünkü gelcek kontrole çatına bakalım demişti oda doğumu tetiklerse diye korkuyorum eşim askere gitti şuan o gelmeden doğmasın diye dua ediyorum
Çatıya bakmak doğumu tetiklemez canım hatta alakası bile yok. Sen en kısa zamanda git ay sonu geç olur

Aman 1. Ler ilk göz ağrısı 2.lerde el bebek gül bebek oluyor. El kadar cocuklara abi abla oldun misyonu yükleniyor. 2. Hep şanslı o yuzden :))

Kızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda

Nasipte varsa olur tabi canım sağlıkla hayirla gelsin aralarındaki yaş farkı epey varmış maşallah ben de büyük konuşmak istemem Allah ol derse ikiyoe çünkü bisey engel olamaz

Aman 1. Ler ilk göz ağrısı 2.lerde el bebek gül bebek oluyor. El kadar cocuklara abi abla oldun misyonu yükleniyor. 2. Hep şanslı o yuzden :))
Oy ben ilk paşama kiyamammm :)) bakalim görücez bizim dikkatli davranmamız gerek arada denge kurabilmek için inşallah sağlıklı bir şekilde idare edebiliriz

Canim ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum ama inan böylesi demek ki daha hayırlı sağlıkla gelsin sen iyi ol önemli olan bu eni sonu gelecekti bal kızın biraz erken oldu karnın da değil mis kokusuyla koynunda olacak inşallah dualarımız senle ve prensesinle

Hep erken gelsin istedim bir an evvel kavuşalım istedim ama cidden dua saatine geldiğini anlayamamışım :)) sağlıkla doğsun başka bişiy istemiyorum, Güneş’im doğuyor buz gibi Aralık ayında sıcacık yapacak evimizi, inşaallah kuvöze falan gerek kalmaz da rahatça geliriz 2 gun sonra evimize

Allah yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza alın minnoşu inşallah, artık kavuşma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…