- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Kızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda[/QUOTE
Allahim saglicakla kavustursun ignenin cok faydasi oluyo canm benim kuzum 35 5 ďe dogdu kuveze girmedi sukur 2 kilo minicik bi gorsen simdi yani basimda misil misil uyuyo Allahm herkese tattirsin ins
Bakalım canım en azından şu üç hafta daha dikkat edebilsem yediklerime ondan sonra doğum olur herhalde .beni ne bekliyor. Ok merak ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normalde olsa sezeryanda olsa doğum kolay bişeymis gibi gelmiyor bana .korkuyorum.canım ben sordum bunu, kafa büyüklüğü Doğumu zorlamaz. Çünkü iç içe geçer dedi, asıl sıkıntı omuz genişliğinde olur dedi
Belli değil canım doktor takip edeceğim duruma göre karar vereceğiz dedi.ama ultrasonla bakarken catin geniş dedi.Allahim hayırlı olanı nasip etsin hepimize.Maşallah seninkine de az kalmış. En son kontrolde çatı muayenesi yaptı doktorum. Normal doğuma müsait dedi. Ben de normal istiyordum. Doktorla öyle karar verdik. Bi aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin doğum şekli belli mi canım
Aaa oturup ciddi ciddi ağlayacağım karışımı yaptım evde zencefil yoktu o hariç canım geçen bi veliyi aradım boğaz enfeksiyonu Geçiriyorum dedi öyleyken yerli malı yapıldı oraya geldi dibimde durdu aman Allahım iki gündür yatıyordum bu gece bi kalktım boğazım minnacık kalmış yara acısı aaa çok üzüldüm çocuğumun doğmasına 15 gün var =(Çatıya bakmak doğumu tetiklemez canım hatta alakası bile yok. Sen en kısa zamanda git ay sonu geç olur
Belli değil canım doktor takip edeceğim duruma göre karar vereceğiz dedi.ama ultrasonla bakarken catin geniş dedi.Allahim hayırlı olanı nasip etsin hepimize.
Bizim ki yaklasik 26.haftadan beri bas asagida canim, hap ve igne kullaniordum gecen ctesiye kdr. Hala da bas gelis sekilde duruyor:) anlatir diye dusunuorum sana da dogumla ilgili haftalik muayeneye donecek senin de buyuk ihtimal
Hahaha Aynen :)) eş olunca prosedürün değişmesi gerekiyormuş gibi :)) bende diş eti kanaması da çok oldu başta normalde hiç olmazdı o da beklenen bişeymiş. Kanama ve arada sızlamalar dışında bi sıkıntım olmadı benim deBenim esimde diş hekimi canım ağrı olduğunda normal geçecek diyor , tuzlu su ile gargara yaptırıyor, geçenlerde kötü oldum karanfilli birşeyler yaptı iyi geldi. Bende ilaç alsin işlem yapsın hemen ağrıyı geçirsin diye bekleyip sitem ediyorum birşey olunca , sanki alet edatiyla dolaşıyor da :)
Bende önceden işlem yaptirmistim iyi oldu pek sorun yaşamadım çok şükür, dişlerim problemli çünkü çabucak ağrı yapıyor
Evet eşim zaten sıkılmadın mı adama soru sormaktan sen bana sor ben sana normal derim diyorKız benimki de gerçekte normal diyor ya. E ne diye soruyosun ozaman diyesim geliyor
allah yardımcın olsun canım, şükür büyüdü maşallah hiç üzülme
Aynen öyle.asla bidaha düşünmüyorum dediğim ay meger zaten hamileymişim:)) hemde spiralle :))Nasipte varsa olur tabi canım sağlıkla hayirla gelsin aralarındaki yaş farkı epey varmış maşallah ben de büyük konuşmak istemem Allah ol derse ikiyoe çünkü bisey engel olamaz
Allahım ağlıcamKızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda
Ah canım ya nasıl da bulaşmış hemen zaten hassassız karşımızdaki insanların düşünmesi lazım bunu gerçekten çok geçmiş olsunAaa oturup ciddi ciddi ağlayacağım karışımı yaptım evde zencefil yoktu o hariç canım geçen bi veliyi aradım boğaz enfeksiyonu Geçiriyorum dedi öyleyken yerli malı yapıldı oraya geldi dibimde durdu aman Allahım iki gündür yatıyordum bu gece bi kalktım boğazım minnacık kalmış yara acısı aaa çok üzüldüm çocuğumun doğmasına 15 gün var =(
Ablamlardan ve çevremden gördüğüm kadarıyla küçük çocukların aksine genelde İlk çocuk büyükse daha zor oluyor gerçekten bilinçli oluyor mesela Kapı komşumun 1 yaşında bebeği kız, ilk kızı 2. Sınıfa gidiyor Bir haftadır bebeği hasta diye stresten bebekle daha çok ilgileniyorlar diye o da ateşleniyor annesi onunla ilgilensin diye sürekli okuldan Alın Beni diyor türlü türlü bahaneler yapıyor öğretmenleri arattırıyor ve akıllı sessiz sakin bir kızdır Ama mantıklı düşününce 3,4 yaşındaysa İlk çocuk o kadar derin şeyler yapabileceğini sanmıyorum ancak anne bana sarıl babam bana sarıl falan diyebilir minik kıskançlıklar yapabilir yani Tabii ki onlar da çok farklı oluyor ama sanırım ilk çocuğun küçük olması aradaki yaş farkının az olması daha mantıklı sadece hastalık yönünden değil birçok yönden yani ben çok korktum onları görünce öyle Dün acayip kıskanılıyor. ama ikinci çocukta aynı oluyormuş kızlar çevremden hep bunları duydum ben de ayrılmıyor sevgileri diyorlarOy ben ilk paşama kiyamammm :)) bakalim görücez bizim dikkatli davranmamız gerek arada denge kurabilmek için inşallah sağlıklı bir şekilde idare edebiliriz
sağlıkla kucağına alacaksın inşallah arkadaşım dualarımızdasınızKızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda
Günaydıın, birazcık daha sabret çok az kaldıGünaydın kızlarrr ❣ artık gerçekten sabırsızlanıyorum her sabah ağlamaklı uyanıyorum kızıma kavuşmak istiyorum artık
Benim eltim 3. Yü doğurdu ilki 3 yaşında ikincisi 2 yaşındayken. İlki çok kıskanmıyordu alışmıştı hatta yardım ediyordu annesine o yaştan ama ikinci çocuk kardeşine zarar veriyordu itiyordu seviyormuş gibi yapıp çimdikliyordu filan. Büyük çocuğun küçük olması da zor bişey bence çünkü hiç laftan anlamıyorlarAblamlardan ve çevremden gördüğüm kadarıyla küçük çocukların aksine genelde İlk çocuk büyükse daha zor oluyor gerçekten bilinçli oluyor mesela Kapı komşumun 1 yaşında bebeği kız, ilk kızı 2. Sınıfa gidiyor Bir haftadır bebeği hasta diye stresten bebekle daha çok ilgileniyorlar diye o da ateşleniyor annesi onunla ilgilensin diye sürekli okuldan Alın Beni diyor türlü türlü bahaneler yapıyor öğretmenleri arattırıyor ve akıllı sessiz sakin bir kızdır Ama mantıklı düşününce 3,4 yaşındaysa İlk çocuk o kadar derin şeyler yapabileceğini sanmıyorum ancak anne bana sarıl babam bana sarıl falan diyebilir minik kıskançlıklar yapabilir yani Tabii ki onlar da çok farklı oluyor ama sanırım ilk çocuğun küçük olması aradaki yaş farkının az olması daha mantıklı sadece hastalık yönünden değil birçok yönden yani ben çok korktum onları görünce öyle Dün acayip kıskanılıyor. ama ikinci çocukta aynı oluyormuş kızlar çevremden hep bunları duydum ben de ayrılmıyor sevgileri diyorlar
Yani değil mi Çok Azıcık daha kaldı hepimiz için hala sezaryen istemiyorum ama yarın Doktor derse daha az kalmış olacak hayırlısıyla atlatalım şu günleri de canım yaa bu Sayfalar bu kadar Dolmasınn artık bebişlerimiz ile ilgilenelim❤Günaydıın, birazcık daha sabret çok az kaldı
Evet haklısın ben debir an önce doğsun da sarılayım koklayayım istiyorum bütün gün karnıma konuşuyorum :) sen yine bizden öndesin benim daha görünen 3 haftam var önümdeYani değil mi Çok Azıcık daha kaldı hepimiz için hala sezaryen istemiyorum ama yarın Doktor derse daha az kalmış olacak hayırlısıyla atlatalım şu günleri de canım yaa bu Sayfalar bu kadar Dolmasınn artık bebişlerimiz ile ilgilenelim❤
Ay doğru diyorsun canım şans işi vallahi 89 lu bir arkadaş var Boyu kadar kızı var yani şu an 12 13 yaşında bir buçuk yaşında da oğlu var görsen kız da boylu poslu bakıcı gibi bütün gün kardeşinin peşinde A dedim ne güzel ben de senin gibi yapayım bari. ne rahat:)Benim eltim 3. Yü doğurdu ilki 3 yaşında ikincisi 2 yaşındayken. İlki çok kıskanmıyordu alışmıştı hatta yardım ediyordu annesine o yaştan ama ikinci çocuk kardeşine zarar veriyordu itiyordu seviyormuş gibi yapıp çimdikliyordu filan. Büyük çocuğun küçük olması da zor bişey bence çünkü hiç laftan anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?