2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Doktorum suyu azalmış yarın alalım dedi. Yarın sabah 7 de yatışım yapılcak. Dua edin bana olur mu. Çok stres yaptım ve çok gerginim niyw böyle oldum bilmiyorum sezaryen tecrübesi olan anneler süreç nasıl oluyor sonrası çok zor oluyormu ? Bunları dğşünmekten duramıyorum.

Dün boyattım canım. Yüzüme renk geldi gibi hissediyorum :) Hamilelikte bu 3. boyayışım. doktorumdan 5. ayda onay alarak boyamıştım ilk
Boya işine cok taktım kafayı nedense cok vicdan yapiyorum. Hamilelik boyunca şampuan dan sabuna makyaj malzemelerine kdr her seye cok dikkat ettim azami özen gosterdim. Kuaförüm organic color systems kullaniyomus cok bilmiyorum o yuzden panikledim sanirim

Kuzum bizim doktorda 32.haftada magnezyum kesti kana devam edecegiz dedi asiri kaslarim tutuluyor agzimi acamiyorum bazen parmaklar takiliyor boynum oyle napsam bilemedim yuruyemiyorum bacaklar felc olacakmis gibi takiliyor :-(

Kizlar selam... Dogum yapanlar ilk sayfada yazıyor mu acaba? Bizim bebis minnak olacak sanırım. Doktor 2 Ocakta kontrole çağırdı. Daha var galiba bizim doğuma:)

Allah saglıvakla kucaklamayı nasıp etsın csnım korkulacak bısey yok ıll gun bıraz zor oluyor yuruyup gazını cıkarınca gecıyor ❣

Canım korkma. Iyi ya da kötü herkesin vücudu farkli. Benim sezeryan deneyimim öyle kötü değildi mesela. Hatta rahattim çok. Çantana bol bol nescafe koy, bitter çikolata koy. Anestezinin etkisini ne kadar çabuk atarsan o kadar rahat olursun. Ben hastaneye su ısıtıcı almayı bile düşünüyorum sürekli iceyim diye. Simdiden gözünüz aydin. Insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:)

Organic color system kullaniyomus kuaforum. Zaten azami dikkat ettim hamilelik süresince ama artık dayanamıyorum dogum sonrasi zaten hic boyayamam kendimi salmış gibi hissediyorum
Ben de çok kötü hissediyordum kendimi geçen hafta biraz saçımı kestirdim o bile nasıl iyi geldi o yüzden anlıyorum.. bu aşamalarda artık ilaç bile verebiliyor doktorlar bence sıkıntı yaratmaz

Organic color system kullaniyomus kuaforum. Zaten azami dikkat ettim hamilelik süresince ama artık dayanamıyorum dogum sonrasi zaten hic boyayamam kendimi salmış gibi hissediyorum
Ben de çok kötü hissediyordum kendimi geçen hafta biraz saçımı kestirdim o bile nasıl iyi geldi o yüzden anlıyorum.. bu aşamalarda artık ilaç bile verebiliyor doktorlar bence sıkıntı yaratmaz

Insallah saglicakla kavusursun yavruna stres yapma diyecem olmuyor malesef ben daha once genel anestezi ile sezeryan oldum benim icin surec rahatti 2.3. Gun daha rahattim herkesin bünyesine göre degisir bence o

9 ay bi sınava hazırlanıyormuşuz gibi oluyor gergin olman normal bence :) şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinle

Reactions: Otb
Canim daha once suyu hakkinda birsey demislermiydi suyla alakali sen fark ettin mi suyun mu gelmisti

Reactions: Otb
Bende iki sezeryanımda tek yasadığım sorun omuz agrısı o agrı olmasa sanki hiç doğum yapmamış gibiyim.
Gecen okudum nesacafe ve cikolota iyi geliyomuş diye .bende kıyafetten ondan bundan çok bu ikiliyi unutmatım diyodum:))
Banada bi faydası olurmu gercekten .yada emzirdiğimiz için ters bi etkisi

Hamilelikte perma ve röfle gibi çok kimyasallı işlemleri önermiyor doktorlar canım. Onun dışında standart renklerde çok aşırı amonyak içermeyen boyalar kullanılabilirmiş doktorum demişti. İçinin rahat etmesi için kuaförünün kullandığı boyanın içeriğini araştırıp boyatabilirsin bence

Valla herkes arka arkaya doğuruyo ne güzel.
Korlulcak hiçbişey yok uyyosun uyanıyosun doğum olmuş:))) boş yere strese sokuyoz yinede kendimizi.sen rahat ol.

Estağfurullah canım hem kanala girdiği için hemde doğum kilosuna boyuna ulaşmış dedi hatta brnde biraz daha kalsa dedim kendini yorarsan sancın başlar dedi. İkinci doğumum ayrıca tüp bebek olduğu için sezeryan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…