2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤ aniden karar verilince stres oldun tabii ama yarın bebeğini kucağına alınca hepsi bitecek inşallah

Reactions: Otb
Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyor çünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular

Haa anladım teşekkür ederim cevap için :)

Sağol canım benim darısı başına ben ikizlerle aynı kısır döngüdeyim :) emzir alt al bşyler atıştır süt olsun diye emzir alt al... böyle devam ediyor işte :))) bir de ablamızın tripleri var ne yazık ki zorlanıyorum bu kadar zorlayacağını hiç düşünmemiştim çünkü benim kızım çok sakin ve akıllı bir çocuktu ama kardeşler gelince işler değişti biraz bazen öyle bir hale geliyorum ki oturup ağlayasım geliyor inşallah atlatırız sağlıkla bu süreci de

Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyor çünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular
Bende bilmiyorum ki .gecen sezeryan sonrası boyun agrısı diye arastırırken nette okudum.öncesinde uygulayan varsa yazar inşallah.çünkü bende boyun omuz agrısı sezeryandan daha zor.

merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzel doğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı

Amin inşallah.hayırlı olsun.
İlki sezeryanmıydı sanki öyle hatırşıyorum karıştırmıyosam.normalmi düşünüyosun

Bundan sonrada burdan devam ederler de bizede tecrübe olur :))))
Canım ne yalan söyleyim aralık annelerini takip edeyim dedim ama adapte olamadım fırsat buldukça buralardayım daha :)
Canım maşallah size hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de bir hafta önce sonra çokta önemli değil kilosu da çok güzel paşanın Allah nazardan saklasın benim kızlar minicik bir görsen kızım oyuncak bebeklerini yanına koyuyor oyuncak bebekler daha büyük :)

11. Annemiz ve bebiş geliyor hayırlı olsun canım korkma bebeğine kavusacaksin Dr seninle konuşarak yapıyor sezeryani belden uyuşturma için igne olacaksın sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Dr bana 6 saat sonra yürüyüş yapacaksın dedi gaz çıkarma sorunun olmazsa bir gün sonra taburcu olursun dedi

Maşallah ay beraber doğuracağız derken sizin yaklaştıkça yaklaştı canım bildiğin bir hafta mı kaldı ne kadar heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah

Canım senin iki kuzu büyüdü gobuste normal birde erken dogdular zamanla toplarlar sen merak etme

Kıskançlık illaki olacak büyüklerde emin ol zamanla bunları da aşacağız sen ablaya kızım sen yanlarında durmazsan uyumuyorlar bak sen gelince guluyorlar diyerek bebekler ile onu yakınlaştırma yollarını dene çocukta haklı bir değil iki bebek geldi eve birden

Senin bebisler ne zaman doğmuştu canim

Hadi bakalim hayirlisi olsun masallah bebisine

Maaşallah barikallah kuzucuğa ay çok heyecanlı hadi hayırlısı sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…