İnşallah canım.Anladım canım az kalmis sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Doktorum suyu azalmış yarın alalım dedi. Yarın sabah 7 de yatışım yapılcak. Dua edin bana olur mu. Çok stres yaptım ve çok gerginim niyw böyle oldum bilmiyorumsezaryen tecrübesi olan anneler süreç nasıl oluyor sonrası çok zor oluyormu ? Bunları dğşünmekten duramıyorum.
Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyorBende iki sezeryanımda tek yasadığım sorun omuz agrısı o agrı olmasa sanki hiç doğum yapmamış gibiyim.
Gecen okudum nesacafe ve cikolota iyi geliyomuş diye .bende kıyafetten ondan bundan çok bu ikiliyi unutmatım diyodum:))
Banada bi faydası olurmu gercekten .yada emzirdiğimiz için ters bi etkisi
Haa anladım teşekkür ederim cevap için :)Estağfurullah canım hem kanala girdiği için hemde doğum kilosuna boyuna ulaşmış dedi hatta brnde biraz daha kalsa dedim kendini yorarsan sancın başlar dedi. İkinci doğumum ayrıca tüp bebek olduğu için sezeryan canım.
Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Minnak oluşuna takılma. Minnaklar daha çabuk büyüyor.Yer varsa yarın yoksa cuma sabahtan sezeryenle bebeği alacaklar kızlar, yeniden tahlil yapıldı dün 460 çıkan sonuç Bugün 650 ye çıkmış hiç şansımız yokmuş
Sağol canım benim darısı başına ben ikizlerle aynı kısır döngüdeyim :) emzir alt al bşyler atıştır süt olsun diye emzir alt al... böyle devam ediyor işte :))) bir de ablamızın tripleri var ne yazık ki zorlanıyorumJane Austen ahha Dido44 Bismilhayrun @Hb0216 @cibi35 @cnmsncnm gunaydın kızlar tekrar gözünüz aydın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ❣
Bende bilmiyorum ki .gecen sezeryan sonrası boyun agrısı diye arastırırken nette okudum.öncesinde uygulayan varsa yazar inşallah.çünkü bende boyun omuz agrısı sezeryandan daha zor.Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyorçünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular
Bundan sonrada burdan devam ederler de bizede tecrübe olur :))))Ne kadar çok Doğum yapan arkadaş olmuş herkese hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ocak bebekleri hep aceleci çıktı Aralık'ta geldiler hep :)
Amin inşallah.hayırlı olsun.merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Allah razı olsun canım yok ikinci evladim ikinci oğluşum geliyor Allahin izniyleAmin inşallah.hayırlı olsun.
İlki sezeryanmıydı sanki öyle hatırşıyorum karıştırmıyosam.normalmi düşünüyosun
Canım ne yalan söyleyim aralık annelerini takip edeyim dedim ama adapte olamadım fırsat buldukça buralardayım daha :)Bundan sonrada burdan devam ederler de bizede tecrübe olur :))))
Canım maşallah size hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de bir hafta önce sonra çokta önemli değil kilosu da çok güzel paşanın Allah nazardan saklasın benim kızlar minicik bir görsen kızım oyuncak bebeklerini yanına koyuyor oyuncak bebekler daha büyük :)merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
11. Annemiz ve bebiş geliyor hayırlı olsun canım korkma bebeğine kavusacaksin Dr seninle konuşarak yapıyor sezeryani belden uyuşturma için igne olacaksın sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Dr bana 6 saat sonra yürüyüş yapacaksın dedi gaz çıkarma sorunun olmazsa bir gün sonra taburcu olursun dediKızlar kontrolüm vardı bugün. Doktorum suyu azalmış yarın alalım dedi. Yarın sabah 7 de yatışım yapılcak. Dua edin bana olur mu. Çok stres yaptım ve çok gerginim niyw böyle oldum bilmiyorumsezaryen tecrübesi olan anneler süreç nasıl oluyor sonrası çok zor oluyormu ? Bunları dğşünmekten duramıyorum.
Maşallah ay beraber doğuracağız derken sizin yaklaştıkça yaklaştı canım bildiğin bir hafta mı kaldı ne kadar heyecanlı sağlıkla gelsin inşallahmerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Canım senin iki kuzu büyüdü gobuste normal birde erken dogdular zamanla toplarlar sen merak etmeCanım ne yalan söyleyim aralık annelerini takip edeyim dedim ama adapte olamadım fırsat buldukça buralardayım daha :)
Canım maşallah size hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de bir hafta önce sonra çokta önemli değil kilosu da çok güzel paşanın Allah nazardan saklasın benim kızlar minicik bir görsen kızım oyuncak bebeklerini yanına koyuyor oyuncak bebekler daha büyük :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun masallah bebisinemerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Maaşallah barikallah kuzucuğa ay çok heyecanlı hadi hayırlısı sağlıkla inşallahmerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?