Günü gayet iyi sağlıkla gelsin çabucak iyileşip minnakın la güzel vakit geçir inşallahKızlar kontrolüm vardı bugün. Doktorum suyu azalmış yarın alalım dedi. Yarın sabah 7 de yatışım yapılcak. Dua edin bana olur mu. Çok stres yaptım ve çok gerginim niyw böyle oldum bilmiyorumsezaryen tecrübesi olan anneler süreç nasıl oluyor sonrası çok zor oluyormu ? Bunları dğşünmekten duramıyorum.
aynen canım ben bir anan kucağı alcam salona yada onun yerine kanguru mu alsam die merak ettim. Görümceme aldırcam onu da bugüne dek 1iğne görmedik yine eşimin ailesinden malumÇok hızli gönderiyorlar çikolatayı yanında hediyeleriyle ben çok beğendim :)
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Günler azaldıkça heyecan da artıyor ben de.merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Kızlar ilk sezaryen den sonra benden doktorum sabaha kadar sade nescafe icip bitter çikolata yememi istedi icebildigin kadar iç dedi zaten ilk gün bebeği çok fazla emziremiyorsun ki ben o sayede narkozdan çok etkilenmedim şükür şimdi de yine hastane çantamda bulundurcamAyılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyorçünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular
Hadi hayirlisi canim benim pasana kavusuyorsun 1 haftaya kadar saglikla gelsin insallah herşey gönlünce olsun çok rahat geçer insallahmerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Canım korkma. Iyi ya da kötü herkesin vücudu farkli. Benim sezeryan deneyimim öyle kötü değildi mesela. Hatta rahattim çok. Çantana bol bol nescafe koy, bitter çikolata koy. Anestezinin etkisini ne kadar çabuk atarsan o kadar rahat olursun. Ben hastaneye su ısıtıcı almayı bile düşünüyorum sürekli iceyim diye. Simdiden gözünüz aydin. Insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:)
Yaa günümüz aynı ben de heyecanlandım okuyunca. Tesadüf 28 aralıkta da kontrole gidicem :) sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallaahmerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
tövbe yarabbim yaa bunların ortası yok cidden.ben de çokfazLa sey almasına kızdım kraldan çok kralcılık yapıyorlar öyle olunca da kötu kuzumBenim iki taraftan da yok sen yine iyisin kayınvalide bir takım 2 yelek bir battaniye almış tam 60 tl verdim 60 60 lira lira 60 60 verdim 60 dedi durdu 3 gün =) tamam 60 lira anladım dedim bizden bu kadar diye de ekledi bayağı açıklayıcı oldu yani
Olsun saglikla gelmis ya onemli olan o bir an once kavusup evinize alirsiniz insallahKızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Devam ediyor kaşınıyorum hala, sürekli bakılacak karaciğerimeOlsun saglikla gelmis ya onemli olan o bir an once kavusup evinize alirsiniz insallahsen nasilsin kasintilar devam ediyor mu
Tekrar gecmis olsun canmDevam ediyor kaşınıyorum hala, sürekli bakılacak karaciğerime
merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
kızlarrr sabah 9da herşey bellı olacak ben nedense normal. istediğim halde sezeryan hissediyorum açılma muayenesınde çığlık çığlıgaydım yaa bu beni düşündürüyor çatılar dar diyeAy benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Çok geçmiş olsun cnm kendini iyi hissettiğinde hikayenide yazarmısın sezeryanın nasıl oldu neler yaptın. Ben biraz korkuyorum da tecrübeli ağızlardan duyup rahatlamak istiyorum. Kızına da sağlıkla biran önce kavuş inşallahKızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Çok geçmiş olsunKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
inanamıyorum ya gecmıs olsun Allahm talıhsızlıge bakk son durum ne canım?Kızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
11. Annemiz ve bebiş geliyor hayırlı olsun canım korkma bebeğine kavusacaksin Dr seninle konuşarak yapıyor sezeryani belden uyuşturma için igne olacaksın sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Dr bana 6 saat sonra yürüyüş yapacaksın dedi gaz çıkarma sorunun olmazsa bir gün sonra taburcu olursun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?