2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günü gayet iyi sağlıkla gelsin çabucak iyileşip minnakın la güzel vakit geçir inşallah

Reactions: Otb

Çikolata siparişini nerden verdin cnm. Yanında ne hediyesi geldi. Benimde doğum tarihim 3 ocak. Daha sipariş vermedin

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Günler azaldıkça heyecan da artıyor ben de.

Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyor çünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular
Kızlar ilk sezaryen den sonra benden doktorum sabaha kadar sade nescafe icip bitter çikolata yememi istedi icebildigin kadar iç dedi zaten ilk gün bebeği çok fazla emziremiyorsun ki ben o sayede narkozdan çok etkilenmedim şükür şimdi de yine hastane çantamda bulundurcam

Hadi hayirlisi canim benim pasana kavusuyorsun 1 haftaya kadar saglikla gelsin insallah herşey gönlünce olsun çok rahat geçer insallah

edosko aynen canım benım görumcem de daha bısey almadı bak sen deyınce düşündüm de? kı.ben neler aldım yaptm.kızına bugüne dek yenge oldugum halde. bebek gelse de öpsem koklasam dıyo dun ben de bılerek gelsın de koklarsın dedım öpmesın dye coksınır bozucu sabredemyrm dıyo.sorsan bişey beklediğimizden degıl de anladım demek ıstedıgıni

Sezeryandan kaç saat sonra icilebiliyor nescafe baş ağrısına epey iyi geliyormuş galiba.Bir de epidural- spinal - genel miydi senin ?

Yaa günümüz aynı ben de heyecanlandım okuyunca. Tesadüf 28 aralıkta da kontrole gidicem :) sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallaah

tövbe yarabbim yaa bunların ortası yok cidden.ben de çokfazLa sey almasına kızdım kraldan çok kralcılık yapıyorlar öyle olunca da kötu kuzum

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Olsun saglikla gelmis ya onemli olan o bir an once kavusup evinize alirsiniz insallah sen nasilsin kasintilar devam ediyor mu

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canim masallah kilosu boyu iyiymiş

O Otb canim sen de sağlıcakla kucagina al insallah

Sayfa ilerlemeden 2 kişinin doğum gunu belli olmuş sayfa sonuna kadar merak ettim başka kim var :))

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
kızlarrr sabah 9da herşey bellı olacak ben nedense normal. istediğim halde sezeryan hissediyorum açılma muayenesınde çığlık çığlıgaydım yaa bu beni düşündürüyor çatılar dar diye

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Çok geçmiş olsun cnm kendini iyi hissettiğinde hikayenide yazarmısın sezeryanın nasıl oldu neler yaptın. Ben biraz korkuyorum da tecrübeli ağızlardan duyup rahatlamak istiyorum. Kızına da sağlıkla biran önce kavuş inşallah

Çok geçmiş olsun

inanamıyorum ya gecmıs olsun Allahm talıhsızlıge bakk son durum ne canım?

Dün biraz okudum da epidural ve spinalde de belden igne vuruluyor farkı epdirulde katater takıldığı icin ağrı kesici verilebiliyor spinalde verilmiyormus senin hangisi olacak canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…