2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlar herkese merhaba :)
Bugün doktor kontrolüm vardı, bebek 37+1 ve 2900 gram. Doğum tarihine de doktor 3 Ocak dedi, tam 2 hafta sonra bugün :)
Değişik duygular başladı bende ayyyyy
maşallah bebegınee canm❤ tahmını 7 ıse 3olabılıyor yanı benım de sata göre 7ocak son tarıh. suan 37+4üz sezeryan derse bana da okdr bekletırmı acaba cnku 40bıtmek uzere olacak. Kaç saat girmedim Maşallah herkesin tarihi belli olmuş Ne güzel Benim de yarın sabah belli olacak doğum şekli çok heyecanlıyım

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Maşallah hoşgeldin Güneş çabucak annenin yanına gelirsin inşallah

tövbe yarabbim yaa bunların ortası yok cidden.ben de çokfazLa sey almasına kızdım kraldan çok kralcılık yapıyorlar öyle olunca da kötu kuzum
Hiç alan olmayınca bende onu bilmiyorum alsa napardım ki ben düğünde de hiç bişey görmediğim için böyle alıştım galiba

Kızlar teşekkür ederim mesajlar için, sizde dikkatli olun , kapıyı açmayın kimse olduğunu bilmeden, birde dış kapilariniz hep kapalı olsun .bizimkini dış kapıyı da kirmislar onceden, o yüzden böyle rahat girmişler.
Polis bakıp gitti, maddi manevi değeri olan çok şeyimiz gitti,giden hicbirsey değil ama tekrar yasarssm böyle bir şeyi diye endişe ediyorum gündüz vakti rahatça girebiliyorlar.
Bunu yapanda muhtemelen 14-15 yaşlarında çocuklarmis yazık gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım.

Sagol.bende alcam yanıma sonuçta bi zararı olsa sınır koyardı içebildiğin kadar iç demiş doktor.ben iki kere sezeryan oldum hiçkimse demedi.baş agrısı değilde benimki omuz ve boyun ayaga kalktıkca assagı çekiyordu resmen beni.ayılmada da problem yok.narkozdanmı ameliyathanenin soğundanmı zaten titriyosun o şekilde uyyuncada kasılıyommu napıyosam artık.

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
çol duygulandım... Gözünaydın kuzum normalde ultrasonda kaç çıkmıştı kılosu. Allahım sıze bagıslasın 1hafta hemencok gececek ınsallah ❤

Kuzum bizim doktorda 32.haftada magnezyum kesti kana devam edecegiz dedi asiri kaslarim tutuluyor agzimi acamiyorum bazen parmaklar takiliyor boynum oyle napsam bilemedim yuruyemiyorum bacaklar felc olacakmis gibi takiliyor :-(
Benimde kalçam yerinden ayrılıp beni terk edecek gibi. Yemek falan yiyince boynumun bile damarları sertleşiyor kırılıyor sanki. Doktorun neden kesti acaba ilacı bir sor istersen belki tekrar başlatır

Hiç alan olmayınca bende onu bilmiyorum alsa napardım ki ben düğünde de hiç bişey görmediğim için böyle alıştım galiba
ya ben başka sorunlarım da oldu diye takmıştım ister istemez ama boşver siz iyi olun o yeter kuzunla

Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz
Anne sütünü bekliyor senin kız demek yediklerini beğenmedi :)))) 1 hafta kısa süre neyseki bu günlere de geldik zaman geçmiyordu çok özlüyordum :))

Kızıma geçecek diye çok korkuyorun sonra geç iyileşir bebek doğar doğmaz hastalıkla tanışır bildiğin komplo teorileri üretiyorum
Kötü düşünme canım senin kızın kaç yaşında? Ona da bu karışımdan yedir hasta olmasın

Oğlak burcu olacaklar bu inatlatlık bundan mı acabaa :) Ben de yüzünü gecen kontrolde gördüm yanımızda ilk kez babaannesi vardı resmen şov yaptı nazı tuzu bize ancak :))

canım ultrason kagıdı aldıysan fl yı 7ıle carp ortalama boyu da oyle söyluyor drlar da 7ıle carpıp. Maşallah kuzuna aman aman 3ü gecmıs neguzell. ❤❤
Sagol canım :) Eski dr umun verdiğinde yazardı bunda yazmıyor hiç bişe. Bide ölçemedi sanırım poposunu döndü falan kapattı kendini:))

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
yok canım yaa alakası yok. Ama kız çocuklarında genişliyor genelde

Pes yaa vallahi pess

Benim kybabada ceyreği altın fiyatı düşünce aldık deyip duyurdu sağolsun aman görgü ve tevazu insanın içinden gelecek
yuhh ya ne kadar ayıp gerçekten

ay çok geçmiş olsun canım, varsa aileden yanında kalabilecek biri için daha rahat olur

yok canım yaa alakası yok. Ama kız çocuklarında genişliyor genelde

yuhh ya ne kadar ayıp gerçekten

ay çok geçmiş olsun canım, varsa aileden yanında kalabilecek biri için daha rahat olur
Canım ağrıların ne durumda hafifledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…