2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Hayirlica gelsin bebeğin... hiç korkma sezeryandan ilk yürüme anı dışında ki o da abartılacak kadar değil hiç zor değil. ..

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Canım gozunaydin Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun.
Kilosu çok iyi bence haftasına göre benim yeğenim de 2700 doğdu kucucuktu hatta burnu büyük gornuyordu yüzüne göre :) sonra çabucak toparlandı tatlis oldu iyice.
Sizin de bir haftayı bulmaz inşallah kuvozde durması . Şuan neden kuvozde tutulacak acaba

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin

Beyaz olsaydi ben boyardim canim..
Bizim moralimizde onemli.drda izin veriyor..guvenerek boyardim yani
Hadi dedim boyamayayım beyazlarim cok yogun degil.ama hamilelikten once balyaj ve dip boya yaptiriyodum bi de dipten cikinca kendi saclarimla rengarenk oldum. Tek avantajım kendi sacimin acik renk olması. Ama uçlar cok acik kaldi gene de rahat edemiyorum

maşallah canım
Aman o başlatmadan siz başlatın, boşuna o sancıyı da çekme :)

Kötü düşünme canım senin kızın kaç yaşında? Ona da bu karışımdan yedir hasta olmasın
Yemiyor canım keşke yese 4 yaşında iyiyim biraz çok iyi geldi boğazıma Allah razı olsun

Evet baktim biraz amonyaksizmis. Oldukça doğal aslinda icerigi ama sls var sadece ve mecburen oksidan kullanılıyor. Zaten tum organik boyalar böyleymiş yüzde yüz organik dye bsy yok ama minimum zarar verır iste

Evet baktim biraz amonyaksizmis. Oldukça doğal aslinda icerigi ama sls var sadece ve mecburen oksidan kullanılıyor. Zaten tum organik boyalar böyleymiş yüzde yüz organik dye bsy yok ama minimum zarar verır iste

Aynen canım yüzde yüz doğal boya maalesef yok. Zaten artık bu saatten sonra hiçbir şey olmaz

Canım senle aramızda 2 gün var normal doğum tarihi. Bana da doktor 3 ocak demişti eşim 9 olsun dedi. Ama doktor 9a kadar durur mu hala şüphe ediyor her gidişimde hissediyorum pek umudu yok. Senin bebekle kilomuzda hemen hemen aynı
Kızlar gögüsler için krem yada gümüş kapak alanlar ne zaman kullanmaya başlıcaksınız 35.haftadayım suan başlasam erken mi olur doğumu tetikler mi acaba
Ben 2-3 günde 1 kez krem sürüyorum canım 2 hafta önce başladım sürerken bile şimdiden göğüs uçlarım ağrıyor emdirirken düşünemiyorum
Ay ne ayıp ne acayip insanlar var. Benim kayınvalidem de de marka takıntısı var. Ne pahalıysa o iyi zannediyor. Anne diyorum şundan alcam tefal mi diyor. Anne şu nasıl diyorum mothercare mi diyor. Marka olsun istiyorsan kendin al dedim ben de. Normalde markaya değil kaliteye çok önem veririm ama bebek için 7-8 bin lira harcamışımız kartlar dolu nakitimiz bitti ve bunu bile bile alacağımız herseyde marka olsun istiyor. Şimdi bizle yaşıcak koltuğumdan sandalyeme kadar kulp buluyor. Üstelik evimde mobilyalarımın hepsi yataşın en konforlu en rahatlarını seçmişim. Kendine yataşın yatağını almışım dünya para ödediö rahat mısın annecim diyorum 3-5 gün yatmam lazım anlamak için diyor i. Kendi evinde 20 yıllık yataşın yatağı var bize aldığı evdeki yatağının telleri batıyor diye ağlaya ağlaya uyandığım oldu gittim kanepesinde yattım. Ben insanları anlamıyorum gerçekten hayatım boyunca kimsenin eşyasına kulp bulmadım rahat etmesem de ağzımı açmam incitmek istemem.
Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Canım bende arkadan hiç hamile gibi durmuyorum. Sanmıyorum bunun çatıyla alakalı olduğunu. Öne doğru sivri geliyorsa o yuzden öyle görünüyor. Kiminin yayvan oluyor arkadan belli oluyot hamile olduğu
Ya bayanlar benim yatakta bir yandan bir yana dönerken bacak aramda tam olarak neresi kestiremiyorum bikini bölgesi mi desem bacakla birleşim yeri mi desem ağrı oluyor 1 haftadır. Yaşayan var mı?? Niye ola ki acaba
Gece dönerken sırf bu ağrı yüzünden ahhh diye inliyormuşum eşim uyanıyormuş. Ben de alıştır kendini bebek olunca hiç uyuyamıcaz diyorum :)
Pes yaa vallahi pess

Benim kybabada ceyreği altın fiyatı düşünce aldık deyip duyurdu sağolsun aman görgü ve tevazu insanın içinden gelecek
Bu lafı etti ya aldığı çeyreğin hiç bi anlamı olmadı işte dimi
Çok çok geçmiş olsun Allahım evlerden uzak etsin çok üzüldüm ya.. Sıkma canını size bişe olmamış çok şükür.. inşallah tez zamanda maddi manevi atlatırsınız ve unutursunuz
Canım fotograf çekimi yaptırcaksan boyat. Zaten hamileler için boyalar var.
Hadi Allahın izniyle hayırlı doğumlar olsun canım. Gerilmen normal ama bebeğini kucağına alacağın anı düşün sadece başka hiç bişe düşünme lütfen
Ayılma aşamasında mı yeniyor çikolata nescafe filan yoksa girmeden önce kahve içip mi girmek gerekiyor çünkü bünyedeki kafein patlaması emzirirken ters teper mi acaba? Sorular sorular
Anestezi sonrası veriliyor canım nescafe. Benim halam anestezi sonrası kötülenmiişti. Diğer halam nescafe vermiş ameliyattan gelir gelmez doktor iyi ki nescafr vermişsin zor atlatırdı bu durumu demiş. Çok faydalı ama benim görümceme doktoru su bile içirmemişti garip..
Canım maşallah senin tosuncuk iri :) Ya bence biraz daha sabredersin 2-3 ocağa kadar. Ocakta doğsun bebeğin :)
Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Ya bayılırım siyahhhh saçlı bebeklere inşallah benim kide öyle olur en çok istediğim şey :) bence kuvözden erken çıkacak öyle hissediyorum. Kilosu çok iyi maşallah. Allahım bağışlasın sağlıkla kucağına al canım miniğini :)

Canım ağrıların ne durumda hafifledi mi?
şuan daha iyiyim canım, ama nerdeyse dün akşamdan bu akşama kadar sürdü. Hala var ama hafifledi. Ne zor bişey ya. Bide üstüne süt şişesi kırıldı, yere çöküp çöküp onu temizledim o sancıyla, ağlıcaktım artık ağrıdan sinirden.sen nasılsın?

Kızlar ben göğüs kremlerine başladım. Sabah akşam, birinde lansinoh, birinde e vit kapsülü sürüyorum. İni faydası olur, inanıyorum

Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz

Canim haftasina göre küçük mü yani? Benimki de ölçümlerde öyle çıkıyor da...

Canım bana zaten doktor ve hemşireler söylemişti bol bol su, nescafe diye... bende emzirdim herhangi bir zararı olmadı çok şükür... :)

Sezeryandan kaç saat sonra icilebiliyor nescafe baş ağrısına epey iyi geliyormuş galiba.Bir de epidural- spinal - genel miydi senin ?
Benim ki spinal anesteziydi canım. Kaç saat sonra hatırlamıyorum artık inan ki. Ben ilkinde baş ağrısı çekmedim şükür ki.. tabii her operasyon farklı etki gösterebilir. Inşallah bunda da çekmem..

Canım maşallah... gayet iyi doğmuş kilosu falan. Boyu ne kadar?

Geçmiş olsun canım korkma insallah bir daha öyle bişey yaşamazsın dediğin gibi korkusu kalıyor,ama çok şükür canınız iyi.Allah yapanlarida ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…