2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım benim bebek 3 Ocak’ta tam 39+1 oluyor. Aslında istediğimiz de ocakta olmasıydı, boşuna son günlerde çocuk yıl kaybetmesin diye. Bi de epilepsi geçmişim var, normale de yönlendiremiyor, mecbur tarih verdi. Bence senin de yarın netleşir. Seninki benden 3 gün önde gidiyor.

Masallah kuzumm ❤❤ hadi bakalim hayirlisiyla o zamaan ❤❤ Rabbim kavustursunn ❤❤

Çikolata siparişini nerden verdin cnm. Yanında ne hediyesi geldi. Benimde doğum tarihim 3 ocak. Daha sipariş vermedin
Haciseriften verdim canim :) hediyeside akide sekeri ve irmik helvasi :)) oyle buyuk bisey degil. Bozukmayan bir gida oldugu icin bikac ay hazir olsun dedim zaten siparisimden 2saat sonra kargoya verilmisti. 5farkli etiket secenegide var

kızlarrr sabah 9da herşey bellı olacak ben nedense normal. istediğim halde sezeryan hissediyorum açılma muayenesınde çığlık çığlıgaydım yaa bu beni düşündürüyor çatılar dar diye
Canim onemli olan 2nizinde saglikli bir sekilde bu sureci atlatmaniz ❤ sakin ol bakalim ne olcak ❤❤

canımm bız de sezeryan derse ocagı bekle dıcez esım de ben de hıc ıstemiyoruz yıl sonuı gerrcekten kayıp gecmıs olsun kuzum sama da hayırlısyla 3ocak gelsın de kavusun yavrunla ay neguzel❤

Canim onemli olan 2nizinde saglikli bir sekilde bu sureci atlatmaniz ❤ sakin ol bakalim ne olcak ❤❤
haklısın kuzum musaıt derse de ıcım rahatlıcak demeZse de gunu bılcem.her türlü hayırlısı ya ❤

ya kıyamam her şey üst üstü gelmiş ne kadar sinir bozucu bi yerıne sıçramadı inşallah cam kırıkları..Ben de aynı sen gb yine başladı normal sızı sancı olsa neyse ama çok olumsuz etkiliyor hayatımı. Sabah soracağım bunu neden diye

yok canım çok şükür sıçramadı. Sorunca bana da haber ver olur mu muhakkak canım, doktorum bana 2 hafta sonra gel bi sıkıntı görünmüyor demişti, gitmicem oyüzfen. Zaten gitsem de normal normal deyip canımı sıkcak

S Sevimlipanduf hayırlı olsunnnnnn
Normal mi oldu ? Maaşallahınız var hanımlar . Sanırım ben en son doğururum
ben de hiç ümitli değilim kendimden , 39+5 te doğmuştu oğlum .. hatta hiç geleceği yoktu da ayağıyla yukardan patlatmış suyumu. Bakalım bu da öyle olur mu ki, aşağıda değil çünkü çok

Benimde kalçam yerinden ayrılıp beni terk edecek gibi. Yemek falan yiyince boynumun bile damarları sertleşiyor kırılıyor sanki. Doktorun neden kesti acaba ilacı bir sor istersen belki tekrar başlatır
32. Haftada biraktiriyorlarmis carsamba catima bakacak ozaman sorayim canim
Bunca zaman ayrilmadiysa terketmez seni korkma canm

tamam canım mutlaka yazıcam bunu da. acilde kanala iniyor dıye demıatı ebeler falan da bakalm drm ne dıyecek

ben plates topu ıle birkaç gündür yapıyorum hareketler ama zıplama da yapıyorum cok rahatlatıyo benı kızlar zararı yoktur dmı vıdeolarda hıc zıplama tarzı gormedım de

Epilepsi geçmişim olduğu için doktor risk alamayız dedi. Uzun ve sancılı bi süreç, atak tetikleyebilir dedi. Öyle oldu artık, bebeğin sağlığı daha önemli benim için.
Öyle kuzum kusura bakma merakimdan sordum saglikla kucagina al oyle yada boyle dogacaklar neguzel gununde belli ona gore hazirliklarinida yaparsin hayirli dogumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…