- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
hayırlı olsun canım negüzel benim d.günüm o gün. Çok isterdim kızımın da o gün gelmesini yaBugün benimde sezaryen tarihim 19 ocak olarak belli oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canim tam hatırlamıyorum aralik veya kasim annelerindeydi dr pilates toplunda ziplama kordon dolanabilir demis biz onu hastanede sanci çekerken yaptırıyoruz demis yaylan falan ama ziplama bencedeben plates topu ıle birkaç gündür yapıyorum hareketler ama zıplama da yapıyorum cok rahatlatıyo benı kızlar zararı yoktur dmı vıdeolarda hıc zıplama tarzı gormedım de
ay kız korktum tam zıplarken okudum ya Allah korusun bısey olmamıstır dmı yaaaaa of suan cokkotu oldumCanim tam hatırlamıyorum aralik veya kasim annelerindeydi dr pilates toplunda ziplama kordon dolanabilir demis biz onu hastanede sanci çekerken yaptırıyoruz demis yaylan falan ama ziplama bencede
Spinal olacak benim canımDün biraz okudum da epidural ve spinalde de belden igne vuruluyor farkı epdirulde katater takıldığı icin ağrı kesici verilebiliyor spinalde verilmiyormus senin hangisi olacak canim ?
Canım benim tebrik ederim analı ve babalı büyüsün evladın sağlık içinde kilosu iyi tez zamanda sağlıkla evinize dönersiniz inşallahKızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Sakin ol kötü ol diye demedim yaay kız korktum tam zıplarken okudum ya Allah korusun bısey olmamıstır dmı yaaaaa of suan cokkotu oldum
Cok gecmis olsun canim ilk gun normal onlar yarin daha da iyi hissedersin insallah birkac gun icinde nerden nereye valla hazirlikli olmaliyiz bizde bol bol sütun olsun beslensin bebegin insallahSpinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
:)) Canım netten baktım da magnezyum yüksek olunca hem sancıyı hissetmeyebiliyorlarmıs hem de doğumu geciktiriyormuş o yuzden bıraktırıyorlar. Benim sezeryan olacağı için doktorum sorun yapmamıştır32. Haftada biraktiriyorlarmis carsamba catima bakacak ozaman sorayim canim
Bunca zaman ayrilmadiysa terketmez seni korkma canm
Anladim canim alip icmim ozaman zaten erkek bebek gec geliyor diyorlar icimde kalir yavrum:)) Canım netten baktım da magnezyum yüksek olunca hem sancıyı hissetmeyebiliyorlarmıs hem de doğumu geciktiriyormuş o yuzden bıraktırıyorlar. Benim sezeryan olacağı için doktorum sorun yapmamıştır
Canim ya kiyamamm gözünüz aydın hayırlı olsun insallah en kisa zamanda birlikte olacaksiniz aslinda cok kucukte degil neden kuveze koymuslarki yinede cabuk toparlar inşallah cok gecmis olsun♥Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Hasi gozunaydin kuzum çooook mutlu oldum rabbim uzun omur versin hepinize en yakin zamanda taburcu olup evinize gidersiniz sipayla insallah allah sifa versin sanadaSpinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
tamam canım sağol ya uyardıgın için canım hemen durdum sen deyınce. kıpır kıpır suan zaten❤❤❤zatenSakin ol kötü ol diye demedim yaihtimal varmis pat diye de dolanmamistir canim sende hemen telaslanma yarin dr a gideceksin sonucta sor onuda ben okudugumu soyledim
çok şükür ki ikinizde sagliklisiniz canım önemli olan o cook geçmiş olsun ikinizede :)Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Oda süsü ve fotoğrafçı ile anlastin mi. Ben bi heves ediyorum bi vazgeciyorum. Kontolum haftaya o zaman netlestirecegim.iyiyim canım ufak tan ah uh demeye basladim ama idare ederim umarım fiyat konusunda tekrar konuşup fiyatı sabitlettim eski fiyattan yararlanicam eşiminse iş yerinin anlaşması vardı %10 da ordan indirim aldim birazda kendi indirim yaptı sağolsun sezeryan olursa 2380 ssvd olursa 3380 olarak sabitledik bin lira ssvd ücreti çünkü daha fazla zam gelmeden sende konuş derim
Hade bakalim canim hayirli olsun insallah sagsalim kucagina alirsin♥merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?