Cnm aç karnına balın içine limon sık 1 yemek kaşığı ye bende çok öksürüyordum 3 4 güne toparladı beni bide sağlık ocagında balgam sökücü verdiler kendi Dr umda kullanabilirsin dedi öylelikle iyileştimArkadaşlar ben 1 haftadir grip oldum öksürük cok kötü yapti beni dundendir gobek deligimin sağ üst tarafı oksurdukce kopacak gibi damar çekiliyor oksurugumude tutamiyorum bebegime birsey olmamıştır degil mi randevum ayin 26sinda o zamana kadar size bi söyliyeyim dedim
Çok sevindim iyi olmana bol bol sütün olsun inşallah biran önce toparlayın anne kızSpinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Allah analı babalı büyütsün canım 1 hafta hemen gelir geçer merak etme sen nasılsın doğum nasıl gecti
Arkadaşlar ben 1 haftadir grip oldum öksürük cok kötü yapti beni dundendir gobek deligimin sağ üst tarafı oksurdukce kopacak gibi damar çekiliyor oksurugumude tutamiyorum bebegime birsey olmamıştır degil mi randevum ayin 26sinda o zamana kadar size bi söyliyeyim dedim
Onu denedim canim tarcin ve sirkede koydum yumuşadı ama oksurugum kesilmedi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyor saglikocagina gittim hic bi ilac vermedi onermiyorum dedi ılık su iç tereyag pekmez yap dediCnm aç karnına balın içine limon sık 1 yemek kaşığı ye bende çok öksürüyordum 3 4 güne toparladı beni bide sağlık ocagında balgam sökücü verdiler kendi Dr umda kullanabilirsin dedi öylelikle iyileştim
Sagol canim tesekkur ederim onlarida bi deniyeyimGeçmiş olsun bal-karabiber-limon yatmadan önce ve sabah karıştır ye boğazını yakıyor su içme üzerine. Elmayı kabuklarını soy küp küp doğra kabuklariyla kaynat bi on dk sonra dinlensin bal ekle ic aksama da ıhlamur bal limon ben bu şekilde bir haftada geçirdim tavuk çorbası da çok iyi geliyor bol sarımsaklı ve limonlu terletiyor hem.Yatarken de iki yastıkla uyu basın yüksekte olunca daha az öksürük oluyor en azından
Aynen canim.maddiyatinda degiliz isin... insan yigenine almazmi ilginc gelen o..edosko aynen canım benım görumcem de daha bısey almadı bak sen deyınce düşündüm de? kı.ben neler aldım yaptm.kızına bugüne dek yenge oldugum halde. bebek gelse de öpsem koklasam dıyo dun ben de bılerek gelsın de koklarsın dedım öpmesın dye coksınır bozucu sabredemyrm dıyo.sorsan bişey beklediğimizden degıl de anladım demek ıstedıgıni
Aaa surpriz :) ne guzel canim.daha once kavuscaksin..merhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
Dogumdan sonra boyanmasi daha kotu bence.cocukla ic ice olucaz koyun koyuna :)Hadi dedim boyamayayım beyazlarim cok yogun degil.ama hamilelikten once balyaj ve dip boya yaptiriyodum bi de dipten cikinca kendi saclarimla rengarenk oldum. Tek avantajım kendi sacimin acik renk olması. Ama uçlar cok acik kaldi gene de rahat edemiyorum
Yok canim kucuk degilmis..gunuyle uygun cikiyor. Olcumlerde hep ya gunu ya 1 2 gun ileri cikiyo..geri degil..Canim haftasina göre küçük mü yani? Benimki de ölçümlerde öyle çıkıyor da...
Canım bana zaten doktor ve hemşireler söylemişti bol bol su, nescafe diye... bende emzirdim herhangi bir zararı olmadı çok şükür... :)
Benim ki spinal anesteziydi canım. Kaç saat sonra hatırlamıyorum artık inan ki. Ben ilkinde baş ağrısı çekmedim şükür ki.. tabii her operasyon farklı etki gösterebilir. Inşallah bunda da çekmem..
Canım maşallah... gayet iyi doğmuş kilosu falan. Boyu ne kadar?
Çok teşekkür ederim canım benimhayırlı olsun canım negüzel benim d.günüm o gün. Çok isterdim kızımın da o gün gelmesini ya
Gozunaydin canim.. cabucak gecer insallah bu surec...Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Benim eltim aylarca bas ağrısı çekmişti ben de korktum ama şükür sorun yaşamadım bebeğim de pek emmedi malesef o gün oyuzden süte yada bebeğe bi yan etķisi olmadi yani belki faydasını görürsün canım aklımda bulunsun :)Sagol.bende alcam yanıma sonuçta bi zararı olsa sınır koyardı içebildiğin kadar iç demiş doktor.ben iki kere sezeryan oldum hiçkimse demedi.baş agrısı değilde benimki omuz ve boyun ayaga kalktıkca assagı çekiyordu resmen beni.ayılmada da problem yok.narkozdanmı ameliyathanenin soğundanmı zaten titriyosun o şekilde uyyuncada kasılıyommu napıyosam artık.
Ağlattın kız beni çok duygulandım ben hatta şu cümleyi eşime okudum "yanağıma koydular öptüm hemen" başladım ağlamaya eşim de çok duygulandı Allahım hayırlısı ile küvözden çıkmayı da nasip etsin gözünüz aydın Güneşiniz doğdu❤Spinal sezeryen ile oldu kızlar, direk acilden aldılar bebeğin kalp atışları azalmaya başlamıştı nst de ondan hemen aldılar yoksa 7 de alınacaktım 5 te alıverdiler hemen, eşimi almadılar, açıkçası çok korktum ameliyathaneye girerken, ama o spinal iğnesini hiç hissetmedim, toplam bir saat sürdü süreç ameliyathaneye giriş çıkış 1 saat, bebişim doğdu hemen gösterdiler bana sonra da havluya sarıp yanağıma koydular öptüm hemen, yumuş yumuştu, sonra onu bakım odasına alıp beni 20 dk kadar genel uyuttular, eşimi çağırıp bebeği göstermişler, o sırada annem babam ablam falan geldiler onlara da gösterdiler yoğun bakıma birlikte götürdüler hatta, ben odadaydım 6 dan 9 a kadar hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı olarak, şimdi ara ara gelip giden anlık acılar geliyor, gece 2 de kaldırıp yürüteceklermiş, su meyvesuyu rezene içmeye başladım, göğüs pompası aldırdılar 7 gun burada kalacağı için bebek süt sağıp getireceğim, ben de sanırım cts günü çıkarım, genel olarak çok kötü sayılmam ağrım var ama geçecek o da
Hayırlı olsun ne tatlıdır şimdi bizimkiler doğana kadar koca kız olur annesi. Çabucak iyileşir çıkarsınız inşallahKızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,
Öyle kuzum kusura bakma merakimdan sordum saglikla kucagina al oyle yada boyle dogacaklar neguzel gununde belli ona gore hazirliklarinida yaparsin hayirli dogumlar olsun
Yaa yeni yıla kucaginizda girmek istemiş paşamerhaba arkadaşlar az önce eve geldik kuzum 36+ 1 haftalık yani 37 haftanın içindeyiz 3569 Gr ve 50 cm boyunda dedi Dr gelişimi her şeyi çok güzeldoğum kanalına tamamen girmiş kasılmalar ve sertleşmeler nedeniyle Doktor artık doğumun çok yakın olduğunu söyledi büyük bir ihtimalle gelecek hafta normal doğumu başlatır kendisi başlatmasa da biz cumaya artık bebeği alalım dedi anlayacağınız sezeryan tarihi 28 aralığa çekildi sezeryan tarihim normalde 3 Ocak olarak doktor karar vermişti biraz şaşkın bir okadar da mutluyuz çünkü artık çocuğumuzu hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza almayı
canımm bız de sezeryan derse ocagı bekle dıcez esım de ben de hıc ıstemiyoruz yıl sonuı gerrcekten kayıpgecmıs olsun kuzum sama da hayırlısyla 3ocak gelsın de kavusun yavrunla ay neguzel❤
Aa ben o tarih istiyordum 19.01.19 çok hoş ama benimki beklemeyecek gibi ocak i görürsem şükür edicem sağlıkla gelsinler insallahBugün benimde sezaryen tarihim 19 ocak olarak belli oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?