2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnm aç karnına balın içine limon sık 1 yemek kaşığı ye bende çok öksürüyordum 3 4 güne toparladı beni bide sağlık ocagında balgam sökücü verdiler kendi Dr umda kullanabilirsin dedi öylelikle iyileştim

Çok sevindim iyi olmana bol bol sütün olsun inşallah biran önce toparlayın anne kız

Allah analı babalı büyütsün canım 1 hafta hemen gelir geçer merak etme sen nasılsın doğum nasıl gecti

Geçmiş olsun bal-karabiber-limon yatmadan önce ve sabah karıştır ye boğazını yakıyor su içme üzerine. Elmayı kabuklarını soy küp küp doğra kabuklariyla kaynat bi on dk sonra dinlensin bal ekle ic aksama da ıhlamur bal limon ben bu şekilde bir haftada geçirdim tavuk çorbası da çok iyi geliyor bol sarımsaklı ve limonlu terletiyor hem.Yatarken de iki yastıkla uyu basın yüksekte olunca daha az öksürük oluyor en azından

Onu denedim canim tarcin ve sirkede koydum yumuşadı ama oksurugum kesilmedi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyor saglikocagina gittim hic bi ilac vermedi onermiyorum dedi ılık su iç tereyag pekmez yap dedi

Sagol canim tesekkur ederim onlarida bi deniyeyim

Merhaba kizlar camasir falan derken oglum hastalandi oksuruk ates kusma akinti 3 yasina girecek 39 oldu atesi dus aldirdim ilac verdim.simdi hastaneden geldik igne yaptilar doktor 6 tane ilac yazmis simdi yatiracagim giremedim pek gece boyunca sık sık atesini olcecegim nobetciyim bugun kuzucuklar hasta olmasin yeter ki salginmis dikkat edin

Aynen canim.maddiyatinda degiliz isin... insan yigenine almazmi ilginc gelen o..

Aaa surpriz :) ne guzel canim.daha once kavuscaksin..

Dogumdan sonra boyanmasi daha kotu bence.cocukla ic ice olucaz koyun koyuna :)
Boya kokusuda malum kolay gecmiyo

Yok canim kucuk degilmis..gunuyle uygun cikiyor. Olcumlerde hep ya gunu ya 1 2 gun ileri cikiyo..geri degil..
Ama genel olarak hamileliklerde onde gidiyo bebeler.

hayırlı olsun canım negüzel benim d.günüm o gün. Çok isterdim kızımın da o gün gelmesini ya
Çok teşekkür ederim canım benimbende şubat doğumluyum bi kaç günle kendi doğum günümü kaçırdım hep diyodum kendim gibi kova kızı olcak diye olmadı saglıkla gelsinlerde hiç önemli değil hangi gün olduğu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim eltim aylarca bas ağrısı çekmişti ben de korktum ama şükür sorun yaşamadım bebeğim de pek emmedi malesef o gün oyuzden süte yada bebeğe bi yan etķisi olmadi yani belki faydasını görürsün canım aklımda bulunsun :)

Ağlattın kız beni çok duygulandım ben hatta şu cümleyi eşime okudum "yanağıma koydular öptüm hemen" başladım ağlamaya eşim de çok duygulandı Allahım hayırlısı ile küvözden çıkmayı da nasip etsin gözünüz aydın Güneşiniz doğdu❤

Öyle kuzum kusura bakma merakimdan sordum saglikla kucagina al oyle yada boyle dogacaklar neguzel gununde belli ona gore hazirliklarinida yaparsin hayirli dogumlar olsun

Aaa neden kusura bakayım aşk olsun.. Sorarsın tabi :)
Sezaryenin iyi yanı da bu sanırım, tarihi vs belli.. Ben hayatımda tek dikiş bile attırmadım biliyo musun? Çok değişik geliyo düşüncesi bile ayyy ayy

Yaa yeni yıla kucaginizda girmek istemiş paşa

Bugün benimde sezaryen tarihim 19 ocak olarak belli oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Aa ben o tarih istiyordum 19.01.19 çok hoş ama benimki beklemeyecek gibi ocak i görürsem şükür edicem sağlıkla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…