2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım inşallah cabuk toparlar sen de dikkat et yorgunluktan hasta düşme

Kızlar Doğum yaptım, 2700 gr doğdu bebişim, simsiyah saçları var, ama o kadar minik ki, kuvozde kalacak 1 hafta,

Aaayy ne güzeeelll
Yavrunuza kavuşmuşsunuz! Harika bi duygu olmalı.. Sakın ha küvözde diye üzülme, zaman o kadar hızlı ki.. Hemencecik geçer! O çıkana kadar sen de iyice iyileşmiş olursun zaten.
Yavrunuz sağlıkla, mutlulukla büyüsün İnşaallah

Burayı okudukça stres oldum. Yarın annemi cagirdim oğluma baksın diye. Ben de bebeğin eşyalarını yıkayıp utuleyip yerlestirecegim. Grubun bebeleri çok sabırsız çıktı. Yılbaşından sonra yaparım diye düşünüyordum havalar guzelken bu hafta bitireyim dedim

Bak ben neredeyse hepsini yıkayıp ütülemiştim ama arkadan bi kaç bi şey daha aldım; inan ben de yarına annemi çağırdım gelsin de her şeyi tamamen bitirelim valizi falan kapatalım diye
Gerçekten bizim bebeklere ne oluyo böyle? Erkenden gelmeye başladı sabırsız kuzular :)

Geç bile kalmışsın ben 32. Haftada hazır ettim korkumdan benim bebeler sabırsız oluyor genelde inşallah vakitlice gelirler ama hazırlıklı olmak lazım sen de hallet kurtul

Al benden de o kadar
Ben hepten salmıştım ocak basında izne ayrılınca alışveriş filan yapıcaktım
Bugün alışverişe çıktım
Ama hala eksiklerim var biran önce hazirlayim da ne olur ne olmaz dedim

Merhaba canım benimde 26 aralık çarşamba sabah 9 spinal sezeryan olacak inşallah. Doğum yapan arkadaşlara Allah sağlıkla güle güle büyütmek nasip etsin, henüz doğurmamış hamiş olan bizlerede sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim .

S Sevimlipanduf hayorli olsun kuzucugun gecmis olsun sanada miss gbi kokar o simdi annesi uzulme cabucak cikar sende iyilesirsin cikana kadar bol bol sutun olsun insallah kuzucuguna sutun sifa olsun bu arada kacinci hafta kac gr kac cm oldu

Günaydın kızlar❤ Hayırlı cumalar sanki doğum yapacak gibiyim de uyuyamıyorum heyecandan. Eskiden nasıl dayanmışız 1 ay görmemeye bebişimi özlemişim 10 günde Telefonumun ışığından mıdır nedir hemen başladı hareketlere yine. Uykusundan uyandırdım farketmeden hanımefendiyi

Al benden de o kadar. Benim de bugün kontrolüm var . Geçe çok ağrım vardı şimdi de bebek kıpır kıpır uyku yok yine. Güzel sonuçlarla gel canım

Al benden de o kadar. Benim de bugün kontrolüm var . Geçe çok ağrım vardı şimdi de bebek kıpır kıpır uyku yok yine. Güzel sonuçlarla gel canım
Sağolasın Güzel haberlerle gelelim canım ikimiz de hayırlısıylaa. Rüyamda gördüm kızımı ya gözlerini açıyordu ultrasonda kocamandı hehehe:)

Sağolasın Güzel haberlerle gelelim canım ikimiz de hayırlısıylaa. Rüyamda gördüm kızımı ya gözlerini açıyordu ultrasonda kocamandı hehehe:)
Hadi bakalim ne diyecek dr..kacta randevun..)

Z zet193 benimde safak 2 bugunu saymazsak isimi seviyorum ama.uzulmuyorum valla.evimide seviyorum

Hadi bakalim ne diyecek dr..kacta randevun..)

Z zet193 benimde safak 2 bugunu saymazsak isimi seviyorum ama.uzulmuyorum valla.evimide seviyorum
Aynen ben de evimi de seviyorum ve maalesef akşamdan akşama ancak oturabiliyorum evimde. Haftasonu anlamam da pazartesi çok değişik bir gün olacak benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…