2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben de carşamba kontrole gittim.
Ultrason yapmadı geçen hafta da vardı kontrol çünkü .
Bir sıkıntın yoksa çok şık ultrasona girmeye gerek yok bebeklerde kekemelik riskini artırıyor dedi doktorum.
Nst de iyi çıktı. Haftaya görüşelim dedi.
D defne1453 geçmiş olsun canım.

Gunaydiin :) hadi bakalim insallah saglikla kucagina alirsin bugun

Canım sağlıkla kavuş meleğine sende bende 28 Aralık aramızda iki gün var amin

Çok geçmiş olsun canım ortalık çok kötü gerçekten Allah'ın izniyle bir daha olmaz sen duani oku rabbim korur

Son düzenleme:
Gözün aydın canım. İnşallah toparlarsınız bir an önce ikiniz de.

Yaa yeni yıla kucaginizda girmek istemiş paşa
Evet birde eşim hep dua etti tüp bebek sürecinde 2018 yılı bitmeden Allah'ım bize hayırlı sağlıklı bir evlâd nasip eyle diye kendi de diyor nasıl içten dua ettiysem yıl bitmeden Rabbime binlerce şükür nasip etti diyor

Canım benim 14/01/2019 da dogummoncesi rapor bitiyor ya 28/12/2018 de doğum olacak allah nasip ederse 17-18 gün erken doğum olacak bu süre doğum sonrası izne aktarılacak mi

Canım teşekkürler 2800 olmuş bebeğim. Nest bekliyorum senin bebeğinin maşallahı var az kalmış kolaylıkla doğar inşallah bir hafta kalmış

Maşallah pasama haftasına göre evet az kaldı sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba :)
Bugün doktor kontrolüm vardı, bebek 37+1 ve 2900 gram. Doğum tarihine de doktor 3 Ocak dedi, tam 2 hafta sonra bugün :)
Değişik duygular başladı bende ayyyyy
Maşallah kuzuna canım sağlıkla seninde günün belli olmuş
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim kuzuları

Doğumdan önce kullanamadığım izinler sonraya aktarılıyor canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…