@zet193 ve edosko
anne olduktan sonra ise gitmek o kadar zor gelecek ki alisiliyor elbet ama inanin bebekle evde olmak kendinizin ona bakması paha biçilmez
Günaaydın kızlaaaaar @Kartanesii8892@hayrunnisan güzel haberlerle canlarımm @zet193 bugün benimde son mesaaiiimmm hatta duydum süpriz bir parti yapcaklarmış arklar ama içim buruk daha çalışırdım ben ayrılmak zorunda olmasam seviyorum çok arklarımı ortamımı.. hayırlısıı
Ay evet ya.benim son sali ama.sanirim.bugun banada bisey var..)) cikista birinin dogum gununu kutlucaz isin yok demi dediler.yok dedim..ama o kisi subatta dogdu :) anladim ben caktirmiyorum
Evet birde eşim hep dua etti tüp bebek sürecinde 2018 yılı bitmeden Allah'ım bize hayırlı sağlıklı bir evlâd nasip eyle diye kendi de diyor nasıl içten dua ettiysem yıl bitmeden Rabbime binlerce şükür nasip etti diyor
Canım benim 14/01/2019 da dogummoncesi rapor bitiyor ya 28/12/2018 de doğum olacak allah nasip ederse 17-18 gün erken doğum olacak bu süre doğum sonrası izne aktarılacak mi
Günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde bugün kontrolüm vardı çatı muayenesi olacaktım ama eşim yarın gidelim dedi o yüzden benim kontrol yarına kaldı kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle dönerler
Kızlar ben de carşamba kontrole gittim.
Ultrason yapmadı geçen hafta da vardı kontrol çünkü .
Bir sıkıntın yoksa çok şık ultrasona girmeye gerek yok bebeklerde kekemelik riskini artırıyor dedi doktorum.
Nst de iyi çıktı. Haftaya görüşelim dedi. @defne1453 geçmiş olsun canım.
Bnm dr da haftalik usg gerekli son zamanlarda dedi hatta ben gecen 1 hafta gec gittim arkadaslarim keske gitseydin aksatma son zamanlarda o kadar cabuk degisiyor kj dediler o yuzden o hafta da gittim
Günaydinlar,benim kontrolumde haftaya carsamba,sezeryan tarihini 7 ocak gunu icin konusmustuk doktorumla,daha erken gelmesse ömer'im,erken dogum riskim var,fitile devam ediyorum
Aaa neden kusura bakayım aşk olsun.. Sorarsın tabi :)
Sezaryenin iyi yanı da bu sanırım, tarihi vs belli.. Ben hayatımda tek dikiş bile attırmadım biliyo musun? Çok değişik geliyo düşüncesi bile ayyy ayy
Günaydinlar,benim kontrolumde haftaya carsamba,sezeryan tarihini 7 ocak gunu icin konusmustuk doktorumla,daha erken gelmesse ömer'im,erken dogum riskim var,fitile devam ediyorum
SSevimlipanduf
hayorli olsun kuzucugun gecmis olsun sanada miss gbi kokar o simdi annesi uzulme cabucak cikar sende iyilesirsin cikana kadar bol bol sutun olsun insallah kuzucuguna sutun sifa olsun bu arada kacinci hafta kac gr kac cm oldu
muayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın