2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay evet ya.benim son sali ama.sanirim.bugun banada bisey var..)) cikista birinin dogum gununu kutlucaz isin yok demi dediler.yok dedim..ama o kisi subatta dogdu :) anladim ben caktirmiyorum

Doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılıyor canım.

Bnm dr da haftalik usg gerekli son zamanlarda dedi hatta ben gecen 1 hafta gec gittim arkadaslarim keske gitseydin aksatma son zamanlarda o kadar cabuk degisiyor kj dediler o yuzden o hafta da gittim

Hayirli cumalar cnm
Bende kuzum hic dikis attirmadim aman yeterki dikisler bebekler icin atilsin allahm korusun kotuluklerden

Günaydinlar,benim kontrolumde haftaya carsamba,sezeryan tarihini 7 ocak gunu icin konusmustuk doktorumla,daha erken gelmesse ömer'im,erken dogum riskim var,fitile devam ediyorum
Canım senin Paşa'nın adı da mı Ömer olacak bizim Paşa'nın adı Ömer olacak allahin izniyle

S Sevimlipanduf hayorli olsun kuzucugun gecmis olsun sanada miss gbi kokar o simdi annesi uzulme cabucak cikar sende iyilesirsin cikana kadar bol bol sutun olsun insallah kuzucuguna sutun sifa olsun bu arada kacinci hafta kac gr kac cm oldu
İnşaallah canım süt sağma Makinesi aldık deniyoruz henüz görünür de süt yok ama napalım deneyeceğiz böyle böyle gelecek :)
35+1 haftalık
2700 gr
47 cm

muayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…