Bosuna korktun bak catida acir diye bir de su yonden dusun dr a diyorsun cok agrim var diye o da sana diyorki bunun cok daha yuksegini cekeceksin burasi tamam belki sen zaten cok üst sinirda yasiyorsun agrini dogum agrisi buna yakin olacak nerden belli ve o gelip giden seni dinlendiren agrilar olacak son zamanda siklasiyor onda da az bir zamanda doguruyorsun zaten senin tam gidisatin belli degil ikisinede hazirlikli ol hakkinda hangisi hayırlaysa o olsun insallahmuayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
Çok heyecanli ya nereden nerelere geldik saka gibi geçmiyor gibi gozukup aslinda su gibi akan zamanin sonucu bunlarDoğum yapan annelerimiz
1-Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3-Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8-Nurkuzusu 13/12/2018
9-Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz
Doğum için günü belli olanlar
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019
Guzelleş canım merak etme bir şey olmazSelam kızlar benden ve saclarimdan gina geldi size biliyorum amasonunda kuafördeyim boyatiyorum.allahim korusun ins bebisimi...
Öyle vallahi geçen ilk sayfaları okudum haziran ayı iki kere hastanede yatmam taburcu olmam o günlere dair mesajlar çok dugusallastirdiÇok heyecanli ya nereden nerelere geldik saka gibi geçmiyor gibi gozukup aslinda su gibi akan zamanin sonucu bunlar
Aslında doktor sana hazırla kendini diye önceden konuşmuş.doktorun iyiyse herşey yolunda gider.o an öndmli olan çevrende olacak kişilerin anlayışlı rahatlatıcı doğru şekilde yönlendirici olması bence.muayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
evet canım o da bütün ıhtımallerı saydı böyle aniden suyunla beraber kısa da sürebılır dedı ama baktık ki gidişatta sorun var sezeryana döner dedi rıske etmem senı ve bebegı dedi. ben de doguma gelıcem her an kontrol edıyorum ztn dedı aksı durumda sezeryana cevırcek.hemen mesela haftam dolana dek dogum olmazsa da bebegn kılosuna gore karar vercekmiş. Gerçekten böyle bir sancı yok şu an gece olsun istemiyorum yani adı sancı değil içimi kesiyorlar resmen Keşke adet gibi sancı olsaydı veya kasılma olsaydı Allahım cokkorkuyrm o acıdan bir iki saat ara da geliyor dedim Uyuyunca geçiyor dedim giderek sıklaşacak sancı o zaman geleceksin işte dedi şimdi nişanımın gelme ihtimali varmış zaten kafam allak bullak oldu vallahiBosuna korktun bak catida acir diye bir de su yonden dusun dr a diyorsun cok agrim var diye o da sana diyorki bunun cok daha yuksegini cekeceksin burasi tamam belki sen zaten cok üst sinirda yasiyorsun agrini dogum agrisi buna yakin olacak nerden belli ve o gelip giden seni dinlendiren agrilar olacak son zamanda siklasiyor onda da az bir zamanda doguruyorsun zaten senin tam gidisatin belli degil ikisinede hazirlikli ol hakkinda hangisi hayırlaysa o olsun insallah
Baş agrısı hiç çekmiyorum ki.hani tutulursun boynunu cevıremezsin ayaga kalktıkca omuzların seni asaggı çeker öyle bişey.omuzlarımı taşıyamıyorum resmen.Benim eltim aylarca bas ağrısı çekmişti ben de korktum ama şükür sorun yaşamadım bebeğim de pek emmedi malesef o gün oyuzden süte yada bebeğe bi yan etķisi olmadi yani belki faydasını görürsün canım aklımda bulunsun :)
Evet çok kısa dasüre bilirmiş uzun da tamamen bebeğe vücuduma bağlı sanırım. 40 haftaya kadar sancım gelmezse bebeğin kilosuna göre karar verecek sezeryana dönme ihtimali var tabii sancım başlamazsa daAslında doktor sana hazırla kendini diye önceden konuşmuş.doktorun iyiyse herşey yolunda gider.o an öndmli olan çevrende olacak kişilerin anlayışlı rahatlatıcı doğru şekilde yönlendirici olması bence.
Canım ya çok güzel bir paylaşım olmuş :)Doğum yapan annelerimiz
1-Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3-Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8-Nurkuzusu 13/12/2018
9-Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz
Doğum için günü belli olanlar
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019
Evet çok kısa dasüre bilirmiş uzun da tamamen bebeğe vücuduma bağlı sanırım. 40 haftaya kadar sancım gelmezse bebeğin kilosuna göre karar verecek sezeryana dönme ihtimali var tabii sancım başlamazsa da[/QUOTE
Öyle kimisi hastanede beklemeyim diye evde sancısı olsa da suyunun gelmesini bekliyo ki gider gitmez dogsun :))
Tabi ben cesaret edemwm böylr bişeye ne olur ne olmaz.tecrubelilerse ondan da bekliyo olabilirler
Aynen kuzum rabbime sukur bi sıkıntısı olanda olmadi insallah butun hamisler sorunsuz sikintisiz saglikli bir sekilde bebekleri kucaklarina gelir rabbim kimseye dert verip derman aratmasin dogum sevincini hepimiz yasayalim kotuseyler olup kursamizda kalmasin sevinci sevincten aglayalim insallahÖyle vallahi geçen ilk sayfaları okudum haziran ayı iki kere hastanede yatmam taburcu olmam o günlere dair mesajlar çok dugusallastirdi
Hepimizin kese boyutu kalp atışı mide bulantısı stresleri....
Çok şükür bugüne Rabbime binlerce şükür
Inşallah fayda eder bebeği tutacaksın emzireceksin omuz ağrısı vs de zor rahat geçer inşallah canım yaBaş agrısı hiç çekmiyorum ki.hani tutulursun boynunu cevıremezsin ayaga kalktıkca omuzların seni asaggı çeker öyle bişey.omuzlarımı taşıyamıyorum resmen.
Belki faydası olur ben içiyim bu sefer belki narkozun etkisi belki ameliyathanenin soğuk oluşu çünkü ben ikincide çok titremiştim
Maşallah kizcene canım gelecek hafta kendi gelmezse kuzun bence sezeryan yapar gibi geliyormuayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
Yok doguracak gibi hissediyorum yazmissin diye dedim normal dogum icin dilemistimay canımm benım sezeryan degılkı bugün dogum yok dogum kararı bellı olcak keske dedıgın gb olsa ya ❤
Herşey olacağına varır çok takma kafana bebiş nasil isterse öyle oluyor bu işlerevet canım o da bütün ıhtımallerı saydı böyle aniden suyunla beraber kısa da sürebılır dedı ama baktık ki gidişatta sorun var sezeryana döner dedi rıske etmem senı ve bebegı dedi. ben de doguma gelıcem her an kontrol edıyorum ztn dedı aksı durumda sezeryana cevırcek.hemen mesela haftam dolana dek dogum olmazsa da bebegn kılosuna gore karar vercekmiş. Gerçekten böyle bir sancı yok şu an gece olsun istemiyorum yani adı sancı değil içimi kesiyorlar resmen Keşke adet gibi sancı olsaydı veya kasılma olsaydı Allahım cokkorkuyrm o acıdan bir iki saat ara da geliyor dedim Uyuyunca geçiyor dedim giderek sıklaşacak sancı o zaman geleceksin işte dedi şimdi nişanımın gelme ihtimali varmış zaten kafam allak bullak oldu vallahihayırlısı artık
Burda cuma selası okunuyor amin amin güzel kardeşimAynen kuzum rabbime sukur bi sıkıntısı olanda olmadi insallah butun hamisler sorunsuz sikintisiz saglikli bir sekilde bebekleri kucaklarina gelir rabbim kimseye dert verip derman aratmasin dogum sevincini hepimiz yasayalim kotuseyler olup kursamizda kalmasin sevinci sevincten aglayalim insallah
Bende bende :)))) hiç anlamadık :))Ay evet ya.benim son sali ama.sanirim.bugun banada bisey var..)) cikista birinin dogum gununu kutlucaz isin yok demi dediler.yok dedim..ama o kisi subatta dogdu :) anladim ben caktirmiyorum
AminnnBurda cuma selası okunuyor amin amin güzel kardeşim
Sağlıkla kucağımıza almayı ve ailesine vatanina dinine hayırlı sağlıklı evlâdlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?