- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ne demek arkadaşimCanım ya çok güzel bir paylaşım olmuş :)
Emeğine sağlık.
Öyle canım sağlıkları yerinde olsunda kiloyu geçtim zaten illa ki büyücekler Allah ömür versin tüm yavrularaCanım senin iki kuzu büyüdü gobuste normal birde erken dogdular zamanla toplarlar sen merak etme
Kıskançlık illaki olacak büyüklerde emin ol zamanla bunları da aşacağız sen ablaya kızım sen yanlarında durmazsan uyumuyorlar bak sen gelince guluyorlar diyerek bebekler ile onu yakınlaştırma yollarını dene çocukta haklı bir değil iki bebek geldi eve birden
Senin bebisler ne zaman doğmuştu canim
Normal dogum kadar guzel bisey yok ! :)Herşey olacağına varır çok takma kafana bebiş nasil isterse öyle oluyor bu işlerağrı şancı bikac saat cekiceksin sonra minnosun kollarinda :) ne kadar rahat o kadar iyi ne tatlı cani olanlar var normal doğuran biraz sans nasip isi
Doğuma girerken kastığın için boynun eklemlerin agrıyordur canım benim yakın arkadasımda sezeryan doğuma girerken farkında olmadan cok kasmış kendini ertesi güne her yeri tutulmuş. Eşimde bana sakın kasma kendini vücudunu serbest bırak her yerin tutulur zaten boyun fıtığısın diyor. O söylerken bile her yerşm semsett oluyor :))Baş agrısı hiç çekmiyorum ki.hani tutulursun boynunu cevıremezsin ayaga kalktıkca omuzların seni asaggı çeker öyle bişey.omuzlarımı taşıyamıyorum resmen.
Belki faydası olur ben içiyim bu sefer belki narkozun etkisi belki ameliyathanenin soğuk oluşu çünkü ben ikincide çok titremiştim
ben de öyle düşündüm canımm irileşirse daha da o teklif eder gibi geliyor. ya şu sancıyı yaşamamıs olsam korkmazdım ama kımseye anlatamıyorum kı S skelebeks ile aynı sancıları yaşıyoruz muhtemelen o anlar şuan benı. Tabii ki normal olsun çok istiyorum ama Keşke benimde adet tarzı sancılarım falan olsa öyle olsa doğum bu geceleri yaşadıgım sancı korkutuyor çok Allahım hayırlısını versın hepımız içinMaşallah kizcene canım gelecek hafta kendi gelmezse kuzun bence sezeryan yapar gibi geliyor
Canım 02.01.2019 Allahın izniyleDoğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz
Doğum için günü belli olanlar
@mini87 25/12/2019
@delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
@oozzee 03/01/2019
@Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
@supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Masallah bebisine canm ama bana dr un seni sezryana ikna etmeye calisiyir gibi geldi, benm dr bana moral veriyordu normal dogum icin ne bileyim dr neden boyle der ki yok bunun kat kat fazlasi falan bunu zaten biliyoruz ama normal dogum yanlisi olan dr bu sekilde yapmaz, ayrica aslinda senn bebginn kilosu boyle giderse normal dogum icin ideal kilo gibi cunku 3 kilonn altinda nirmal dogum cok zor oluyormus en ideali 3200 ile 3800 arasi gibi derler...bnm dr gecen hafta 3500 du tam birsey demeycegm simdi haftaya bakalim kilosuna ona gore karar veririz dedi hatta....ama en onemlisi sezryan ya da normal diye tutturmak degil hayirlisini istemek Allah hayirlisini versin hakkimzdamuayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
Yok canım doktorumun öyle yaptığını asla düşünmüyorum aksine ben bu sancılar olcaksa sezeryan olsa dedım esım de bana baktı dr da hayır bunu şuan dıyemeyız dedı ben çok fazla zayıfım 40 hafta dolarsa bebek daha da alacak Benim vücut yapıma göre bebek iri şu an ve cogu dr da buna asla musaıt etmıp rısklerı anlatıo sonuc yne bana kalıp ıstese musaıt deglsn der sezryansn derdı. çatı yapıma göre de çatım dar Diyemiyorum ama çok da müsait diyemiyorum dedi Ben zaten normal doğum yanlısı olduğu için bu doktoru tercih ettim Ablam da yanımızdaydı Doktorla arkadaşlar zaten O da bence çekme bu sancıları dedi Doktorum Hayır o bana teklif etmediği sürece daha karar veremeyiz dedi bebegın aldıgı kıloyu da gözlemleyecek şüphem olsa zaten ona gitmezdim hastanede en fazla vajinal doğum gerçekleştiren doktor ve yaşadığım şehrin en ıyı dr.u secılıyor düşünsene doğma yetişir mi yetişmez miyim diye düşünmeden şehir dışında olsa bile geliyor telefon aldıgı gb. Ben böyle bir doktordaha görmedim duymadım Yani cevremdeMasallah bebisine canm ama bana dr un seni sezryana ikna etmeye calisiyir gibi geldi, benm dr bana moral veriyordu normal dogum icin ne bileyim dr neden boyle der ki yok bunun kat kat fazlasi falan bunu zaten biliyoruz ama normal dogum yanlisi olan dr bu sekilde yapmaz, ayrica aslinda senn bebginn kilosu boyle giderse normal dogum icin ideal kilo gibi cunku 3 kilonn altinda nirmal dogum cok zor oluyormus en ideali 3200 ile 3800 arasi gibi derler...bnm dr gecen hafta 3500 du tam birsey demeycegm simdi haftaya bakalim kilosuna ona gore karar veririz dedi hatta....ama en onemlisi sezryan ya da normal diye tutturmak degil hayirlisini istemek Allah hayirlisini versin hakkimzda
Ah canım keşke hiç ellemeselerdi acilde kaç gündür çok üzüldün şükür iyisin bence kilosu normal doğuma müsait max 2 haftaya doğar inşallah bak yaparken acıda çekmemişsin inşallah kolayca doğar artık sen satı dikkate alarak bekle bence günler yakın çünkümuayenem 0 acıyla geçti kızlar acilde boşa korkutulmuşum dr.um o kadar hassastı ki. Çatı darlığım söz konusu değilmiş. Ama Doktor muallakta kaldı 37+4üz şuan sata göre gelişime göre 38+0. 3250 gram 52 cm olmuş zayıf olduğum için daha fazla kilo alırsa İzin veremem doğuma dedi bazen arada olaan hastalar varmış çatı bakımından. ben de aradayım çok istediğim için şimdilik müsaade edecek haftaya kontrolde bebeğin kilosuna falan bakacak tekrar. ama az yırtılma ihtimalim var mış şuan doğumu tetıkleyebılır ıstersen haftaya bırakalım çatı muayeneni dedi ilk. yenıyıla kalsın diye güldü ben de kalmasın psıkolojkman hazırladım kendimi dedim. Ve her gece çektiğim acılar alıştırma sancılarıymış.. @skelebeks dedim ki sanki bebek elinde bıçakla çıkmaya çalışıyor ve hep gece oluyor çok hareket edıyor bır de dedım zaten gece olur bunlar bebeğin baskısı ile rahim kasları uyarılar ve sancılar başlar. bu çektiğin sancının kat be katı olucak doğumda dedi ve ben çöktüm ama bana böyle anlatmadılar dedim. Sen bu şekilde hissediyorsun sancıları muhtemelen de başladığı gb gider dedi çok korkuyorum böyle bir sancı yok alıstırma böyleyse ya sonrası? Çevremde kime sorduysam böyle bişey yaşamamış. Ya bel ya kasılma ya adet gb bendeki sancının tarifi yok. Hatta dr.a dedim sezeryan deseydiniz üzülmicektim şunu duydultkan sonra diye :) uzun oldu kbakmayın
İnşallah canım ya, Allah korusun hepimizi ailemiziÇok geçmiş olsun canım ortalık çok kötü gerçekten Allah'ın izniyle bir daha olmaz sen duani oku rabbim korur
Canım şu an müsait tabii ki yoksa bana hemen sezeryan derdı bazen 40 Haftaya da geçebiliyormuş bu süre içinde bebeğin kilosu takip edilecek ama benim vücut yapıma göre sıkıntı daha fazla alırsa sezryan olcaz Ben yırtılmak istemiyorum dedim doktora benim Çatıma ve bebege gore zor olur sımdı dıgsa neyse ama beklerse daha vay halime bana nazaran bebek iri Sıkıntı orada ve çektiğim sancıları Kime sorsam çekmemiş beni anlayacak kim var bilmiyorum etrafımdaAh canım keşke hiç ellemeselerdi acilde kaç gündür çok üzüldün şükür iyisin bence kilosu normal doğuma müsait max 2 haftaya doğar inşallah bak yaparken acıda çekmemişsin inşallah kolayca doğar artık sen satı dikkate alarak bekle bence günler yakın çünkü
Evet bidw çok aglamıştım .hem sıktım kendimi hemde aglamanın da verdiği sıcaklık ter birden soğuk oluncada .felaketti tamamen kendime gwldiğim deDoğuma girerken kastığın için boynun eklemlerin agrıyordur canım benim yakın arkadasımda sezeryan doğuma girerken farkında olmadan cok kasmış kendini ertesi güne her yeri tutulmuş. Eşimde bana sakın kasma kendini vücudunu serbest bırak her yerin tutulur zaten boyun fıtığısın diyor. O söylerken bile her yerşm semsett oluyor :))
Masallah bebisine canım bugün kontorldeydim 36+6 yim. Kızımın kilosu 2740 , boyu 49 cm . Seninki haftasına göre çok iyi. Çabucak da çıkarsınız inşallahİnşaallah canım süt sağma Makinesi aldık deniyoruz henüz görünür de süt yok ama napalım deneyeceğiz böyle böyle gelecek :)
35+1 haftalık
2700 gr
47 cm
Dimi, ben de aynen böyle dusundum:=) salmış gibi gözükmek istemiyorum. Bakımlı halimi biliyor herkes simdi hamilelikle bakimsizlasmis olmak istemedim. Kendimi daha iyi hissediyorum :)Guzelleş canım merak etme bir şey olmaz
Bende gelecek hafta boyatacagim Ömerim annesini güzel görsün
Evet kuzum Dr m da senın gb söyledı ben şimdi bu agrılar sıklaşırsa mı geleyim dedim evet dedı zaten sıklasınca olması gereken surecı anlattı benim için senin ve bebeğin sağlığı önemli o kadar hizmet bekleyerek gelıyorsunuz karsılıgını en ıyı sekılde ıstedıgın gb alırsın ınsallah dogum da hemen sancılarla gelırse kolay olur dedı önerılerde bulundu beslenme ıle egzersızlerle ılgılı. süreç uzarsa her doktorun yaptığı gibi riske atamam bebeğini ve seni dedi. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Çok stresliyim gece olsun istemiyorum ama kaçınılmaz son Az önce yine aynı sancıları yaşadım böyle böyle sıklaşacak demek kiBosuna korktun bak catida acir diye bir de su yonden dusun dr a diyorsun cok agrim var diye o da sana diyorki bunun cok daha yuksegini cekeceksin burasi tamam belki sen zaten cok üst sinirda yasiyorsun agrini dogum agrisi buna yakin olacak nerden belli ve o gelip giden seni dinlendiren agrilar olacak son zamanda siklasiyor onda da az bir zamanda doguruyorsun zaten senin tam gidisatin belli degil ikisinede hazirlikli ol hakkinda hangisi hayırlaysa o olsun insallah
Pozitif bak cuma günü hayırlısını isteyelim canım en ummadığım insanlar normal doğurdu gık dese çocuk çıkar dediklerim doğurmadı canım nasip oldu mu olur o olmazsa zaten sezeryan bizim için hep var sen pozitife odaklan inşallahCanım şu an müsait tabii ki yoksa bana hemen sezeryan derdı bazen 40 Haftaya da geçebiliyormuş bu süre içinde bebeğin kilosu takip edilecek ama benim vücut yapıma göre sıkıntı daha fazla alırsa sezryan olcaz Ben yırtılmak istemiyorum dedim doktora benim Çatıma ve bebege gore zor olur sımdı dıgsa neyse ama beklerse daha vay halime bana nazaran bebek iri Sıkıntı orada ve çektiğim sancıları Kime sorsam çekmemiş beni anlayacak kim var bilmiyorum etrafımdafatıma ana eli otunu suya okuycm smdı bıde doguma dha 2bucuk hafta var nerdeyse takvımı duzelteyım duzelcekmı sımdı bakalm
buarada kesınlıkle boşa stresmıs. ne cok uzuldüm anlatamam hatta durumu doktoruma anlattım istersen bugün çatı muayenesi yapmayalım kendini ne zaman hazır hissedersen Hafta içine de bırakabilirim dedi muayeneyi. doğumu da tetikleyebiliyorMuş bazen. yıl sonu olmasın bak falan diye espri yaptı hatta ben de bugüne hazırladım kendımı dedım iyiki yapmış sagolsun cok hafıf eliAh canım keşke hiç ellemeselerdi acilde kaç gündür çok üzüldün şükür iyisin bence kilosu normal doğuma müsait max 2 haftaya doğar inşallah bak yaparken acıda çekmemişsin inşallah kolayca doğar artık sen satı dikkate alarak bekle bence günler yakın çünkü
ay iyi ki varsınız kızlar❤ burası çok moral oluyor insana. zaten Dr çok istediğim için haftaya erteledi asıl kararı haftaya dek dancım da gelebılırmıs artık ıyıden ıyıye. şans verdi yani bana bütün oranlara baktı omuz kafa çatı vs seslı düşünuodu hatta o kısımları pek anlamadım da bebişe çok iyi bakmışsın miniksin ama. deyıp duruyo her seferınde ehehe:)Pozitif bak cuma günü hayırlısını isteyelim canım en ummadığım insanlar normal doğurdu gık dese çocuk çıkar dediklerim doğurmadı canım nasip oldu mu olur o olmazsa zaten sezeryan bizim için hep var sen pozitife odaklan inşallah
Yok canım doktorumun öyle yaptığını asla düşünmüyorum aksine ben bu sancılar olcaksa sezeryan olsa dedım esım de bana baktı dr da hayır bunu şuan dıyemeyız dedı ben çok fazla zayıfım 40 hafta dolarsa bebek daha da alacak Benim vücut yapıma göre bebek iri şu an ve cogu dr da buna asla musaıt etmıp rısklerı anlatıo sonuc yne bana kalıp ıstese musaıt deglsn der sezryansn derdı. çatı yapıma göre de çatım dar Diyemiyorum ama çok da müsait diyemiyorum dedi Ben zaten normal doğum yanlısı olduğu için bu doktoru tercih ettim Ablam da yanımızdaydı Doktorla arkadaşlar zaten O da bence çekme bu sancıları dedi Doktorum Hayır o bana teklif etmediği sürece daha karar veremeyiz dedi bebegın aldıgı kıloyu da gözlemleyecek şüphem olsa zaten ona gitmezdim hastanede en fazla vajinal doğum gerçekleştiren doktor ve yaşadığım şehrin en ıyı dr.u secılıyor düşünsene doğma yetişir mi yetişmez miyim diye düşünmeden şehir dışında olsa bile geliyor telefon aldıgı gb. Ben böyle bir doktordaha görmedim duymadım Yani cevremdebu yıl da öyle oldu sonsuz güveniyoruz Yani önce Allah'a sonra doktorumuza emanetiz. Beni korkutmadıkı olması gerektenı söyledi polyannacılk yapamaz o dr herseyı acıkca solıcek bana ne yasıcagmı.bılıcem aksı halde kandırılmıs oluru.m çevremde Kime sorsam yaşadığım sancıların aynısını yaşamamış doktora tarif etmeye çalıştım evet bu alıstırması dogum anında dahası olucak bu sancını dedı bunu soylemese etık olmaz ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?