2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
heh işte canım Sen anlamışsın benim olayımı dr da bundan bahsettı herkes bır degıl ki? dediğin gb ben zayıf olduğum için verdiğin örnek tam anlamıyla bana göre şu an işte ben de normal doğum istiyorum çevremde kimse bu kadar şiddetli sancılardan bahsetmedi sanıyorum kı ıste herkesım dedıgı gb Bel ve kasık ağrısı ya da kasılma bende olanlar çok değişik He canım tatlı değildir yani Ben zayıf olduğum için daha fazla hissediyorum ama Kendim sezeryanı seçemem yani o konuda Vicdan yapıyorum Bakalım bir hafta daha bekleyelim Süreç ne olacak doktor ne diyecek sagolkuzum❤

Bende her zaman normal dogumu destekledim ama sunuda her zaman savunuyorum sezaryen ya da normal, anne kendini nasil iyi hissedecekse onu tercih etsin hic vicdan yapilacak bir durum yok biz saglikli psikolojide olmaliyiz ki bebeklerimize iyi bakabilelim belki sezaryenle dogum yapma karari psikolojik olarak sendeki baskiyi azaltir. Bebekler saglikla geldikten sonra nasil gelmisler zaten hic onemi yok her iki dogum sekliylede insan hemen toparliyor. Ins hakkinizda hayirlisi olur canim

Canım Çok haklısın Teşekkür ederim tavsiyelerin için tecrübesizim işte ben de büyük konuşmak değil tabii ki ama her zaman herkes normal doğum yapmak ister hala daha istiyorum ama insan yaşamadığı şeyin nasıl bir şey olduğunu bilmiyormuş alıştırma sancıları bile böyle ise annelerin hakları gerçekten ödenmez. Annem adet ağrıları çekmiş ablam sadece kasılma doğumlarında aman ne varki dedım bunda? günlerdir yaşadığım acı Meğer eşimin dediği gibi alıstırmaymıs Bana diyordu gidelim bak Belki bunlar sancıdır Ben de diyordum Hayır kasılma falan yok ah keske kasılma olsaymış O yüzden dediğin gibi şu an Önemli olan Bebeğim ve Ben inşallah şu bir hafta içinde gelmezse prenses kesin bir karar verelim diyeceğim doktoruma. Yeter ki o sağlıkla dünyaya gelsin

Herşeyin hayırlısı olsun bebek sağlıkla doğsun anne sağlıkla karşılasın nasıl olduğu önemli değil önemli olan hazır ve mutlu karşılamak =)

Herşeyin hayırlısı olsun bebek sağlıkla doğsun anne sağlıkla karşılasın nasıl olduğu önemli değil önemli olan hazır ve mutlu karşılamak =)
Evet canım bunu daha iyi anlıyorum bebeklerimize kavuşalım Yeter ki hastanede yeni doğan bebekler gördük Hep içimiz gitti Allah'ım daha belli yeni doğmuşlar minicikler eşimin Bir Bakışı vardı Ne güzel ağlıyor değil mi dedi yaa dedim görecez sus artık kızım dersen dedm:)

Normalde sulu gozlu olmama ragmen, hamileliginde oyle aglak bisi olmamistim ama bugun boyle dinleneyim diye ayagimi uzattim gozumde esimle, oglumun boyle 7-8 aylik olmus hali canlandı. Oglum babasina kollarini uzatiyor onunla oynuyorlar. Gozlerim doldu ne tuhaf sey su hamilelik

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz

Doğum için günü belli olanlar
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
ecemine 02/01/2019
oozzee 03/01/2019

M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019

Missyiru 19/01/2019

Selamlarrr. :) Çok sayfa birikmiş okuyamadım son 30 tanesini. Doktordan geldik şimdi. 37+5'im. Çatı muayenem vardı. Son 3 aydır ilişki vs durumları dahil olmadı zorlanmıştım... Ama alakası yok sanırım. Bu yüzden asla normal doğuramam diye düşünüyordum. Çatı muayenem çok çok rahat geçti. Doktor eliyle muayene etti yani baya ileri geri kemiklere vs bakıyor.
Çok çok rahat normal doğum yapabilirsin dedi doktorum. :) Sen de rahatsın dedi. Neyse sonra ultrasonla baktı. 6 gün önce bebeğim 2500 gramdı. 6 günde 300 gram almis kızım. 2800 olmuş. Boy 49 cm şu an. :) 51 cm falan doğarmış. :)
Haftaya cuma görüşürüz dedi. Ben o zamana kadar ne gibi belirti olursa geleyim dedim. Kanama olursa, suyun gelirse doğumhaneye çıkın, ben gelip dogurtcam dedi. En fazla 16 günüm kaldı zaten. Son tarihim 6 Ocak. Nst'de hiç sancim da çıkmadı. :) Şu an açılmam da yok. :) Perine masaji, merdiven çıkma vs yapayım mi dedim. Gerek yok sen çok rahat normal doğum yaparsın dedi. :)))) Haşlanmış yumurta, havuç suyu, kırmızı et tüketmeye devam et dedi. Bu kadar. :))) Masallah hic agrim vs yok hicbir yerimde. Sadece gece yattığımda sağa sola dönerken çatı ağrısı dedikleri şey oluyor. Hamileliğim çok rahat geçti. Çok mutluyum. İnşallah doğum esnasında aksilik olmaz. Herkese kolaylıklar dilerim.

Aynen bende çok duygusalım burda birileri doğum yaptıkça bile gözlerim doluyo hele son günlerde dokunsalar ağlıycam

O Otb tum sayfalari okuyamadim ama sanirim dogum yapmissin canim tebrik ederim:)saglikla buyusun bebegin ♡
Bu gün doğum yapacağını söyledi suyu azalmış ama daha haber vermedi canım en son gece bakmış foruma O Otb
Rabbim sağlıkla iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Ne guzel iyi gecmesine sevindim..drda baya rahatlatmis seni..insallah dedigi gibi de kolay olur.

kontroller sıklaştı artık bizde kontroldeydik bizim bebik tombiklesiyor ama doktorum cok sıkıntı yapmıyor kiloyu 3200 kg 48 cm de boyu olmuş sancim vardı ufak ufak nst de cıktı onlarda çok iyi sancılarında başlamış dedi inşallah çok uzun sürmez dedi heyecan yaptım iyice haftaya yine gidicez cati muayenesi felanda yapmıyor doğumda belli olur o şimdi çok sağlıklı tahmin yapamam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…