2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne guzel iyi gecmesine sevindim..drda baya rahatlatmis seni..insallah dedigi gibi de kolay olur.
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Doktorum çok naif birisi. :) Güleryüzlü, kibar, hicbir zaman olumsuz bir şey demedi. Güven veriyor bana. Doğum korkum falan kalmadı. :)

Son düzenleme:
Kızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.

Çok sevindim bir sorun olmamasına maşallah. Benim de tek sorunum bana göre bebeğin iri olması o da normal dogumu zorlastırcak cektıgım acılardan bahsetmıyorum bıle. Çatı muayenem 0 acıyla geçti benım de dr.um sagolsun cok hafıf her acıdan gecen acılde boşa korkmusum sancı çekiyor olmaman çok güzel Umarım hep böyle gider insan gerçekten ürküyormuş yaşayınca. kaç gundur yasadıgım sancılar beni benden aldı sancın olursa da umarım az olur. Hayırlı dogumlar dılerm canm

Belki uyuyordur canım telaşlanma birşeyler ye soluna yat dinle bakalım. Gün boyu hiç hareket olmazsa o zaman doktora git tabii. Stres bize hiç ıyi gelmez. Ben yorgun ve açsam bebek fazla hareket etmiyor ama çikolata canlandırıyor

Kızlar gögüsler için krem yada gümüş kapak alanlar ne zaman kullanmaya başlıcaksınız 35.haftadayım suan başlasam erken mi olur doğumu tetikler mi acaba
Ben krem kullanıyorum. Doktorum senin haftandayken başlamamı istemişti canım

Maşallah canım kilosu çok iyi canım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbim

Doktorun olumauz bişey demediyse kendine sıkıntı yapma.olsa emin ol söylerdi.
Haralde her kadın hamileliğin son zamanlarında bir kere ya doktora gitmiştir bebek haraket etmiyo diye yada bebeğim bugun haraket etmedi diye.çünkü iki hamileliğimdede gittim .
İçim rahat etsin diyosan bulunduğun yerde başka hastane varya oraya git.ama emin ol bişey olsa zaten doktorlar söylüyo yada yönlendirme yapıyo.

Şimdilik herşey yolunda 15 gün sonra kontrol var. Sen belki o zamana kadar bebeğine kavuşursun bile
İnşallah canım inşallah en az sancı ile kavuşursun yavruna sen de ❤ arkadaşlar içinde tekrar yazayım belki daha anlaşılır olur. Hepimiz dr.umuzdan memnunuz herşey çok güzek iyi. kiloyu hiçbir dr sorun yapmaz bugün drm neden aldın da demedi çok iyi bakmışssın vsvs dedi ama ben yaptığı uyarıları söyledım sorun var gb algılandı sanırım. önemlı olan anne,bebeğin uyum ıcınde olması altını çiziyorum sadece bebek degıl anne de önemlı drlar için de.malesef benımle bebegımin fiziki yapıları böyle gıderse uyuşmayacak doğuma engel olacak. Kimse böyle bir stres yaşamaz Umarım Herkese hayırlı doğumlar... Her şey gönlünüzce olsun Allahım korusun yavrularımızı

Aklina kotu birsey getirme ama suyun fazlaligi da hareketsizlik yapabiliyor bebekte ve sen bu durumj riske atma bence dr a git, yani benl de hareketinn azaldigi zamanlar oldu gitmedim ama dr hep suyu fazla degil iyi sorun olmaz dedi ama sen riske atma git

Canım benimki de eskisi kadar hareketli değil sol tarafına yat dinlen güzel bir yemek ye yada tatlı biseyer hareket eder korkma

Amin canım doktorun çok da olumsuz konuşmamiz hiç belli olmaz bu bakarsin çok kolay normal doğar sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar

Doktor sana olasiliklari söylemiş bundan daha dogal ne var göz var yani bebegin iyice kilo alsa nasil doguracaksin heee doguran cok ama durumlarida malum asagi taraflarinin herkesin dr u keske basindan savmasa da boyle aciklasa olmasi gerektigi gibi

Canım doğum sancısı elbette daha şiddetli olacak ama çektiğin alıştırma sancıları da dayanıklı olmanı sağlıyor. Zaten doğum başladığı zaman ters bir durum olursa doğum şeklini doktorun değiştirir. Korkulacak birşey yok. Allah bu kadar zor bir olaya adım adım alıştırıyor. Doğum da olup bitince bebeğini görünce o yaşadıklarını unutuyorsun. Yoksa kimse ikinciyi düşünemezdi. Dağına göre kar veriyor yani. Az kaldı herşey güzel olacak de güzel olsun.

❤❤❤ ya canım benım sağol desteklerın ıcın.. bebeği doğurdum işimi bitirdim kafasında değil şükür benım yırtıklarımın çok olmamasını söyledı sezeryandan daha kötü imiş malesef. Şu anki durumda Evet çatım da müsait ama vücuduma göre çok çok rahat değil Şu an biraz yırtık olma ihtimali bile var en ufak bi durumda. Açıkçası çok zorlanıp çok yırtılmayı ben de istemem biraz neyse de dediğin gb polyannacılık yapsın diye para ödemiyoruz kimseye. Zaten şöyle bir şey var normal doğum ücreti daha pahalı benım hgittiğim hastanede doktorlar özel hastanelerde her doğumun başına ücret alır bu aldıkları ücretler de farklı nereden mi biliyorum hastanenin insan kaynakları müdürü Ablamla ikimizin arkadaşı zamanında Beraber çalıştık. doğum başı aldığı ücretleri duysanız Off diyorum Üstelik normal doğum başına aldığı ücret de Sezeryandan daha fazla. Sadece bu bile hastalarını Sezeryab değil normal doğuma yönlendirmesine yeter:) Bir de adam riskli gebelik uzmanıydı araştırmadan almışlar ısrarla.. Normal doktorlara nazaran daha bilinçli. Benim için hepsi onda var yani tevekkül etmekten başka çarem yok stres de olmayacağım şu süreçte biraz Alıngan oldum sancılardan da hepimizin hakkında hayırlısı olsun Şu Ocağı atlatalım artık

teşekkür ederim kızlar Allahım cekemıcegımı acıyı vermez kimseye. Adı üstünde işte alışmaya çalışıyor vücudum İnşallah boşa çekmiş olmam bu sancıları Ne yapalım Bana da bu sancılar denk geldı

Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Cayi muayenenin güzel geçmesine sevindim. :) Hayırlısı olsun inşallah, normal istiyordun sen. Doktor uygun dedi değil mi?

Sen bu agrilarla bayagi acilman olunca gidecen gibime geliyor sezeryan falan planlanmazsa :)bakalim hayirlisi

Kızlar bebeğinizin 40i çıkmadan kimseyi kabul etmeyin defalarca uyarmama rağmen bizim meraklı ve yüzsüz toplumumuz sözde ziyarete evimize geldiler hasta cocukları ile ve bebegim bronşiyal oldu solunum sıkıntısı yaşamaya başladı yogunbakimda suan en az 10 gün orda kalacak ağlamaktan sütüm aşırı azaldı sabahtan beri ivmesiyim yemedigim kalmadı banamısin demiyo azıcık sütü zor sağıyorum siz siz olun bebeginiz 40i çıkana kadar kimseyi kabul etmeyin küserlerse küssünler bizede dua edin allah rızası için çok kötüyüm gözümde yaş kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…