- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Doktorum çok naif birisi. :) Güleryüzlü, kibar, hicbir zaman olumsuz bir şey demedi. Güven veriyor bana. Doğum korkum falan kalmadı. :)Ne guzel iyi gecmesine sevindim..drda baya rahatlatmis seni..insallah dedigi gibi de kolay olur.
Çok sevindim bir sorun olmamasına maşallah. Benim de tek sorunum bana göre bebeğin iri olması o da normal dogumu zorlastırcak cektıgım acılardan bahsetmıyorum bıle. Çatı muayenem 0 acıyla geçti benım de dr.um sagolsun cok hafıf her acıdan gecen acılde boşa korkmusum sancı çekiyor olmaman çok güzel Umarım hep böyle gider insan gerçekten ürküyormuş yaşayınca. kaç gundur yasadıgım sancılar beni benden aldı sancın olursa da umarım az olur. Hayırlı dogumlar dılerm canmSelamlarrr. :) Çok sayfa birikmiş okuyamadım son 30 tanesini. Doktordan geldik şimdi. 37+5'im. Çatı muayenem vardı. Son 3 aydır ilişki vs durumları dahil olmadı zorlanmıştım... Ama alakası yok sanırım. Bu yüzden asla normal doğuramam diye düşünüyordum. Çatı muayenem çok çok rahat geçti. Doktor eliyle muayene etti yani baya ileri geri kemiklere vs bakıyor.
Çok çok rahat normal doğum yapabilirsin dedi doktorum. :) Sen de rahatsın dedi.Neyse sonra ultrasonla baktı. 6 gün önce bebeğim 2500 gramdı. 6 günde 300 gram almis kızım. 2800 olmuş. Boy 49 cm şu an. :) 51 cm falan doğarmış. :)
Haftaya cuma görüşürüz dedi. Ben o zamana kadar ne gibi belirti olursa geleyim dedim. Kanama olursa, suyun gelirse doğumhaneye çıkın, ben gelip dogurtcam dedi.En fazla 16 günüm kaldı zaten. Son tarihim 6 Ocak. Nst'de hiç sancim da çıkmadı. :) Şu an açılmam da yok. :) Perine masaji, merdiven çıkma vs yapayım mi dedim. Gerek yok sen çok rahat normal doğum yaparsın dedi. :)))) Haşlanmış yumurta, havuç suyu, kırmızı et tüketmeye devam et dedi. Bu kadar. :))) Masallah hic agrim vs yok hicbir yerimde. Sadece gece yattığımda sağa sola dönerken çatı ağrısı dedikleri şey oluyor. Hamileliğim çok rahat geçti. Çok mutluyum. İnşallah doğum esnasında aksilik olmaz. Herkese kolaylıklar dilerim.
Belki uyuyordur canım telaşlanma birşeyler ye soluna yat dinle bakalım. Gün boyu hiç hareket olmazsa o zaman doktora git tabii. Stres bize hiç ıyi gelmez. Ben yorgun ve açsam bebek fazla hareket etmiyor ama çikolata canlandırıyorKızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Ben krem kullanıyorum. Doktorum senin haftandayken başlamamı istemişti canımKızlar gögüsler için krem yada gümüş kapak alanlar ne zaman kullanmaya başlıcaksınız 35.haftadayım suan başlasam erken mi olur doğumu tetikler mi acaba
kontroller sıklaştı artık bizde kontroldeydik bizim bebik tombiklesiyor ama doktorum cok sıkıntı yapmıyor kiloyu 3200 kg 48 cm de boyu olmuş sancim vardı ufak ufak nst de cıktı onlarda çok iyi sancılarında başlamış dedi inşallah çok uzun sürmez dedi heyecan yaptım iyice haftaya yine gidicez cati muayenesi felanda yapmıyor doğumda belli olur o şimdi çok sağlıklı tahmin yapamam diyor
Doktorun olumauz bişey demediyse kendine sıkıntı yapma.olsa emin ol söylerdi.Kızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
İnşallah canım inşallah en az sancı ile kavuşursun yavruna sen de ❤ arkadaşlar içinde tekrar yazayım belki daha anlaşılır olur. Hepimiz dr.umuzdan memnunuz herşey çok güzek iyi. kiloyu hiçbir dr sorun yapmaz bugün drm neden aldın da demedi çok iyi bakmışssın vsvs dedi ama ben yaptığı uyarıları söyledım sorun var gb algılandı sanırım. önemlı olan anne,bebeğin uyum ıcınde olması altını çiziyorum sadece bebek degıl anne de önemlı drlar için de.malesef benımle bebegımin fiziki yapıları böyle gıderse uyuşmayacak doğuma engel olacak. Kimse böyle bir stres yaşamaz Umarım Herkese hayırlı doğumlar... Her şey gönlünüzce olsun Allahım korusun yavrularımızıŞimdilik herşey yolunda 15 gün sonra kontrol var. Sen belki o zamana kadar bebeğine kavuşursun bile
Sağol cnm bende başlıcamBen krem kullanıyorum. Doktorum senin haftandayken başlamamı istemişti canım
Aklina kotu birsey getirme ama suyun fazlaligi da hareketsizlik yapabiliyor bebekte ve sen bu durumj riske atma bence dr a git, yani benl de hareketinn azaldigi zamanlar oldu gitmedim ama dr hep suyu fazla degil iyi sorun olmaz dedi ama sen riske atma gitKızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Canım benimki de eskisi kadar hareketli değil sol tarafına yat dinlen güzel bir yemek ye yada tatlı biseyer hareket eder korkmaKızlar dünden beri kızım çok hareketsiz.normalde fazla hareketliydi.sizin de bu haftalarda azalma olmuş muydu ??? Zaten suyunun fazla olmasını takmıştım kafama bi de şimdi hareketlerini taktım.dunden beri bu kadar hazırlık yapıyoruz ya kavuşamazsak diye vesvese yapıyorum aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.
Amin canım doktorun çok da olumsuz konuşmamiz hiç belli olmaz bu bakarsin çok kolay normal doğar sağlıkla gelsin tüm kuzucuklarİnşallah canım inşallah en az sancı ile kavuşursun yavruna sen de ❤ arkadaşlar içinde tekrar yazayım belki daha anlaşılır olur. Hepimiz dr.umuzdan memnunuz herşey çok güzek iyi. kiloyu hiçbir dr sorun yapmaz bugün drm neden aldın da demedi çok iyi bakmışssın vsvs dedi ama ben yaptığı uyarıları söyledım sorun var gb algılandı sanırım. önemlı olan anne,bebeğin uyum ıcınde olması altını çiziyorum sadece bebek degıl anne de önemlı drlar için de.malesef benımle bebegımin fiziki yapıları böyle gıderse uyuşmayacak doğuma engel olacak. Kimse böyle bir stres yaşamaz Umarım Herkese hayırlı doğumlar... Her şey gönlünüzce olsun Allahım korusun yavrularımızı
Doktor sana olasiliklari söylemiş bundan daha dogal ne var göz var yani bebegin iyice kilo alsa nasil doguracaksin heee doguran cok ama durumlarida malum asagi taraflarinin herkesin dr u keske basindan savmasa da boyle aciklasa olmasi gerektigi gibiİnşallah canım inşallah en az sancı ile kavuşursun yavruna sen de ❤ arkadaşlar içinde tekrar yazayım belki daha anlaşılır olur. Hepimiz dr.umuzdan memnunuz herşey çok güzek iyi. kiloyu hiçbir dr sorun yapmaz bugün drm neden aldın da demedi çok iyi bakmışssın vsvs dedi ama ben yaptığı uyarıları söyledım sorun var gb algılandı sanırım. önemlı olan anne,bebeğin uyum ıcınde olması altını çiziyorum sadece bebek degıl anne de önemlı drlar için de.malesef benımle bebegımin fiziki yapıları böyle gıderse uyuşmayacak doğuma engel olacak. Kimse böyle bir stres yaşamaz Umarım Herkese hayırlı doğumlar... Her şey gönlünüzce olsun Allahım korusun yavrularımızı
Canım doğum sancısı elbette daha şiddetli olacak ama çektiğin alıştırma sancıları da dayanıklı olmanı sağlıyor. Zaten doğum başladığı zaman ters bir durum olursa doğum şeklini doktorun değiştirir. Korkulacak birşey yok. Allah bu kadar zor bir olaya adım adım alıştırıyor. Doğum da olup bitince bebeğini görünce o yaşadıklarını unutuyorsun. Yoksa kimse ikinciyi düşünemezdi. Dağına göre kar veriyor yani. Az kaldı herşey güzel olacak de güzel olsun.İnşallah canım inşallah en az sancı ile kavuşursun yavruna sen de ❤ arkadaşlar içinde tekrar yazayım belki daha anlaşılır olur. Hepimiz dr.umuzdan memnunuz herşey çok güzek iyi. kiloyu hiçbir dr sorun yapmaz bugün drm neden aldın da demedi çok iyi bakmışssın vsvs dedi ama ben yaptığı uyarıları söyledım sorun var gb algılandı sanırım. önemlı olan anne,bebeğin uyum ıcınde olması altını çiziyorum sadece bebek degıl anne de önemlı drlar için de.malesef benımle bebegımin fiziki yapıları böyle gıderse uyuşmayacak doğuma engel olacak. Kimse böyle bir stres yaşamaz Umarım Herkese hayırlı doğumlar... Her şey gönlünüzce olsun Allahım korusun yavrularımızı
❤❤❤ ya canım benım sağol desteklerın ıcın.. bebeği doğurdum işimi bitirdim kafasında değil şükür benım yırtıklarımın çok olmamasını söyledı sezeryandan daha kötü imiş malesef. Şu anki durumda Evet çatım da müsait ama vücuduma göre çok çok rahat değil Şu an biraz yırtık olma ihtimali bile var en ufak bi durumda. Açıkçası çok zorlanıp çok yırtılmayı ben de istemem biraz neyse de dediğin gb polyannacılık yapsın diye para ödemiyoruz kimseye.Doktor sana olasiliklari söylemiş bundan daha dogal ne var göz var yani bebegin iyice kilo alsa nasil doguracaksin heee doguran cok ama durumlarida malum asagi taraflarinin herkesin dr u keske basindan savmasa da boyle aciklasa olmasi gerektigi gibi
Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Cayi muayenenin güzel geçmesine sevindim. :) Hayırlısı olsun inşallah, normal istiyordun sen. Doktor uygun dedi değil mi?Çok sevindim bir sorun olmamasına maşallah. Benim de tek sorunum bana göre bebeğin iri olması o da normal dogumu zorlastırcak cektıgım acılardan bahsetmıyorum bıle. Çatı muayenem 0 acıyla geçti benım de dr.um sagolsun cok hafıf her acıdan gecen acılde boşa korkmusum sancı çekiyor olmaman çok güzel Umarım hep böyle gider insan gerçekten ürküyormuş yaşayınca. kaç gundur yasadıgım sancılar beni benden aldı sancın olursa da umarım az olur. Hayırlı dogumlar dılerm canm
Sen bu agrilarla bayagi acilman olunca gidecen gibime geliyor sezeryan falan planlanmazsa :)bakalim hayirlisiteşekkür ederim kızlarAllahım cekemıcegımı acıyı vermez kimseye. Adı üstünde işte alışmaya çalışıyor vücudum İnşallah boşa çekmiş olmam bu sancıları Ne yapalım Bana da bu sancılar denk geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?