2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar nasilsiniz biz dogum yaptigimdan beri hastanedeyiz kizimla aramizda supgrup uyumsuzlugu varmis buda coddi bir sarilik sureci tedavimiz dun bitti yarin kntrol var bizim icin dua eder misiniz
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim

Kizlar nasilsiniz biz dogum yaptigimdan beri hastanedeyiz kizimla aramizda supgrup uyumsuzlugu varmis buda coddi bir sarilik sureci tedavimiz dun bitti yarin kntrol var bizim icin dua eder misiniz

Allah şifa versin inşallah çıkarsınız hastaneden

@Kartanesii8892 canim benim senin icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin Allah im sana ve burdaki tum arkadaslara. Allah hepimizin yardimcisi olsun benim ikinci olmasina ragmen yavastan basladi korkum surda 15 gunum var mi yok mu bilmiyorum bile ilk kez bunu yasayacaklari oyle anliyorum ki ama iste benim sanssizligim o zamanlar ben burayi bilmiyordum ve bilgi alisverisinde de bulunamadigim icin hic birsey bilmeden girdim doguma simdi de tecrubeliyim ve biliyorum neler yasayacagimi. Sadece fark kizim.. aklim hep onda olucak benden baskasi ona yemek yediremez uyutamaz ki oda bir kac gunluk bensizlik şoku yasayacak sonra ben elimde bir bebekle eve geri gelicem Allah in izniyle. Geldigimde de onu insallah ihmal etmem oda kucuk abla yaaaa

Benim ilk dogumum cok guzel olmustu :) saat 13 gibi suyum geldi, yavas yavas son hazirliklarimi yapip hastahaneye gitmistim saat 16 gibi sancim basladi ama adet agrisi gibi 17 e dogru siddetlendi 17:25te kizim kucagimdaydi insallah bu bebegimde kolay bi sekilde gelir

Maaşallah. Darısı herkesin başına

Gezebiliyorsan gez tabi canım benim erken doğum riski var diye dinlen dedi doktor zaten evdeyim paso daha evvel de bu riskten bahsetti diye ben acele davrandım ilk oğlumda erken doğmaya kalkmıştı benimki de korkudan mecburi bir tedbir halledersin maksimum 2 günde

Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
Git canım ya ihmal etme nolur nolmaz haber et bizlere de

Maşallah kuzuna canım sağlıkla en hayırlı şekilde gelsin belli olmaz sonlara doğru bazı bebeklerkn kilo alımı nasipye varsa normal de olur hayirlisi

Hastane çıkışı alayım dedim de , beğendiğimi bulamadım. Kaç cm bunlar diye merak ettim ölçtürdüm, sadece 43cm. İyi ki almamışım dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…