2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
T tanem-tane20 hayatı tehlikesi yok diye biliyorum ama eğer nisansa yani tıkaç kalkmış oluyo korunmasız ilişki olmamasi gerekir nisandan sonra kimi 3 saat kimi 1 hafta sonra başlıyormuş sancıları yakınlarda kontrolün var mı

Bu arada kızlar hastane susleme çok popüler bir şeymiş hastanede tek süssüz oda bizdik bizim katta
Oy kuzum benim senin bebiş erken geldi o yuzden sen de evde odanızı süslersin üzme kendini olur mu? Bebeğin çıksın lohusa şerbeti aldır güzelce kaynar yaptır. Süsleme işlerini de mevlidde yaparsın zaten

benım Sancılarım da var diye pazartesi olacak nasıpse kuzum yoksa daha bekleyecektik
Endişeneme bence güzel zamanda alınıyor. Aramızda çok erken doğum yapanlarda oldu çok şükür hepsi iyi. Panikleme kasma kendini bebeğini kucağına alacağın anı düşün. Ben şimdiden heycanlıyım sizler doğuma gidiyorsunuz ben gidiyorum gibi

Çarsamba gunu çati muanesi var canim şuan rahatim
Çok iyi hastaneye gidesim gelmedi 1 ocakta gelsin sipa iliskide neydi

Kızlar oğlum bugün çok az hareket etti.ettigi hareketlerde dalgalanma şeklinde.cok korktum zaten kötü acı bir tecrubem var yine aynı şeyi yasarim diye çok korktum.sizde de hareketlerinde azalma oluyor mu ara ara.
Benimkinin hareketlerinde bariz azalma var. Doktor baktı hersey yolunda dedi. Kordon dolanması da yok çok şükür. Hatta doktor karnımı çalkaladı poposunu falan iteledi gözünü açtı ama yine hareket etmedi. Nstye girdik orda kudurası tuttu orası ayrı :)) Ama genel olarak uyuyo uyandı mı hafif ayaklarıyla ittiriyor. Bazen esniyor galiba canımı acıtıyor ama eskisi gibi kıpır kıpır çok nadir.

Her bebek farkli galiba bizimkide sıgamiyor sanki yırtip gelecek

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 3.530 gr 51 cm olmuş 37+3 günümüz. 4 kiloyu geçerse normale izin veremeyiz dedi. Bu hızla kilo alırsa ve 1 hafta daha gelmezse normal doğum yalan olacak gibi Nst de sancı çıkmadı. Ultrasonda görünen bayan yanak

Hazırlıklar konusunda ilerleme kaydettin mi cnm. Ben yerimde sayıyorum. Oğlum kıyafetleri yere yigdi üzerinde yüzmeye başladı biz de tepki vermeden bikmasini bekledik veee gün bitti tek yaptığım oğlum dan kalan kıyafetlerin sarı leke olanları ayırıp leke çıkarıcı ile yıkadım.

Şimdi tüm kıyafetler bebek deterjanı ile yıkanıp utulenecek ama hava güzel diye geziyorum

Geç bile kalmışsın ben 32. Haftada hazır ettim korkumdan benim bebeler sabırsız oluyor genelde inşallah vakitlice gelirler ama hazırlıklı olmak lazım sen de hallet kurtul
Pek başarılı olamadım 1. Çocuk engeline takıldı. 2. Eller ve yeni aldiklarim ne varsa hepsini çıkardım renklerine göre ayirdim yıkayıp utuleyip cekmecelere yerlestirecegim ama güzel havalarda gezmek daha cazip geliyor.

Bol bol yürü canım dogum başlasın. Vakti de gelmiş zaten. Doktor başka birşey tavsiye etmedi mi?

Al benden de o kadar
Ben hepten salmıştım ocak basında izne ayrılınca alışveriş filan yapıcaktım
Bugün alışverişe çıktım
Ama hala eksiklerim var biran önce hazirlayim da ne olur ne olmaz dedim
Benim de eksiklerim var. Sanki komşu doğum yapacak bir rahatlik var bende sorma gitsin

Bildiğim kadarıyla öyle bi hayati tehlikesi falan yok canım önlem olsun diye dedim. Ben biraz pimpirikliyim de
Normalde bende oyleydimde canim okadar agirlastimki aksamlari hele bir cuval altin biraksalar tasiyacak dermanim yok birde sag bacak taşimiyor merdiveni solla tek tek cikiyorum bacak turmuyor

Eşinin dua kapısı acikmis canım gonlunuze göre olmuş ne güzel.

Evet canım kullanmadigin günler doğum sonrasına aktarılacak. Sen işyerine doğum raporunu gondereceksin gereken işlemleri onlar yapıyor.

Maşallah bebeğine canım. Ben de bugün kontrole gittim. Kilo almamış bu sefer çok şaşırdım 3100 hala, bende sancı da çıktı biraz. Karnım kaskatı zaten dokror da görür görmez farketti. Bu gidişle sen benden önce doğurcaksın

Normalde bende oyleydimde canim okadar agirlastimki aksamlari hele bir cuval altin biraksalar tasiyacak dermanim yok birde sag bacak taşimiyor merdiveni solla tek tek cikiyorum bacak turmuyor

Hay Allah yaa bu bacak doğuma kadar böyle olacak herhalde. Doğurunca rahatlıcaksın inşallah kuzum

Paşalar arzu ettiğigibi davraniyor demek :) benim karnımda öyle.cok sivri yanlarda bişey yok sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…