2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sabahtan beri ara ara islaklik hissediyorum.normal mi sizce hiç böyle olmamıştım.
Dido44 cnim kusura bkma şuan sırası değil ama tecrübeli olduğun için soruyorum.senin çok var miydi akinti?
Canım devam ediyor mu akıntın. Benim bu hafta çamaşırda ıslanma oluyordu. Bende herhalde altıma kaciriyorum hafiften mesaneye baskı olduğu için dedim ama meğer bebisin suyuymus. Dr azalmış ama tehlikeli değil dedi. Senin kontrol ne zaman

Bnmde çok ıslaklık oluyor geçen hafta muayenede dr suyu normal dedi akıntının artması da normal artık u haftalarda dedi ama bende sürekli endişe içerisindeyim ya gelirde farketmez sem bebek susuz kalırsa falan die sürekli düşünüyorum

Bende öyle düşünecek gibi oldum ama artık doğuma az kaldı ,normalmiş böyle seyler, kontrollerde sıklaştı birşey olmaz inşallah, kendimizi biraz daha iyi takip ederiz bizde baktık hala çok geliyor akintı veya ıslaklık erkenden gideriz doktora .
Su azalınca enfeksiyon riski de oluyormuş ama eğer önemli birşey olsa doktor bana üç gün sonra da gel diyebilirdi, demekki azalma olsa bebiş için sıkıntı olmuyor. Dr. Haftaya gel dedi. Önümüzdeki perşembe gitmeyi düşünüyorum bende. Ne diyecek bakalım.

Benimde perşembe günü randevum bana da suyun gelse anlarsın dedi sıcak glrir ve baya akar dedi öyle akıntı gibi olmaz dedi ama ilk olunca endişeleniyor insan hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Benimde perşembe günü randevum bana da suyun gelse anlarsın dedi sıcak glrir ve baya akar dedi öyle akıntı gibi olmaz dedi ama ilk olunca endişeleniyor insan hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Aynen canım, çok gelse bebis için sıkıntı olur onu da anlarız , inşallah sağlıkla gelsinler

Bende sabah uğraştım canım tatlı yedim karnımı doktorum gibi salladım banamisin demedi.bence bizimle oyun oynuyorlar

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha 07/12/2018
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-? Kim olacak merakla bekliyoruz

Doğum için günü belli olanlar
@Kartanesii8892 24/12/2018
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kuzum ne güzel günün geldi vakitlice kavuşuyosunuz Allah yardımcınız olsun sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah prensesinize

Bu arada kızlar hastane susleme çok popüler bir şeymiş hastanede tek süssüz oda bizdik bizim katta
Boşver canım oturduğumuz şehirde ne benim ne eşimin ailesinden kimse yok bizde hastane süslemeyecegiz gelenimiz olmayacak diye, sadece benim ailem gelecek doğuma yanıma, bizde evi süsleyelim diyoruz masa filan evde yapmayı düşünüyoruz bebiş gelince fotoğraf çekiniriz güzel hatıra kalır ona diye Güneş hanım gelince sende öyle yaparsın istersen

Canım ben de aldım elektrikli göğüs pompası. Süt gelmezse tıkarsa süt sızması olunabiliyormuş çok ağrılı diyorlar. İnşallah bol bol sütün olur . Şimdi bebeğini kucağına almadığın için az geliyordur bi kokla kendi emmeye başlasın eminim çok gelcek

Cnim benim dün kontrol vardı.bugün akinti başladı ikindiye doğru durdu.ağrım baya var yani hepsi bugün başladı.Cnim benim akinti hafif şeffaf beyaz....

svgrcn canim cok gecmis olsun bendede vardi geniz akintisi bas agrisindan egilemiyordum aile hekimine gittim sinuzit dedi ilacda veremem sana dedi geldim netten baktim ibrahim saracoglunun sinuzit icin onerdigi papatya buharıni uyguladim 3 gunde başımın ağrısı kesildi canim sende dene

Grip oldum ne menem seymis geniz akintsi cok fena naelimon ictiyorum dha ne uapayim
Limon zencefil tozu samrımsak(dövülmüş) ve bal karıştır canım metal değmesin ama kaşığın tahta ya da porselen olsun. Normalde 5 saat bekletmek lazım dolapta ama sen 2 saat beklet hemen iç iki üç kaşık sabahta iç

Bana 38 e gün vermişti biz 39 istedik canım

Hatta 37+5 alacaktı 38+4 istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…