Yenidoganlarin çoğu göbek oyuntulu ben molfiks aldım onda da öyle yazıyor, göbek yarasına yakılmaması acısından göbek düşene kadar öyle bi bez olsa daha iyi olur yoksa takılıp tahriş falan edebilir yarayı kaldirabilirGöbek oyuntulu bez kullanmak gerekir mi anneler. Sadece primada var ve Ben bu markayı kullanmak istemiyorum . Sizce ilk zamanlar için göbek oyuntulu daha mı iyi olur. Dr. Daha iyi olacağını söyledi
Ben de cok almadim ilk oglumdan da var epey bişey buyudukce bedene gore alirim diye düşündüm bebekler cabuk büyüyor aynı beden yığmanın bi anlamı yokHastane çıkışı alayım dedim de , beğendiğimi bulamadım. Kaç cm bunlar diye merak ettim ölçtürdüm, sadece 43cm. İyi ki almamışım dedim .
Molfix ve sleepy ninde yenidogani gobek oyuntulu ben simdilik ilk etapta sleepy aldim bakalimGöbek oyuntulu bez kullanmak gerekir mi anneler. Sadece primada var ve Ben bu markayı kullanmak istemiyorum . Sizce ilk zamanlar için göbek oyuntulu daha mı iyi olur. Dr. Daha iyi olacağını söyledi
yok cnim cesaret edip gidemedim.alttan bakarlar diye agrimda hiç geçmiyor.Kuzum gittinmi acile benide etiketle son durumun nedir
Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
yok cnim cesaret edip gidemedim.alttan bakarlar diye agrimda hiç geçmiyor.
sende durumlar nasil?
yarına kadar gecmezse giderim.ama korkuyirum ya elle muane yaparlarsa diye haftanın çok küçük dahaSen de mi bi gitseydin acaba. Böyle ağrı çekiyosun
Git tabi..usenme..bizede haber et.Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
Aslında çok merdiven inip çıkıyorum, hareketliyim de ama doktorum bunların bir faydası olduğunu düşünmüyor. Bekleyeceğiz dedi. Haftaya kontrolde ne diyecek bakalımBol bol yürü canım dogum başlasın. Vakti de gelmiş zaten. Doktor başka birşey tavsiye etmedi mi?
Maşallah senin kuzuna da canım. Doktorum dedi ki bazı bebekler 37 den 40. haftaya kadar bile kilo almayabilir. Bu süreçte hızlı almış ama durabilir de haftaya bakalım tekrar dedi. Keşke benimki de almasa artık, vajinal doğum denemeyi çok istiyorum. Açılma var mı diye de baktı. Yoktu açılma da, bu sefer canım acıdı birazMaşallah bebeğine canım. Ben de bugün kontrole gittim. Kilo almamış bu sefer çok şaşırdım3100 hala, bende sancı da çıktı biraz. Karnım kaskatı zaten dokror da görür görmez farketti. Bu gidişle sen benden önce doğurcaksın
Ben yıllar önce safra kesesi ameliyatı olmuştum. Açık ameliyattan dolayı karnım boydan boya ameliyat izi zaten. Bir de sezaryen olursam alttan da ameliyat her yerim kesi olacak. Ameliyattan sonrası da zor bir de. Sancıya dayanabilirim gibi geliyorMaşallah kuzuna canım sağlıkla en hayırlı şekilde gelsin belli olmaz sonlara doğru bazı bebeklerkn kilo alımı nasipye varsa normal de olur hayirlisi
canım haklisin ameliyat basit bi olay değil tabi ama mecbur kalırsak yapicak bisey yok herşeye katlanıyorsun gönlündeki hayırlısıyla olur umarımAslında çok merdiven inip çıkıyorum, hareketliyim de ama doktorum bunların bir faydası olduğunu düşünmüyor. Bekleyeceğiz dedi. Haftaya kontrolde ne diyecek bakalım
Maşallah senin kuzuna da canım. Doktorum dedi ki bazı bebekler 37 den 40. haftaya kadar bile kilo almayabilir. Bu süreçte hızlı almış ama durabilir de haftaya bakalım tekrar dedi. Keşke benimki de almasa artık, vajinal doğum denemeyi çok istiyorum. Açılma var mı diye de baktı. Yoktu açılma da, bu sefer canım acıdı biraz
Ben yıllar önce safra kesesi ameliyatı olmuştum. Açık ameliyattan dolayı karnım boydan boya ameliyat izi zaten. Bir de sezaryen olursam alttan da ameliyat her yerim kesi olacak. Ameliyattan sonrası da zor bir de. Sancıya dayanabilirim gibi geliyor
yarına kadar gecmezse giderim.ama korkuyirum ya elle muane yaparlarsa diye haftanın çok küçük dahaSen de mi bi gitseydin acaba. Böyle ağrı çekiyosun
yarına kadar gecmezse giderim.ama korkuyirum ya elle muane yaparlarsa diye haftanın çok küçük daha
Sağol cnim ilgin icin❤ inşaAllah gerek kalmaz gitmeyeElle muayenenin tetiklediği ne kadar doğru bilmiyorum ki. Ben de muayene oldum ama bi sorun olmadı kanama vs. Kendi vücudunu en iyi kendin bilirsin. Duruma göre bakarsın o zaman canım
Bizim bebiş şimdiden 50cm maaşallah. İyi ki almamışım dedim bu yüzden. Molfix re göbek oyuntulu olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim canımBen de cok almadim ilk oglumdan da var epey bişey buyudukce bedene gore alirim diye düşündüm bebekler cabuk büyüyor aynı beden yığmanın bi anlamı yok
Allah razı olsun canım daha idrak mı edemesim bilmiyorum sanırım.yarın gece uyuyamıcam heyecandan anca öyle anlıcam bile bile gıtmek çol garıp olacak iki kişi gisip 3kişi gelmek Allahımın mucizesi ınsallah aksılık olmaz biz de evimize gelebilirz kızımızla Allah sana da tez zamandasaglıkla evladını kucağına almayı nasıp etsin❤Canım hakkında hayırlısı olsun ne güzel minik kızın Alyaya kavuşuyorsun Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah normal veya sezeryan fark etmez zaten önemli olan sağ salim yavrunu kucağına almandualarım seninle inşallah çok güzel geçer doğumun
Maşallah senin kuzuna da canım. Doktorum dedi ki bazı bebekler 37 den 40. haftaya kadar bile kilo almayabilir. Bu süreçte hızlı almış ama durabilir de haftaya bakalım tekrar dedi. Keşke benimki de almasa artık, vajinal doğum denemeyi çok istiyorum. Açılma var mı diye de baktı. Yoktu açılma da, bu sefer canım acıdı biraz
Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
Kızlar Doğum kursunda öğrettikleri en önemli şey hiç bir belirtiyi küçümsemeyin. Tavsiyem doktora gitmeniz yönünde olur kimse sizi zorla orda tutmaz merak etmeyin Doğum başlamadıysa tabi ...yok cnim cesaret edip gidemedim.alttan bakarlar diye agrimda hiç geçmiyor.
sende durumlar nasil?
amin canımm. Tecrübeli olmak çok güzel evet evde bir bebeğin daha var bu daha da heyecan katıyor yaa hayırlısıyla dayanıcaksınız kızınla. Burası çok destek gerçekten çok moraş olyor ınsana sana da moral olucaz ki bu süreçte❤@Kartanesii8892 canim benim senin icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin Allah im sana ve burdaki tum arkadaslara. Allah hepimizin yardimcisi olsun benim ikinci olmasina ragmen yavastan basladi korkum surda 15 gunum var mi yok mu bilmiyorum bile ilk kez bunu yasayacaklari oyle anliyorum ki ama iste benim sanssizligim o zamanlar ben burayi bilmiyordum ve bilgi alisverisinde de bulunamadigim icin hic birsey bilmeden girdim doguma simdi de tecrubeliyim ve biliyorum neler yasayacagimi. Sadece fark kizim.. aklim hep onda olucak benden baskasi ona yemek yediremez uyutamaz ki oda bir kac gunluk bensizlik şoku yasayacak sonra ben elimde bir bebekle eve geri gelicem Allah in izniyle. Geldigimde de onu insallah ihmal etmem oda kucuk abla yaaaa
evet canımm çok şükür herkesin bebişleri daha iyi olcak Allahın izni ile soğukkanlıyımdır herzaman ama bu çok değişik bişey ya o sabah anlayacagım sanırım ve o an sizlere de dua edeceğim canım ben de çok heyecanlanıyorum her dogum.haberınde❤Endişeneme bence güzel zamanda alınıyor. Aramızda çok erken doğum yapanlarda oldu çok şükür hepsi iyi. Panikleme kasma kendini bebeğini kucağına alacağın anı düşün. Ben şimdiden heycanlıyım sizler doğuma gidiyorsunuz ben gidiyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?