2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Göbek oyuntulu bez kullanmak gerekir mi anneler. Sadece primada var ve Ben bu markayı kullanmak istemiyorum . Sizce ilk zamanlar için göbek oyuntulu daha mı iyi olur. Dr. Daha iyi olacağını söyledi

Göbek oyuntulu bez kullanmak gerekir mi anneler. Sadece primada var ve Ben bu markayı kullanmak istemiyorum . Sizce ilk zamanlar için göbek oyuntulu daha mı iyi olur. Dr. Daha iyi olacağını söyledi
Yenidoganlarin çoğu göbek oyuntulu ben molfiks aldım onda da öyle yazıyor, göbek yarasına yakılmaması acısından göbek düşene kadar öyle bi bez olsa daha iyi olur yoksa takılıp tahriş falan edebilir yarayı kaldirabilir

Hastane çıkışı alayım dedim de , beğendiğimi bulamadım. Kaç cm bunlar diye merak ettim ölçtürdüm, sadece 43cm. İyi ki almamışım dedim .
Ben de cok almadim ilk oglumdan da var epey bişey buyudukce bedene gore alirim diye düşündüm bebekler cabuk büyüyor aynı beden yığmanın bi anlamı yok

P
Molfix ve sleepy ninde yenidogani gobek oyuntulu ben simdilik ilk etapta sleepy aldim bakalim
T tanem-tane20 hayirli haberlerle gel insallah

Bol bol yürü canım dogum başlasın. Vakti de gelmiş zaten. Doktor başka birşey tavsiye etmedi mi?
Aslında çok merdiven inip çıkıyorum, hareketliyim de ama doktorum bunların bir faydası olduğunu düşünmüyor. Bekleyeceğiz dedi. Haftaya kontrolde ne diyecek bakalım

Maşallah senin kuzuna da canım. Doktorum dedi ki bazı bebekler 37 den 40. haftaya kadar bile kilo almayabilir. Bu süreçte hızlı almış ama durabilir de haftaya bakalım tekrar dedi. Keşke benimki de almasa artık, vajinal doğum denemeyi çok istiyorum. Açılma var mı diye de baktı. Yoktu açılma da, bu sefer canım acıdı biraz

Maşallah kuzuna canım sağlıkla en hayırlı şekilde gelsin belli olmaz sonlara doğru bazı bebeklerkn kilo alımı nasipye varsa normal de olur hayirlisi
Ben yıllar önce safra kesesi ameliyatı olmuştum. Açık ameliyattan dolayı karnım boydan boya ameliyat izi zaten. Bir de sezaryen olursam alttan da ameliyat her yerim kesi olacak. Ameliyattan sonrası da zor bir de. Sancıya dayanabilirim gibi geliyor

canım haklisin ameliyat basit bi olay değil tabi ama mecbur kalırsak yapicak bisey yok herşeye katlanıyorsun gönlündeki hayırlısıyla olur umarım

yarına kadar gecmezse giderim.ama korkuyirum ya elle muane yaparlarsa diye haftanın çok küçük daha

Elle muayenenin tetiklediği ne kadar doğru bilmiyorum ki. Ben de muayene oldum ama bi sorun olmadı kanama vs. Kendi vücudunu en iyi kendin bilirsin. Duruma göre bakarsın o zaman canım

Ben de cok almadim ilk oglumdan da var epey bişey buyudukce bedene gore alirim diye düşündüm bebekler cabuk büyüyor aynı beden yığmanın bi anlamı yok
Bizim bebiş şimdiden 50cm maaşallah. İyi ki almamışım dedim bu yüzden. Molfix re göbek oyuntulu olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim canım

Allah razı olsun canım daha idrak mı edemesim bilmiyorum sanırım.yarın gece uyuyamıcam heyecandan anca öyle anlıcam bile bile gıtmek çol garıp olacak iki kişi gisip 3kişi gelmek Allahımın mucizesi ınsallah aksılık olmaz biz de evimize gelebilirz kızımızla Allah sana da tez zamandasaglıkla evladını kucağına almayı nasıp etsin❤

Ya zaten haftalık ölçümler bana pek gercekçi gelmiyo. E bebeğin pozisyonunun da etkisi var. Bi öncekinde bi haftada 400 gram almıştı, şimdi sıfır nasıl oluyosa :) Ben de artık kilo almasın istiyorum doğum kolay olsun. Sağlığı yerinde zaten çok şükür. Ya o açılma muayenesi galiba biraz acıtıyo herkes öyle diyo

Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler

yok cnim cesaret edip gidemedim.alttan bakarlar diye agrimda hiç geçmiyor.
sende durumlar nasil?
Kızlar Doğum kursunda öğrettikleri en önemli şey hiç bir belirtiyi küçümsemeyin. Tavsiyem doktora gitmeniz yönünde olur kimse sizi zorla orda tutmaz merak etmeyin Doğum başlamadıysa tabi ...

amin canımm. Tecrübeli olmak çok güzel evet evde bir bebeğin daha var bu daha da heyecan katıyor yaa hayırlısıyla dayanıcaksınız kızınla. Burası çok destek gerçekten çok moraş olyor ınsana sana da moral olucaz ki bu süreçte❤

evet canımm çok şükür herkesin bebişleri daha iyi olcak Allahın izni ile soğukkanlıyımdır herzaman ama bu çok değişik bişey ya o sabah anlayacagım sanırım ve o an sizlere de dua edeceğim canım ben de çok heyecanlanıyorum her dogum.haberınde❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…