- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Işte hiç agrım yok canim şimdi gitsem hastanede mahvediyorlar.Lekelenme doğumun belirtisi olabilir gitsen iyi olur bence. ama ağrı sancı yoksa biraz beklemek daha mı iyi olur bilemedim
Gebeligin son donemlerindeyiz lekelenme normal degil bence gitmende fayda var hele hele cogalirsa hic beklemeIşte hiç agrım yok canim şimdi gitsem hastanede mahvediyorlar.
Canım koyu renk normal diyorlar ya ondanGebeligin son donemlerindeyiz lekelenme normal degil bence gitmende fayda var hele hele cogalirsa hic bekleme
Cok uzuldum kuzum rabbim simdiki yavruna uzun omur nasip etsin dun enfeksiyondur diye paketlediler bugun akinti rengi kahverendiye dondu alel acele eve supirge tutuyorum ne olir ne olmazO herşeye normal diyen hamilelikte olur öyle şeyler deyip her şikayeti hamileliğe bağlayan doktorlar yüzünden ben ilk bebeğimi kaybettim mükemmel geçen hamileliğim 1 hafta içinde aniden sonlandı enfeksiyondu asıl sebebi anlamadılar,bende cahildim.Ondan canım doktorunu begenmiyorsan aklında küçücük soru işareti bile kalıyorsa değiştir o doktoru. Hiçbir zaman geç kalmış olmazsın doğuma az kaldı idare edeyim diye düşünme
Sen guzel bakarsin canim benm karninda bile krallar gibi baktin minigineGecmış olsun canım ❣ evet cok sukur evdeyız gece kalkmam gerekırdı telın ustune uyumuşum dıymamışım ıyı mı . Beslıyemedıö cocugu 2saate 1
Ben olsam giderdim canim...dr bana durumlari saydi... sen karar verme degilse bile.gel biz karar verelim su saatten sonra dedi .. ki senin haftan daha ileriKızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
Ya bendede dunn yesildi bugun kahverengi akıntı geliyor bilemedimKızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
Kızlar nasılsınız? Ben giremiyorum doğumdan beri.. Hepinizi çok merak ediyorum. Benim doğumum kabus gibi geçti fakat hiçbirşey anlatmiyacağım size sadece lütfen kötü deneyim yaşayan insanlar bana çok gelip gidip anlatı size de anlatanlar olursa susturun çünkü çok etkileniyorsunuz bilinç altı.. Bebeğim küvezden çıkmak üzere daha yavrumu kucağıma almadım lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepiniz dualarımdasınız
Senin doğum yakın canım biraz daha evde oyalan tekrar hastaneye gittim derim benKizlar yazipta cevap veremediklerim varsa hakkini helal etsinler ev temilemeye basladim
Ne olur ne olmaz diye dunku yesillik bugun kahverengi oldu akıntı gibi degil ama uzanip
Gelen birsey vardı kati ve kahverengip
Hadi yaaBen olsam giderdim canim...dr bana durumlari saydi... sen karar verme degilse bile.gel biz karar verelim su saatten sonra dedi .. ki senin haftan daha ileri
Benimde kahverengi canım belli kirli kanYa bendede dunn yesildi bugun kahverengi akıntı geliyor bilemedim
İsmini Muhammed koyduk canım,Canım sen nasılsın biz siramizi bekliyoruz
Arkadaşım evladına sağlıkla kavuş inşallah ismi ne oldu
Oyle kuzum camasirlari makinaya attim eve aupirge tuttum lavabo banyoyuda elden gecirip hastaneye bi ugrim ne dicekler busefer devlete gidicemSenin doğum yakın canım biraz daha evde oyalan tekrar hastaneye gittim derim ben
Uçlarında beyaz şeyler varsa kapalıdır canım kuvvetli çekmen lazım bol banyo masajla açılsınSağdıkça normale dönecek diyor ablam sürekli sağ diyor saat başı sağıyorum bir damla da gelse pes etmiyorum ama göğsümün sızısı geçmiyor, sağ göğsümün kanalları daha açık galiba sol göğsüm resmen kapalı gibi
Yok canım acımıyor biraz hassasiyet oluyor tabi ama o da sağmaya ilk başladığımda duşuk ayarda yapıp alıştırıyorum sonra ayarını artırıyorum, he evet sağdıktan sonra göğüs ucu aşırı büyüyor o durumdayken direk atletle temas ettiğinde can yakıyor ben hep gümüş kapaklarımı kapatıyorum hatta onlarla uyuyorum, anestezinin etkisi ameliyattan 4-5 saat sonra geçmeye başladı ağrı kesici yaptılar 2 saat daha bekledikten sonra alt tarafım çıplaktı hala hissetmiyordum çünkü, hasta bakıcı gelip üzerini giydiriyor ve hemşire ile birlikte kaldırıp yürütmek istiyor ilk gazımı daha hiç ayağa kalkmadan bile çıkarmıştım ama ilk ayağa kalkış biraz zorluyor ama İnan sonrakiler daha kolay oluyor hatta şimdi bile eğer Fazla oturmuşsam yine kalkarken zorlanıyorum ama yarım saatte bir kalkıp iki adım atmak bile alıştırıyor insanı ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşme diyorlarmış ya öyle gerçekten, bana lavman yapılmadı zaten fırsat da olmadı yapmaya nst ye bağlıyken bebeğin kalp atışları düşüyor diye ben 10 dk içinde ameliyata alındım daha karnımda nst kemerleri vardı hasta bakıcı üzerimi çıkarıyor hemşire sondamı takıyor Ortalık bir anda karışmıştı durun dedim ben wc ye gideceğim büyük tuvaletim geldi korkudan herhalde hasta bakıcı altına yap gerekirse biz temizleriz sorun değil yeter ki acele edelim dediler lavman yapılmadığı için de ameliyat sonrası wc ye çıkma sorunum oldu ıkınmaya korktum ve sürekli karın ağrım oldu, benim bebişim kuvozde daha kucağıma bile alamadım ki süt sağıp veriyoruz yarın görmeye gideceğizTavsiyelerin çok işime yarayacak kuzum elektrikli pompa var evet sagdıkca acıyor mu pekı. bende aventın goguskalkanı var ondan krem de alayım dıyorum o da teması engellıyor ya ınsallah yara olmaz. masallah neguzel sıvı tuketmen cokguzel peki dikişlerinde acı cok oluyor mu ılk gece yürütuyorlarmıs bolbol gaz vs oldugu ıcın de. Bebeğin nasıl uyuyor mu süt içtikçe memeyı kavrayabldı mı ya cokheyecanlıı
Hastaneye gitmeyi dusunmuyormusun. BacimBenimde kahverengi canım belli kirli kan
Duşa girmeye korkuyorum acırsa ameliyat yerim diyeUçlarında beyaz şeyler varsa kapalıdır canım kuvvetli çekmen lazım bol banyo masajla açılsın
Nisanın gelmiştir? Doktoruna haber ver muhakkakBenimde kahverengi canım belli kirli kan
nişan olabilir bi gözükmende fayda var canımKızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?