Hadi gozun aydin sevindim senin adina kuzumCnm ben beyin cer görüştüm benim hiç ağrım olmuyor çok şükür bana hiç sorun değil normal yapabilirsin dedi ama ağrın olsaydı mr isterdim dedi mr hamileler çekilebiliyor hiçbir sakıncası da yok mr istese bende çekilecektim daha önce hastanede çalıstım az çok biliyorum röntgen ve tomografi çektiremezsin ama mr çektirebilirsin senin ağrın var hareket edemiyorum diyorsun emin olmadan normal doğuma evet deme derim nolur nolmaz sonuçta ıkınacaksın ve oradaki bağlarda yırtılma falan olursa Allah korusun dönüşü olmaz
kırmızı değildi pembe gibiydi beklemedeyim devamı gelmedi ağrı sancıda yok bakalım yarın doktorum ne diyecekOlabilirmindegil canim o nişan oazar gununden beri kahverengi parcalar geliyor ama kan yok bizimkinde kirli bisiler geliyor kanaman varsa direk doktora git kanaman yoksa suyunun gelmesini bekle
Nisanin gelmis dicek canim aman ihmal etme kanamaya donerse kuzum sonlara geldik aramizdada cok yok seninle bizimde dun cati muanemiz verdi eve geldik surekli kahverengi akinti geldi ama suan gelmiyorkırmızı değildi pembe gibiydi beklemedeyim devamı gelmedi ağrı sancıda yok bakalım yarın doktorum ne diyecek
çok şükür canım uyuyo suan yanımda azonce emzirdim. çok güzelmiş tanem ya yani hakkaten bunu dıyenlerı sımdı anlıyorum dıyorum annecım karnımdaydın smdı yanımdasın bı bakısı yetıyor gulüyor 2gündur ben alya dedıkce.. ama nasıl ıçten hatta sımdı de guluyor hıckırıyor bıyandan. agrım sızım yok gb yarın ılk kontrollerımız var saglıkocagında ve hastanemızde onun heyecanı var kzıımla ılkkez gıdecez byere saglkla sız de kucaklayın bır hele benı uzen tek sey kızımın kokusunu alamıyorum hala burnum tıkalı esım dıyor mıs kokuyo ama ıcımngıdıyor duyamıyorum kokuSaol kuzum profiline bayildim sen annemi oldun melegin yaninda cok guzel bi goruntu rabbim hepimize nasip etsin agri acı durumun nasil kuzum
gözün aydın seninde kuzum:)Kızlar muayeneden çıktık bizde 2780 gr 47 cm olmuşuz nst de sancı kasılma çıkmadı herşey yolunda kızım yerini sevdi:) kanalada inmemiş aşalarda geziyor hala F Fobia D defne1453 kızlar su olayını sizlerle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam suyu gayet normal çıktı yani o su gibi gelen akıntı normalmiş içim rahatladı
ozaman yarın banada bakar büyük ihtimal söyleyince muayne olunca doğum tetikleniyor o yüzden lekenmede artarmışNisanin gelmis dicek canim aman ihmal etme kanamaya donerse kuzum sonlara geldik aramizdada cok yok seninle bizimde dun cati muanemiz verdi eve geldik surekli kahverengi akinti geldi ama suan gelmiyor
Evet canım biz konusmustuk suyu. Sevindim her seyin yolunda olduğuna Gözün aydinKızlar muayeneden çıktık bizde 2780 gr 47 cm olmuşuz nst de sancı kasılma çıkmadı herşey yolunda kızım yerini sevdi:) kanalada inmemiş aşalarda geziyor hala F Fobia D defne1453 kızlar su olayını sizlerle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam suyu gayet normal çıktı yani o su gibi gelen akıntı normalmiş içim rahatladı
Biri takip etse iyi olur aslında yoksa yapabildiğim kadar yaparım kacirdiklarim etiketlesin beniA anneveoglusu Sen gidince kim yazcak şimdi doğumlarıbirine devret öyle git şaka bi yana çok heyecanli bol bol dinlen va sağlıkla kavuş bebeğine insallahhh yarın :)))
Hızlan canım hiç belli olmaz, ufaklık ne zaman gelirAyy dogumlar devam ediyor çok heyecanlaniyorum okudukça.
Yarın öğleden sonra randevum var bakalım bize ne diyecek.
Dün gece sancilar biraz yokladı beni hazırlıkları hixlandirdim
ciktim kizlar doktordan 37 haftaligiz 2.600 dedi bizim icin 3 olursa yeter bazen fazlada cikabiliyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi şaka gbi 15 20 gune dogar dedi bakalim kismetBen zannetmiyorum haftada en az 350 gram alması lazım oda ort asiyo zaten 180 ile 300 arası haftalık alım oluyormuş genelde bu haftalarda ama inşallah çıkar tabiki gönlümüz ondan yanahaberdar et sabah bakalım bebisler son günleri diye iyi kilo almışlardır inşallah temennim o yönde 2800 2900 çıksa keşke diyorum ben benimki için ama ummuyorum da bi standardi var sipanin gerçekten cunkum bunu anladım
ayyy hadi hayirli olsun gecmis olsunn@Ytmz A anneveoglusu @aurora_z @bence91 @Durbidk @Nilufer_3457 F Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
girdim canim kilosu 37 haftadayiz 2.600 gr 3 olsa yeter dedi bi sikinti yok nst bakti ultrasondaki gbi canavar gbi masallah bebegin dedi 15 20 gune dogurursun sen dedi suyun sancin olursa hemen hastaneye gel dedi oyle canim@Ytmz canim naptinn senin randevu erkendi
Fıtık var bende ona rağmen yapabilirsin dedi ama benim ağrım falan olmuyorHadi gozun aydin sevindim senin adina kuzumAnladim canim sende varmi fitik peki ya her doktor baska konusuyor ben dedim ya fitiksa oda bisey olmaz fitik var diye normal dogum olmucak diye birsey yok dedi
gözün aydın seninde kuzum:)
Evet canım biz konusmustuk suyu. Sevindim her seyin yolunda olduğuna Gözün aydin
Günaydın kizlar. Bugun kontrolum vardi gene doğuramadım38+6 yiz ama usg de bi hafta geri ciktik. gecen haftadan bu yana da 100 gr civari almışız sadece. Doktor som haftalarda kilo alımı yavaşlar dedi. Ama kafama takıldı gene de. Benle aymi gun olanlar sizlerin nasil? 3400 gr kusur bsy cikti. Doğurmazsam o zmna kdr 4 ocakta bi sonraki randevum tam beklenen dogum tarihim :) suyum fln iyi.gelsin artık oğlum ya...
Yok kanala girmiş vs demedi. Doktor da usg ölçümleri net degildir takilma vs dedi ama hep kendi ayni cihazla ölçüyor haliyle bi tutarlılık bekliyo insan. Bi de 100 gr cok az yani bi haftada. Bundan once ortalama 300 400 gr alıyordu bi hafta 10 gunde.Benim 38+1. Dünkü kontrolde 3450 gram çıktı ama 4 gün öncesinde 3100 çıkmıştı. Saçma geldi açıkçası :) Son hafta ölçümleri çok güvenilir değil diye biliyorum. Kanala girmiş mi bebeğin
Görmemişim canım benim ntsde devamlı sancı çıkıyor açılma yok ama yıl başı tatili ve hafta sonu olunca Dr beklemeye gerek yok dedi haftasına göre de ilerde bebek sağlıkla gelsin önemli değil yıl sonu yıl başı doğumlu olması artıkCanım sağlıkla gelsin inşallah meleğin.
Sormuştum ama görmedin galiba.
Neden ocağı beklemiyorsunuz doğum için hani çok az kaldı ya ondan diyorum.
Senin de benim gibi erken doğum riskin vardı ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?